angela Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jeju jaka cisza..... Ja nic nie pisze....to i wy milczycie jak zakleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 to może zaczniemy pisać o następnym spocie ale mnie niestety nie będzie bo mam imieninki w sobote bardzo żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 to może zaczniemy pisać o następnym spocie ale mnie niestety nie będzie bo mam imieninki w sobote bardzo żałuje ale o ktorej sobocie mowisz? o tej co bedzie....czyli 6.10.....? czy nastepnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 proponowal bym nastepna. napewno sie zjawie jesli bedzie w nastepna sobote. mysle ze zjawiloby sie jeszcze kilka nowych osob jakbys odpowiednio wczesniej umowili sie na jakis termin wlasnie np na sobote nastepna zeby kazdy mogl sobie czas zarezerwowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 to może zaczniemy pisać o następnym spocie ale mnie niestety nie będzie bo mam imieninki w sobote bardzo żałuje Jeśli mowa o tej sobocie to ja niestety także jestem w terenie ....ale jeśli będą plany na spocenie się 13-ego to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam JA tez jestem za 13 bo jak narzazie auto mi się regeneruje po spotkaniu z pieskiem na drodze dziad jeszcze uciekł razem z właścicielem . Więc ta sobota dla mnie odpada ale następna całkiem oks pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No to fajnie......bo mnie ta sobota tez nie odpowiada ...... ale nastepna czyli 13 jak najbardziej......bo najprawdopodobniej bede w waszych okolicach...... tylko mam nadzieje......ze godz troche wczesniejsza niz ostatnio..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jak dla mnie 13.10 jest ok. Na pierwszy spocik nie udalo mi sie dotrzec na ten doloze staran zeby zajechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jak dla mnie 13.10 jest ok. Na pierwszy spocik nie udalo mi sie dotrzec na ten doloze staran zeby zajechac Staraj sie mocno......Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 13.10.07r. ja na pewno będe wtedy więc niema co dyskutować i przyjeżdzać za 2 tygodnie ale może być i w ten weekend jak są chętni ale mnie niestety nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 może być i w ten weekend jak są chętni ale mnie niestety nie będzie wallbash Nie w ten weekend Tosik tylko 13...koniec i kropka...... Ma nas byc wiecej niz na pierwszym spociku....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Będzie będzię pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 no i bardzo ladnie. widze ze wszystkim 13.10 pasuje wiec umawiamy sie na ten dzien. tylko trzeba bedzie jeszcze jakas konkretniejsza godzine wybrac i miejsce spotkania. ja sie pojawie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 może być i w ten weekend jak są chętni ale mnie niestety nie będzie wallbash Nie w ten weekend Tosik tylko 13...koniec i kropka...... Ma nas byc wiecej niz na pierwszym spociku....... Mnie chodziło o to że ja w ten weekend nie moge i napewno nie będe ale jak inni mogą to mogą zrobic spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1driver Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja na 13.10 tez sie pisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No to 13 zaklepany i "Scyzoryki" na spota w ten dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 no no. racja. 13.10 zaklepany dzien bo widze ze sporo osob sie zadeklarowalo. w przyszlym tygodniu dogadamy sie co do godziny i miejsca spotkania. chyba ze ktos juz teraz ma jakis pomysl to niech go rzuca i zobaczymy co powiedza wszyscy. tylko zbierzmy pokazniejsza ekipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja też sie pisze na 13 będzie sporo zaraz zrobie liste chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja też sie pisze na 13 będzie sporo zaraz zrobie liste chętnych Wpisz mnie na liste, bo ja też sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi