grzanek85 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Opublikowano 19 Listopada 2007 Grippen a może na tej stacji koło rondka bo tam pod tym marketem to ciągły ruch :> więc co do godziny to z Buska do DT jest 50 km więc jakieś przynajmniej 30-40 min jazdy nie licząc niektórych osób
grippen Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 zabaczymy jescze też może być pod LIDLEM koło plusa jakieś 100 m koło tej stcji paliw koło ulicy Dygańskiego
grzanek85 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Opublikowano 19 Listopada 2007 Ale co z reszta nikt nic się nie odzywa chyba z literką T w rejestracji będzie nas 3
FABSON Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 oj widze ze beda becki, ale z zalem serca musze oznajmic ze nie bede mogł was wspomóc na spociku w tarnowie ;( , ale blach i tak nie mam kieleckich, wiec mała strata udanej imprezki zycze i mam nadzieje ze nastepnym razem dam rade wspomoc scyzorykowe pozdrawiam trzymajcie sie i pozdrowcie ekipe na spocie 24.11
angela Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 oj widze ze beda becki, ale z zalem serca musze oznajmic ze nie bede mogł was wspomóc na spociku w tarnowie ;( , ale blach i tak nie mam kieleckich, wiec mała strata udanej imprezki zycze i mam nadzieje ze nastepnym razem dam rade wspomoc scyzorykowe pozdrawiam trzymajcie sie i pozdrowcie ekipe na spocie 24.11 Oj beda...... :bicz3: :bicz3: I to juz jutro....jak sie oczywiscie pojawisz na spocie w Wawie..... Strata duza.....bo tu nie chodzi o blachy kieleckie...tylko o ludzi..... Mielismy nadzieje, ze jednak polecisz z nami......ale jak widac ekipa kielecka sie wylamuje.....
FABSON Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 powinienem dac rade jutro, ale jak maja byc becki to troche mi nie pasuje, chyba ze lekkie to moge przebolec to ewentualnie do juterka angela, pozdrawiam
angela Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie no, nic sie nie boj......nie beda mocne.....
warzyd Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 ja na swoich kolach to nawet nie wylamuje sie poza kielce. tragedia jest i tyle trzeba poczekac az sie skonczy zima ktora sie jeszcze nie zaczela zeby mozna bylo sie na miescie pokazywac
grzanek85 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Opublikowano 20 Listopada 2007 EE tam wszyscy jedziemy na stalowych nikt się nie wyłamuje :>
angela Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 ja na swoich kolach to nawet nie wylamuje sie poza kielce. tragedia jest i tyle trzeba poczekac az sie skonczy zima ktora sie jeszcze nie zaczela zeby mozna bylo sie na miescie pokazywac EE tam wszyscy jedziemy na stalowych nikt się nie wyłamuje :> .....Czy Wawrzyd nie jedzie...tylko dlatego ze ma stalowki?..... Wiekszosc z nas jezdzi na stalowkach..........i jakiegos problemu z tego powodu nie ma...... Fakt okropnie wygladaja, ale da sie przezyc......
slaweq Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 ja na swoich kolach to nawet nie wylamuje sie poza kielce. tragedia jest i tyle trzeba poczekac az sie skonczy zima ktora sie jeszcze nie zaczela zeby mozna bylo sie na miescie pokazywac EE tam wszyscy jedziemy na stalowych nikt się nie wyłamuje :> .....Czy Wawrzyd nie jedzie...tylko dlatego ze ma stalowki?..... Wiekszosc z nas jezdzi na stalowkach..........i jakiegos problemu z tego powodu nie ma...... Fakt okropnie wygladaja, ale da sie przezyc...... Angel nie narzekaj na stalówki, co jak co, ale Ty masz wypasione kołpaczki
ykk Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zrobilo sie tak ladnie ze na szybciocha mozecie zalozyc alu.. :th:
grzanek85 Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 A po zmroku padnie mróz i jazda jak ta lala co zimówki to zimówki
slaweq Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 A po zmroku padnie mróz i jazda jak ta lala co zimówki to zimówki Nie trzeba mrozu zeby letnie oponki nie trzymały przyczepności, przy dobrych gumach z wysokim indeksem predkości +5 to niska temp
angela Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Angel nie narzekaj na stalówki, co jak co, ale Ty masz wypasione kołpaczki wink No prosze Cie.... Moje kolpaczki sa..... ..... Ale wole takie niz......czarne staluchy.....
grzanek85 Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 A ja wole czarne staluchy niż kołpaki
slaweq Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 A ja wole czarne staluchy niż kołpaki Ja też wole czarne staluchy Angel ale Twoje są naprawde lux , szczerze
angela Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 A ja wole czarne staluchy niż kołpaki Ja też wole czarne staluchy Angel ale Twoje są naprawde lux , szczerze hehe...szczerze......nie wierze...... Wiem....wiem,ze sie z nich smiejecie.....
grzanek85 Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 No wiec z tego co widzę do Tarnowa jedziemy tylko ja i Angela coś nas mało chyba że ktoś chętny jeszcze to jutro spotykamy sie w busku na stacji koło rondka przy wlocie ok godz 13 30-50
Rekomendowane odpowiedzi