bastek_s Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Toż to fura Karola mówił coś że na scirocco będzie zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 no to wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 no to wymyślił wtedy na spocie na Czerwonej Górze mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 pamiętam ale zmieniać z A4 na scirocco.. jak dla mnie trochę nie a bardzo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie leży komuś jedna cewka zaplonowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Widze że tu cicho jak zawsze a ja potrzebuje kierę 3ramienno i manetkę z tempomatem bo długich nie mam jak coś to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 długie można naprawić , mam też zamienniki manetek z temp w dobrych cenach, Marcinie jak cewka interesuje to też mam kilkanaście org nowych zawsze na warsztacie cena lepsza niż wszędzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak bede u Cie to ponetocjujemy. Tam mysle ze to chyba wina pzewodow. Moze bym podskocxyl w poniedzialek z rana na check?? ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Juz mam 3cia w ciagu 14dni:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Marcin sprzedajesz? Audi A4 B6 1,8T QUATTRO-180PS S line FULL opcja Kielce ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Wystawilem z ciekawosci i nawet dzwonia ale po przejrzeniu alle odechciewa sie sprzedawac. kiedy przyjedziesz po listwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 wierze że sie odechciewa, wiekszośc ulepów zbieram sie po nia jak sójka za morze, choć mam rzut kamieniem, moze we wtorek podjade po pracy bo jade do ostrowca w trase chyba Cię widziałem w piątek na okrzei u Młynarczyka a potem przy kadzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Sprzedam koła z mojej audi. Komplet z oponami jeszcze na aucie. Oryginalne 19ki. Proste, nie biją. Cena 3000zł z oponami 225/35/19 na spokojnie 2 sezony. Tak się prezentuje na moim aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Prezesie, widziałem dzisiaj Twoją czarnule na hucie , nie miałem numeru telefonu do Ciebie bo mi się rozwalił stary telefon:facepalm: dwie godziny wieżdzałem na hute :facepalm:masakra ci ochroniarze ---------- Post dopisany 15-11-2013 at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2013 at 17:18 ---------- Witam Panowie dzisiaj w nocy w kielcach na oś. na stoku skradziono mi srebrne audi avant a4 b6 nr.rej TK6714J, samochód miał naklejki na drzwiach pasażera i kierowcy z logo audi, pękniętą szybę po stronie kierowcy i wgniecione drzwi od strony kierowcy, w środku niebieski fotelik dziecięcy, jak coś dajcie znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/ BRAĆ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Prezesie, widziałem dzisiaj Twoją czarnule na hucie , nie miałem numeru telefonu do Ciebie bo mi się rozwalił stary telefon:facepalm:dwie godziny wieżdzałem na hute :facepalm:masakra ci ochroniarze ---------- Post dopisany 15-11-2013 at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2013 at 17:18 ---------- Witam Panowie dzisiaj w nocy w kielcach na oś. na stoku skradziono mi srebrne audi avant a4 b6 nr.rej TK6714J, samochód miał naklejki na drzwiach pasażera i kierowcy z logo audi, pękniętą szybę po stronie kierowcy i wgniecione drzwi od strony kierowcy, w środku niebieski fotelik dziecięcy, jak coś dajcie znać na PW. I jak wiadomo coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam. Jakiś spocik we sobota,niedziela? wysłane sherlockfonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 watpie tu nikt nie zyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 watpie tu nikt nie zyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zapadli w letarg zimowy. To wszyscy tak mają ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 to chyba letni sen się jeszcze nie skończył bo ostatniego spota to już nie pamiętam kiedy był nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi