Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak i 28 to nie piątek tylko sobota. Zapraszamy wszystkich nie ważne jakimi autami.

to juz troche pod depreche podchodzi... :decayed:
  • Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak delikatnie. ale nie ma sie co zalamywac. mam nadzieje ze bedzie w miare ok tym razem. trzeba wierzyc ze wypali wkoncu.

Opublikowano

Jakaś organizacja musi być

Opublikowano

1. michał-oracz

2. siniakTDI

3. beni226 ???

4. kar_sci

5. kyluck

6. warzyd

7. J58

9. mARCIN607

10. Aniołek ????

11. kemal2

Opublikowano

Grzanek trzeba by jeszcze dudiego do tej listy dopisać, bo pewnie podjedzie.................... zresztą co ja mówie, dudi to by nawet do Betlejem na spota pojechał, gdyby tam był organizowany :gwizdanie: :good:

Opublikowano

hehe no mam nadzieję że zawita

1. michał-oracz

2. siniakTDI

3. beni226 ???

4. kar_sci

5. kyluck

6. warzyd

7. J58

9. mARCIN607

10. Aniołek ????

11. kemal2

12. dudi75

Opublikowano

No chlopaki a juz sie martwilem ze o nie zapomnieliscie :polew: ,pewnie ze bede :naughty: i przyciagne jeszcze kumpla :wink4:

Opublikowano

5 jak zwykle :naughty:

A co tam slychac u NOSBA nic sie nie odzywa , a tak chcialem ogladnac jego zderzak RS :>

Opublikowano

hmmm nic nie pisalam ze bede ;P

no ale sie zastanaowie :gwizdanie:

Wszyscy liczymy ze przyjedziesz :naughty: :gwizdanie: :kox:
Opublikowano

Wszyscy liczymy ze przyjedziesz :naughty: :gwizdanie: :kox:

jasne... :polew:

jak czas pozwoli i mnie calkiem grypsko nie rozlozy to moze podjade na minutke-albo dwie :hi:

Opublikowano

poczekamy do soboty to się zobaczy kto będzie a kto nie jak zawsze dobra ściema nie jest zła :gwizdanie: , dudi wysłałem CI zdjęcie tego turba

Opublikowano

Można wiedzieć od czego jet skrót WTC ( mi się kojarzy tylko z World Trade Center :rolleyes: ) bo nie jestem z Kielc i nie bardzo wiem , może jakiś adres dokładniejszy ?

Opublikowano

@kemal2 w pierwszym poście masz fotkę, na dole tej fotki jest kółeczko w tym kółeczku jest placyk a na tym placyku jest pomnik "WTC" czyli tak jak piszesz World Trade Center, stąd nazwa WTC. A to wszystko jest przy ulicy Ściegiennego niedaleko stadionu Korony Kielce nie da się nie zauważyć

Opublikowano

no to widze ze spot dosyc ladnie sie prezentuje. mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie tyle osob co sie zadeklarowalo. ja tam bede na 100%. tylko o ktorej to w koncu bylo? 17?

Opublikowano

O 16 ,o 17 to za puzno bo nie ktorzy beda mieli jeszcze z powrotem kawalek do domu :gwizdanie: