KL4K50N Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Po bardzo udanej przygodzie z moją B3, czas nadszedł na coś młodszego. B3 zostawiłem mojej siostrze, która śmiga nią na co dzień bez problemów. MOJE NOWE OCZKO W GŁOWIE __________________________________________________ Model : A4 B5 8D Nadwozie : Sedan Data pierwszej rejestracji : 24.10.1995 Silnik :1.8 T AEB 150 KM (110 KW) przy 5700 obr/min 210Nm przy 1750 obr/min Kolor : LZ9U - Vulkanschwarz Perleffekt lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll WYPOSAŻENIE lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Elektryczne szyby Elektryczne oraz podgrzewane lusterka Podgrzewane spryskiwacze Centralny zamek z pilota Domykanie szyb z pilota Climatronic Podgrzewane siedzenia Komputer pokładowy Podłokietnik Elektryczne sterowanie świateł Wspomaganie ABS Alufelgi 17" S4 2x Airbag Kierownica skórzana S4 Skórzana gałka zmiany biegów Zawias 1BA Regulacja kierownicy Pakiet oświetlenia tył Podświetlane daszki Halogeny tył, przód Roleta tylnej szyby Uchwyt na kubek w tunelu x2 Żarówki H7 Philips Blue Vision Ultra llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll PLANY llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll - Przednie lampy poliftowe soczewkowe - Xenon 6000K - Tylne lampy polifotwe, lub czarne (jeszcze się zastanawiam) - Może większe felgi - Lepszy zestaw audio - Podświetlane kratki nawiewów - Podświetlanie LED w środku - Kubełki w skórze - Zawias - Wirus - Usunąć te a la drewno z deski KRÓTKA HISTORIA AUTA Autko zakupiłem w Holandii. Trochę mi zajeło znalezienie jej w takim stanie jak chciałem oraz z takim wyposażeniem. Ale się udało. Autko prezentuje się bardzo dobrze. Nie ma żadnych wgnieceń, zadrapań. Środek zadbany, czysty. Silnik w stanie perfekcyjnym, turbina również. Nie mam z nim żadnych problemów. Przebieg: 196988km udokumentowany Holenderskim NAP'em, więc chyba taki faktycznie jest. Więcej zdjęć dodam w następnym tygodniu, ponieważ teraz nie mam jak ich zrobić. Update 1 : 1. Wymiana grila na poliftowy 2. Filtry oleju, paliwa, powietrza 3. Silniczek zalany olejem Castrol 4. Nowiutkie świece NGK Power plus 5. Wycięcie katalizatora i wmontowanie rury z kwasówki 2,5"
Krycha Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Miałeś zrobić więcej zdjęć
KL4K50N Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Krycha, ni mam czasu . Obiecuję porobię. Ale potrzebuję ogarnąć auto do jakiejś sensownej sesji
Buba Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 fajna gdyby nie to drewno...
sołtys85 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Widze, że przybył niezły świrus - sądząc po modach z b3 :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 fajna gdyby nie to drewno... taaa komuś mało było środkowej konsoli to okleił popielniczkę i ramkę przy nawiewach ogólnie fajne autko, ogarnij je i ciesz się z jazdy
KL4K50N Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Dzięki chłopaki za komenty. Te drewno sam bym chciał je usunąć ale jak
sołtys85 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Poszukaj na forum szczotowanego aluminium zakup, drewno wyrwij i włóż alu. A może karbon Ci sie psodoba.
KL4K50N Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Hmm Sołtys, alu raczej odpada. Carbon zobaczymy. Zacznę zrywać i zobaczę co pozostanie, może da się to jakimiś środkami odplamić by było jak przedtem
PABLO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Wywal to drewno tak jak zamierzasz bo to co zrobił poprzedni właściciel to Ja nie rozumiem jak można tyle drewna do A4ki dawać, przecież to nie jest A8 gdzie się to może komuś podobać!!! Ogólnie ładna baza do modów, także dbaj o nią i pielęgnuj Szkoda tylko że nie masz Q Zaciekawiła mnie jedna opcja u Ciebie "Podgrzewane spryskiwacze" masz podgrzewane spryskiwacze na masce
KL4K50N Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 masz Q Zaciekawiła mnie jedna opcja u Ciebie "Podgrzewane spryskiwacze" masz podgrzewane spryskiwacze na masce :mysli Tak mam. A raczej ten holender co mi sprzedawał wymienił takową opcję ...[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 19:04_________________________________________________Kurde, mialem wypadek . W Hannoverze, jechalismy w duzym korku stop,jedz,stop,jedz i nagle jakis niemiec z tylu dlugimi mruga bym przyspieszyl, to ja przyspieszylem a ten z przodu hamulec i ja po hamulcu ale niestety nie zdazylem... Autko mi zholowali z autobanu do Hannovera - 270E plus koszta 15E na dobe za to ze stoi u nich na parkingu. Zamowilem lawete u mojego znajomego - 3000tys zl. I jutro jedziemy do PL z moja A4. Z mojej obdukcji w nocy to tak: - zderzak - maska - lampy - chlodnica co dalej to nie wiem bo ciemno bylo ale silnik odpala i po 20sekundach gasnie. Poduszki cale. Ja tez caly, troche kolano mnie cos pobolewa.
plastuch Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no to faza słaba Teraz to udeż odrazu w zespolone leflektory gryil polift + zdeź po lifcie bo nie ma sensu doprowadzić do seri a potem przeróbki!
KL4K50N Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Dokladnie tak bede robil...Ale to wszystko z biegiem czasu i $$$$
wojciu0308 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 to drewno wywal koniecznie ale silnik i kolor aaaa ale ta twoje 80 to mam nadzieje ze a4 tez troche pogonisz
KL4K50N Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Jasne, ze beda mody w A4. Tylko dajcie czas na uzbieranie $$$. Musze z miesiac u Holandra porobic na koszta wszystkie Jak juz wroce do PL (dzis nareszcie bedzie laweta) to zrobie kilka fotek pogladowych z uszkodzeniami.
wojciu0308 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 powoli powoli i bedzie co ja bym dal zeby miec taki silnik w mojej
KL4K50N Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Nareszcie Moje Audi już jest naprawione. Po paru tygodniach spędzonych u mojego zaufanego mechanika, dostałem telefon, że moge przyjechać po autko. Wracam do PL i rejestracja. Potem ruszam z modami, mam już kilka gadżetów do niej. Fotki już niebawem zawitają na nasze forum. :gwizdanie:
KL4K50N Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Aktualne fotki autka :gwizdanie:. Wczoraj pokonało 1453km z PL do NL bez najmniejszego problemu. Mechanik zrobił go bardzo dobrze, nie widać, że miał tak poważnego dzwona. Wszystko śmiga. A la drewno usunięte. Kolejne plany niebawem.
Rekomendowane odpowiedzi