Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U Grzywalkich to mi powiedzieli 1300 za całą regenerowaną a do mielca to gdzie?

TRANS TURBO

polecam jak najbardziej ja od nich brałem [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 12:17_________________________________________________poszukam w domu numeru komórki może jeszcze aktualno to później podam [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 12:18_________________________________________________Pytałem się op paliwo powiedział że 1 zł taniej czyli około 3,50 zł/1litr ON tylko jakbyś chciał to musi wiedzieć wcześniej

Opublikowano

Pytałem się op paliwo powiedział że 1 zł taniej czyli około 3,50 zł/1litr ON tylko jakbyś chciał to musi wiedzieć wcześniej

Podaj mi nr tel. do niego albo do siebie. Skontaktowalibyśmy sie i dogadali bo wziałbym w takiej cenie jakąś ilość. Zależy też ile musiałbym czekać i gdzie jechać po to. Jak coś to pisz do mnie na kom 609 717 758

Opublikowano

Podaj mi nr tel. do niego albo do siebie. Skontaktowalibyśmy sie i dogadali bo wziałbym w takiej cenie jakąś ilość. Zależy też ile musiałbym czekać i gdzie jechać po to. Jak coś to pisz do mnie na kom 609 717 758

Poszło PW

Opublikowano

Może sie suwak pływaka poluzował albo jest wytarty

Opublikowano

tu masz numer komórki mam nadzieje że nie zmienili

Mielec Trans Turbo 609 478 033

Opublikowano

Co tydzień chłopak jest i na wymianę weźmie od Ciebie trubinkę

Opublikowano

a co Ci sie dzieje z tym turbo co chcesz wymienić wyczyścić??? pytam bo niebawem będe swoje zmieniał na BRD i moooże moje będe handlowałjak wszystko bedzie ok

Opublikowano

nom.. na BRD 170 KM

Opublikowano

no program. na pewno.

Opublikowano

tzn turbo jest od silnika BRD 170 KM a ile wyjdzie u mnie po wszystkich zmianach to zobaczymy.. :)jesli chodzi o zmiany to będzie ich troszke u mnie:) ocenicie sami na którymś spocie a propo moze by cos pospocił któreś neidzieli? tylko może nie na parkingu tylko w plenerze gdzie co??

Opublikowano

potrzebuje dwie klamki wewnętrzne z anglika B6 przednie obojetnie które mogą być zepsute zostały komus po przerówbce może?

Opublikowano

Dziewczyno mam z 3 chyba w domu :P