Tposejdon Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 bede i ja ktos sie wybiera bo czekam od 20 min i nikogo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestes jeszcze? Ja czekalem pol godziny na zimnie i nie bylo nikogo wiec sie zawinalem Tak jak pisalem wczesniej czekalem do 30 min i nikogo nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) no to musielismy sie minać chyba bo byłem tak 20 po i czekałem do 19 prawie Edytowane 11 Października 2015 przez Tposejdon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No trudno, kiedy bedziesz mial jeszcze czas to daj znac to podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To może podaj jakis numer kontaktowy do siebie bo opszukałem forum z nudów i nie znalazłem bo bym zadzwonił jak byłem.. możena przyszłym weekendzie sie wybiore to sie odezwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 No i mamy pierwszy snieg:) wkrotce polatamy na koronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 pogoda QUATTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darixo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 to jak Pany organizujemy jakieś spotkanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ja jestem chetny tylko nikt nie przyjezdza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darixo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 jutro pasuje ?? po 18 mogę podjechać pod wtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 pogoda QUATTRO jak codzień :- ))Z spotami od dłuższego czasu,jest kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ja moge byc, napisz do posejdona moze tez podleci... czyli 18 pod wtc tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darixo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 będę jutro po 18 pod wtc na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicman Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 WTC?gdzie to jest jeśli można zapytać. Dopiero od pół roku w Kielcach mieszkam Oki już wiem że na Ściegiennego Szkoda tylko że żoną Audi zabrała a mi Yaris został.można yarisem pojechać czy to raczej wstyd będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jaki wstyd podjezdzaj pogadac zawsze mozna:) nawet o jarisku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicman Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Oki.to podlece yariskiem Bede o 18 Obecny Spocik zaliczony,dzięki panowie Edytowane 24 Października 2015 przez magicman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 ja rowniez pozdro do nastepnego miejmy nadzieje w liczniejszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 ja niestety byłęm wczoraj w kielcowni ale po 15 musiałem sie zawijać .. na przyszły wekend chetnie podjadę przy niedzieli jak ktoś będzie miał chęc sie spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 w piatek pany nie w niedziele:) to i ja sie przytoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody92 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No ja też bym przyjechał ale za późno zobaczyłem. Mi piątek odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi