aniolek Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Tak tak i 28 to nie piątek tylko sobota. Zapraszamy wszystkich nie ważne jakimi autami. to juz troche pod depreche podchodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 no tak delikatnie. ale nie ma sie co zalamywac. mam nadzieje ze bedzie w miare ok tym razem. trzeba wierzyc ze wypali wkoncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jakaś organizacja musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemal2 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No to i ja się postaram zawitać (mam serwis do skasowania może ktoś wie kto by mi to zrobił?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no to widzimy sie w sobote o 16 pod wtc tylko zeby bylo nas jak najwiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 1. michał-oracz 2. siniakTDI 3. beni226 ??? 4. kar_sci 5. kyluck 6. warzyd 7. J58 9. mARCIN607 10. Aniołek ???? 11. kemal2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Grzanek trzeba by jeszcze dudiego do tej listy dopisać, bo pewnie podjedzie.................... zresztą co ja mówie, dudi to by nawet do Betlejem na spota pojechał, gdyby tam był organizowany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 hehe no mam nadzieję że zawita 1. michał-oracz 2. siniakTDI 3. beni226 ??? 4. kar_sci 5. kyluck 6. warzyd 7. J58 9. mARCIN607 10. Aniołek ???? 11. kemal2 12. dudi75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No chlopaki a juz sie martwilem ze o nie zapomnieliscie ,pewnie ze bede i przyciagne jeszcze kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no to jest nas 12 a jestem ciekaw ilu przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 5 jak zwykle A co tam slychac u NOSBA nic sie nie odzywa , a tak chcialem ogladnac jego zderzak RS :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 hmmm nic nie pisalam ze bede ;P no ale sie zastanaowie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 hmmm nic nie pisalam ze bede ;P no ale sie zastanaowie :gwizdanie: Wszyscy liczymy ze przyjedziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wszyscy liczymy ze przyjedziesz :gwizdanie: jasne... jak czas pozwoli i mnie calkiem grypsko nie rozlozy to moze podjade na minutke-albo dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 poczekamy do soboty to się zobaczy kto będzie a kto nie jak zawsze dobra ściema nie jest zła :gwizdanie: , dudi wysłałem CI zdjęcie tego turba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemal2 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Można wiedzieć od czego jet skrót WTC ( mi się kojarzy tylko z World Trade Center ) bo nie jestem z Kielc i nie bardzo wiem , może jakiś adres dokładniejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 @kemal2 w pierwszym poście masz fotkę, na dole tej fotki jest kółeczko w tym kółeczku jest placyk a na tym placyku jest pomnik "WTC" czyli tak jak piszesz World Trade Center, stąd nazwa WTC. A to wszystko jest przy ulicy Ściegiennego niedaleko stadionu Korony Kielce nie da się nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no to widze ze spot dosyc ladnie sie prezentuje. mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie tyle osob co sie zadeklarowalo. ja tam bede na 100%. tylko o ktorej to w koncu bylo? 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 O 16 ,o 17 to za puzno bo nie ktorzy beda mieli jeszcze z powrotem kawalek do domu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 O 16 Dobrze mówi dać mu wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi