Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Ja się Karol chyba zglosze do Ciebie na montaż samopoziomu [emoji16][emoji1]
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l 13 minut temu, Zieluu napisał: Ja się Karol chyba zglosze do Ciebie na montaż samopoziomu Szczegóły na priv
Opublikowano 4 Maja 20179 l Witam, Co prawda nie dokladam poziomowania, tylko mam w oryginale, ale mam obecnie z nim problem. Przeczytajcie proszę go tu: Mój problem z poziomowaniem Z góry przepraszam, że już w trzecim wątku o tym piszę, ale mam świadomość, że nie wszysycy, wszystko czytają, za to osoby udzielające się tutaj mogą mieć włączone powiadomienie o odpowiedzi i to może zwrócić ich uwagę, a może mogą pomóc ;-) A ja z kolei jestem już tak sfrustrowany, że zaraz mnie szlag trafi. Pozdrawiam, Arapaho
Opublikowano 2 Czerwca 20179 l Witam czy ma ktoś zdjecie jak powinno być ustawione ramię tylnego czujnika poziomowania. Jutro będę przykręca go po czyszczeniu a zapodziala mi się fotka zrobiona przed zdjeciem.
Opublikowano 3 Czerwca 20179 l Na pierwszej stronie masz rysunki z ELSY. One pokazują dokładnie jak to wygląda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Października 20178 l Witam . Mam pytanko czy czujnik poziomowania na tył o nr 7L0616571D bedzie dobry ?? http://allegro.pl/czujnik-poziomowania-xenonow-audi-vw-7l0616571d-i6936748243.html bo tych 8E0616571D na allegro nie ma ewentualnie jakie innego szukać jakich nr ?? Może ktoś ma na sprzedaż szukam na przód i tył Pozdro Edytowane 22 Października 20178 l przez bartekzks
Opublikowano 22 Października 20178 l Szukasz elektroniki czy ramion. Ramiona nie będą pasować , bo każdy model na swoje długości. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Października 20178 l Szukam kompletnych bo montuje xenon od zera... A pytanko bo został mi z B7 czujnik na przód nada sie ?? Te bedą ok : http://allegro.pl/audi-a4-b6-01-04r-czujnik-poziomowania-xenon-tyl-i6996681095.html#thumb/1 http://allegro.pl/audi-a4-b6-01-04r-czujnik-poziomowania-xenon-przod-i6996678713.html#thumb/2 ?? Edytowane 22 Października 20178 l przez bartekzks
Opublikowano 22 Października 20178 l Kolego zadzwoń pod ten numer i powiedz ze szukasz sprawnych czujników poziomowanie z ramionami do mocowania masz numer od strażaka +48 602 537 327 powinien mieć komplet Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Października 20178 l Twój kolega nie odpowiada. A co do czujników dobre wstawiłem ?? Bo brakuje mi tylko ich na ten moment ..
Opublikowano 26 Października 20178 l 1 minutę temu, bartekzks napisał: Twój kolega nie odpowiada. A co do czujników dobre wstawiłem ?? Bo brakuje mi tylko ich na ten moment .. a napisałeś do niego sms ? masz poniżej link do jego aukcji na allegro napisz wiadomość bądź zadzwoń pod drugi numer co jest w aukcjach. http://allegro.pl/uzytkownik/DARKGBY?order=m
Opublikowano 1 Listopada 20178 l Witam, czy istnieje możliwość podłączenia pod zwykłe lampy, które de facto i tak mają homologację xenonową? Chodzi mi o silniczek regulacji. Rezam pod HID Xenon (przetwornicę + żarnik H7).
Opublikowano 1 Listopada 20178 l Witam, czy istnieje możliwość podłączenia pod zwykłe lampy, które de facto i tak mają homologację xenonową? Chodzi mi o silniczek regulacji. Rezam pod HID Xenon (przetwornicę + żarnik H7). HID nie ma homologacji, więc nie kombinuj. Wysłane z OP3T
Opublikowano 13 Listopada 20178 l Witam panowie. Jestem na etapie montażu samopoziomu. Czujniki zamontowane, wiązki poprowadzone . Teraz to wszystko muszę do kupy podłączyć. Prawa strona już prawie skończona lecz nie mogę znaleźć masy silniczka ( czyli pin 4 w lampie, brązowy kabel) . Gdzie go szukac ?? Druga sprawa czy trzeba dokładać bezpiecznik nr 10 czy można podpiąć się np do nr 12. Narazie tyle, czekam na odpowiedź.
Opublikowano 15 Listopada 20178 l Czy aby na pewno masz lampy xenonowe z silniczkami poziomowania 5-pinowymi (1 wolny)? Z tego co kojarzę to w zwykłych lampach jest o 1 pin mniej z tego względu, że silniczek poziomu pracuje na 3ech kablach. 10nr bezpiecznika jest wg schematu bezpiecznikiem modułu samopoziomowania. Możesz wziąć prąd z innego kabla, poczytaj ten temat. Ktoś pytał o niego. Ja osobiście zrobię pod tym numerem aby w przyszłości mieć pewność gdzie moduł ma zasilanie. Też zbieram się z montażem. Powiedz, gdzie i do którego kabla ABS podpiąć się bo nie bardzo rozumiem o co chodzi z nim.
Opublikowano 15 Listopada 20178 l Czy aby na pewno masz lampy xenonowe z silniczkami poziomowania 5-pinowymi (1 wolny)? Z tego co kojarzę to w zwykłych lampach jest o 1 pin mniej z tego względu, że silniczek poziomu pracuje na 3ech kablach. 10nr bezpiecznika jest wg schematu bezpiecznikiem modułu samopoziomowania. Możesz wziąć prąd z innego kabla, poczytaj ten temat. Ktoś pytał o niego. Ja osobiście zrobię pod tym numerem aby w przyszłości mieć pewność gdzie moduł ma zasilanie. Też zbieram się z montażem. Powiedz, gdzie i do którego kabla ABS podpiąć się bo nie bardzo rozumiem o co chodzi z nim. Mam lampy ori bixenon. Już wszystko poskladalem do kupy. Niby błędów nie ma ale nie mogę zrobić nastaw podstawowych. Wchodzę w BS i nie da rady wejść w grupę 1 i 2 ERROR. Nie zmienia się parametr czujnika tylnego wiec musze to przejrzeć. Co do abs to jest kabelek niebiesko biały w czarnej kostce w słupku A. Tam się podpinasz. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Listopada 20178 l W dniu Thursday, November 16, 2017 o 00:52, silnik napisał: Co do abs to jest kabelek niebiesko biały w czarnej kostce w słupku A. Tam się podpinasz. Jak się okazało u mnie był inny, 14 pin czarno-niebieski ale dzięki za pomoc. Mam inny problem. Zlutowałem wszystko, brak błędów lecz i nie widzę inicjalizacji poziomu po włączeniu świateł. Fis nie pokazuje usterki. Czujniki dobrze wskazują, w VAGu włącznik po zapaleniu świateł zmienia się z 0 na 1. Prędkość i przyspieszenie pokazuje. Gdy robię test silniczków leci max w dół, potem w górę. Gdy ostro przyspieszam opadają delikatnie w dół.
Opublikowano 18 Listopada 20178 l Sprawdzałeś gdy odpalasz silnik przy włączonych światłach?Modul poziomuje zawsze. Ale od razu, przy odpaleniu silnika. Nie po włączeniu świateł. Nawet gdy masz zgasone. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk