Magdalenah Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 w czasie przeglądu auta, robiony był rozrząd, filtry i płyny czyli w lutym
Rafal-L Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a jak z pedalem hamulca??? niewpada powoli w podloge??? i czy plynu nie ubywa?
Magdalenah Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 no nie a z pedałem jest tak że o ile na początku nie wciskałam go daleko bo wystarczyło lekko nacisnąć i była reakcja to teraz głębiej wciskam i reakcja jest jak u ślimaka...ale do wpadania w podłogę to sporo brakuje zajrzę jeszcze jutro dla pewności o obejrzę ten płyn
Dev Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 układ zapowietrzony nie grzebales ostatnio przy hamulcach ?
Magdalenah Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie grzebałam :] jeśli zapowietrzony to mam wszystko ściągać czy tradycyjnie pedałem ?
Rafal-L Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tomus rozumiem ze jezeli chodzi o vaga chcesz sprawdzic cisnienie w ukladnie???
mlodyabc Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czy przy wymiane klocków i tarcz trzeba wymieniac płyn hamulcowy? Bo czeka mnei wymiana płynów i oleju łącznie z płynem hamulcowym to zrobic to przed wymiana hamulców czy nie ma to znaczenia?
ZuKeRs Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie ma znaczenia kiedy wymienisz plyn
mlodyabc Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To dobrze bo wcześniej chciałem zrobić olej i płyny a z hamulcami jeszcze troche poczekać aż na spokojnie zorientuje się co trzeba i kupie.
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czy przy wymiane klocków i tarcz trzeba wymieniac płyn hamulcowy? Bo czeka mnei wymiana płynów i oleju łącznie z płynem hamulcowym to zrobic to przed wymiana hamulców czy nie ma to znaczenia? nie ma znaczenia kiedy wymienisz plyn ja bym wymieniał płyn równocześnie z nowymi tarczami i klockami ,jedna robota
mlodyabc Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ale poza robota nie ma to znaczenia?
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Oprócz roboty , płatności z tym związanej ,czasu kiedy auto jest uziemione to chyba nic więcej. Jak dla mnie pozycja 2 i 3 jest bardzo ważna w momencie kiedy samochód zarabia na mnie.
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tomus rozumiem ze jezeli chodzi o vaga chcesz sprawdzic cisnienie w ukladnie??? nie, jest procedura odpowietrzania układu ABS VAG-iem
spknet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 devastation jesteś wstanie powiedziec co i jak z ta procedura odpowietrzania układu ABS VAG-iem
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Odpowietrzanie pompy układu ABS w pojazdach: VW Passat, Audi A4/S4, Audi A6/S6 i A8/S8. [Wybór] [03-ABS/hamulce] [Nastawy podst. - 04] Grupa "002" [idź!] W tym momencie pompa systemu ABS powinna uruchomić się na ok. 10 sekund. Odgłosy uruchomionej pompy powinny być dobrze słyszalne. [Gotowe, powrót] ...i gotowe.
ruks Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rozumiem że odpowietrzy się tylko pompa a każdy zacisk trzeba jeszcze ręcznie odpowietrzyć?
Rekomendowane odpowiedzi