kar_sci Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zavoli Andrzej Moćko Kielce ul. Kruszelnickiego 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Siemka Może ktoś z Was podpowie co warto zobaczyć w Kielcach? W sobotę będę tam na weselu, potem nocka w hotelu i niedzielę przeznaczyłbym na zwiedzanie. Wujek google sugeruje mi jakieś kościoły itp, ale takimi obiektami jestem średnio zainteresowany. Długie szlaki turystyczne po jurze niestety odpadają, kobieta w 6 miesiącu ciąży i nie mogę jej zbytnio męczyć . Za wszelkie sugestie będę wdzięczny i obiecuję odwzajemnić tym samym gdyby ktoś wylądował w okolicach Siedlec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 W Kielcach nie ma wiele do oglądania ;p Ale zobaczyć możecie Sienkiewicza, to coś ala Krupówki w Zakopanem, tylko że skromniej. Ewentualnie warta zobaczenia jest Kadzielnia. Stary kamieniołom. I się wspinać nie trzeba. 20 km od Kielcowni macie Zagnańsk, a tam dąb Bartek. Też można rzucić okiem. No i masz taki jeden kościółek na górce, może nie chodzi o sam kościół, ale masz panoramę na całe Kielce. Na ulicy Gwarków. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 W Kielcach nie ma wiele do oglądania ;pAle zobaczyć możecie Sienkiewicza, to coś ala Krupówki w Zakopanem, tylko że skromniej. Ewentualnie warta zobaczenia jest Kadzielnia. Stary kamieniołom. I się wspinać nie trzeba. 20 km od Kielcowni macie Zagnańsk, a tam dąb Bartek. Też można rzucić okiem. No i masz taki jeden kościółek na górce, może nie chodzi o sam kościół, ale masz panoramę na całe Kielce. Na ulicy Gwarków. Pozdrawiam. Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wbij w google kadzielnia kielce naprawde warto iść. Można pochodzić elegancko i się nawet człowiek nie zmęczy a widoki ładne no i cichutko mimo iż prawie w centrum Karol graty córy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wbij w google kadzielnia kielce naprawde warto iść. Można pochodzić elegancko i się nawet człowiek nie zmęczy a widoki ładne no i cichutko mimo iż prawie w centrum Karol graty córy Żona w 6 miesiącu ciąży i nie mogę jej zbytnio obciążać spacerami, ale ta Kadzielnica wygląda atrakcyjnie. Rano googlowałem i jeżeli pogoda pozwoli to pewnie odwiedzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kalik jakbyś dotarł na Kadzielnie daj znać -mieszkam przy samym obiekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kielce-ładne miasto. ---------- Post dopisany 16-04-2012 at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2012 at 23:41 ---------- W kieleckim wątku większy przeciąg niż u nas w siedleckim Kto zgadnie gdzie zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wietrznia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Możesz powiedzieć, to pewnie tam podjadę pozwiedzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kadzielnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pany kojaży ktoś kto skupuje opony 17 w każdym stanie na forum?? na starym forum było takie ogłoszenie teraznie moge znaleźć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Poziek miał w podpisie że skupi 17 w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tylko to nie sa w dobrym stanie zostało z 1.. 1,5 milimetra bieznika a widziałem że ktoś skupował na forum takie w każdym stanie pewnie do latania bokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pany, moja fura jest sławna. Pokazują zdjęcia w internetach. Potem telewizja, wywiady http://www.mmkielce.eu/blog/redakcja/czarnow-sie-zmienia-szare-bloki-beda-kolorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pany, moja fura jest sławna.Pokazują zdjęcia w internetach. Potem telewizja, wywiady dziwki i alkohol PS dostaniemy autograf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pany, moja fura jest sławna.Pokazują zdjęcia w internetach. Potem telewizja, wywiady dziwki i alkohol PS dostaniemy autograf? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pany, moja fura jest sławna.Pokazują zdjęcia w internetach. Potem telewizja, wywiady dziwki i alkohol PS dostaniemy autograf? :polew: :polew: Dostaniecie, dostaniecie. Taka piękna pogoda, można by na weekedzie gdzieś się spotkać. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam Mam do was Kielczanie pytanie (zrymowało się ) Czy znacie może gościa, który sprzedaje to auto: http://otomoto.pl/audi-a6-C23919247.html Co jakiś czas sprzedaje samochody i może ktoś z was spotkał się z autami sprzedawanymi przez niego. Niby mam niedaleko z Lublina, bo gość ma jeszcze jedno audi którego jeszcze nie wystawił. Ale nie wiem czy parchów nie sprzedaje, ew podpowiedzcie gdzie w Kielcach można podjechać żeby sprawdzić auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi