Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś z tym srebrnym jest nie tak :cool1:

Piękna fela..

Marzy mi się taka do MKII :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie pasuje mi do B6 jakoś-wiem za nisko siedzi ale to nie wina felgi[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 21:50_________________________________________________za mała felga do takiej gleby

Opublikowano

Małe auto-mała fela

Duże auto-duża fela

A4 nie jest małe,dlatego nie pasi :wink4:

Opublikowano

nie pasuje mi do B6 jakoś-wiem za nisko siedzi ale to nie wina felgi[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 21:50_________________________________________________za mała felga do takiej gleby

tego modelu BBS nie ma wiekszych

Opublikowano

jest ktoś z lubelskiego chodzi mi o to by rzucić okiem na tą a4 http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-tb-skora-xenon-bose-C16046826.html

Zejdź na ziemię, za tyle to w Niemcowni można B5 kupić a nie B6 z takim przebiegiem i wypasem :gwizdanie:

ja więcej za moją b5 bym cenił :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Co do cen... Cenic cos a sprzedac cos... Roznica jest zasadnicza... :)

Opublikowano

Jak juz mowimy o niskich cenach...

no to patrzec :gwizdanie: :cool1: B6 poszlo za jakies 9000zl :gwizdanie: klima low ice nie dziala i zaczep w schowku zlamany servis audi do 99,973 mil a obecnie ma 126,000 mil

wlasciciel pisal ze reszta jest ok :tongue4: ale kto wie...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250718389281&ssPageName=STRK:MEWAX:IT[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 23:07_________________________________________________he he ciszaaaa :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja za moja dalem 17k , na pl blachach , wiadomo puknieta itp ale macie wglad. Jak na razie nie widze zeby byla gdzies spawana w polowie :) PS : silnik golas poszedl za 3,5k :kox:

Co do cen b5 : stoi 2000r ,2,5 TDI , tip , navi + , recaro za 14 k na allegro i jakos nikt nie kupil. Wszystko spadlo na morde ciezkie czasy ida :decayed:

Opublikowano

9000zl ale za auto z kierownica po zlej stronie?

Opublikowano

jest ktoś z lubelskiego chodzi mi o to by rzucić okiem na tą a4 http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-tb-skora-xenon-bose-C16046826.html

Zejdź na ziemię, za tyle to w Niemcowni można B5 kupić a nie B6 z takim przebiegiem i wypasem :gwizdanie:

ja więcej za moją b5 bym cenił :gwizdanie:

Zapytam z ciekawości, był duży odzew na ogłoszenie?? Nie pytam czy ciekawscy dzwonili tylko czy ktoś był zainteresowany i oglądał??

Zakładam że nie :evil:

Auto jest tyle warte ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić :gwizdanie:

Opublikowano

Wszystko spadlo na morde ciezkie czasy ida :decayed:

Ostatni sprawiedliwi kupili swoje B6 za prawdziwe góry pieniędzy..

Cała reszta, która zapłaciła bezcen ma podróby.. I tego będziemy się trzymać :polew:

Opublikowano

9000zl ale za auto z kierownica po zlej stronie?

niestety tak :confused4:

Szkoda, ze dalej nie mozna zarejestrowac na legalu anglika :confused4:

dobrze, ze poszla skarga do Komisji Europejskiej i teraz czekamy na orzeczenie Trybunalu Europejskiego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak to ze zlej ? Z tej samej tylko jeszcze o tym nawet to auto nie wie :wink4: przekladki po 4 k + robota , grodz symetryczna wiec zadnego spawania. Wyszloby takie 20k. Duzo ?

Opublikowano

IMG_0344.jpg

Osłona na cewki :kox:

Opublikowano

Pany googluje, googluje i nie moge znalezc panelu cd concert II w rozsądnych pieniążkach, jakby ktoś coś widział to napiszcie tutaj, bylbym wdzieczny :), jak namierze panel to kupuje radyjko od Nosba :decayed:.

Opublikowano
  • Autor

Panel na alle 149 zl chyba :)

Opublikowano

Pany googluje, googluje i nie moge znalezc panelu cd concert II w rozsądnych pieniążkach, jakby ktoś coś widział to napiszcie tutaj, bylbym wdzieczny :), jak namierze panel to kupuje radyjko od Nosba :decayed:.

Panel

http://allegro.pl/panel-audi-concert-ii-a4-jedyny-na-allegro-i1287908322.html

Taniej chyba nie znajdziesz

Opublikowano

Na spoty przyjeżdża koleś,który mieszkał w Anglii i jeździł,tam A4 B6 02' 1.8T Quattro.

Jak wrócił do PL,to go przerobił i zarejestrował.Auto ma ponad rok Polskie ramki.

Chce za nie 20tyś. Niebite lekko zmodzone.

Zastanawiam się czy nie opierdOlić mojego i kupić takiego kondona do po głupkowania w weekendy :naughty:

Opublikowano

jak ladne, to za 20k nic tylko brac.

Opublikowano

20 koła dobra cena i auto z pewnych rąk