Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch :P:naughty::decayed::polew:

:naughty:

Pały.. :decayed:

pamiętaj o mnie :naughty:

Zawsze :good::decayed:

Na dniach dam Ci jakiś znak, bo chcemy się dowiedzieć czy nie da się czegoś wytarmosić.. :wink4:

- Póki co, "wielkiej fety" nic nie było :disgust:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Panowie a ja mam tak : w b6 chyba nie mialem ori xenonu ( nie mam samopoziomu ani spryskow ) . Wiec byly zwykle halo przed tymi ksenonami. Ale teraz chce zalozyc bixenony z b7 ( nie tyle chce co musze juz :decayed: ).

Jak to ugrysc ? Ile wychodza kostki z pinami w aso ?

Opublikowano
  • Autor

Inna opcja ? :wink4:

Opublikowano

Nie znaju :( Ze mnie rezacz słaby. Nosb orientujesz się tez dobrze w elektryce? Bo rezam tylne szyby w prądzie i strasznie mi to mozolnie idzie. Piny w słupku B są takie:

1 Nieb żółt

2 Czerw ziel

3 żółt

4 czarn żółt

5 biał żółt

6 ziel fiolet

7 brąz

8 ziel żółt

9 Nieb szar

10 nieb ziel

11 x

12 brąz ziel

13-20 X

A w kostce z wiązki:

1 Brąz

2 czerw żółt

3 czerw żółt

4 czerw biały

5 ziel pomarańcz

6 pomarańcz brąz

7 x

8 x

9 x

10 x

11 czerw czarny

12 brąz żółt

13-20 X

Pewnie trzeba poprzekładać piny, masz elsę żeby zobaczyć jak to idzie? Czy wrzucić Ci screena?

Heeeelpp! :hi:

Opublikowano

Już powoli dochodzę do tego sam. Powiedzcie mi jeszcze, da się w aso kupić pin z kabelkiem o danym kolorze? Bo pamiętam, jak ostatnio kupowałem to dawali mi tylko z żółtym. ew kupić żółty i potem złączyć go z pożądanym kolorem?

Opublikowano

Już powoli dochodzę do tego sam. Powiedzcie mi jeszcze, da się w aso kupić pin z kabelkiem o danym kolorze? Bo pamiętam, jak ostatnio kupowałem to dawali mi tylko z żółtym. ew kupić żółty i potem złączyć go z pożądanym kolorem?

Nie wiem czy kolory sprzedają, ale bez problemu je połączysz..

Lutowanko :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 09:18_________________________________________________

Ile wychodza kostki z pinami w aso ?

Kostka - nie pamiętam ok 15zł ? :mysli:

Piny - po 1zł ? :mysli:

k**wa nie pamiętam :decayed:

Opublikowano

...ale macie tu nudno :thumbdown: :thumbdown: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

to idź do siebie!

Opublikowano

...to cześć :papa:

Opublikowano

No to chłopaki wymienili się zdaniami :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Watek jest od pierdzielenia glupot , gadania o niczym i zapytan o problemy bez szukania :D Generalnie o wszystkim i o niczym :) Musze sie zmobilizowac i zrobic lekki porzadek z pierwszym postem :) To jak z tym bixem ? Anyone ? :) Moze nr kostki i pinow ? Zamowie sE nowe i poprzerabiam. Ale zastanawia mnie temat : w b6 mialem normalne mijania , postoje i dlugie... W b7 mam dzienne + bix ... JAk to ma dzialac ? NA ori module elektryki czy cos trzeba przerabiac ? :)

mlody ja to z elektryki umiem to co przerabialem osobiscie a inne tematy to licho :(

Opublikowano

Wiem że to temat do pitolenia glupot tylko tak napisałem ;) a swoją drogą wymieniał ktoś w avancie głośnik z bagażnika na coś mocniejszego i żeby zostawić pod fabrycznym wzmakiem ??

Opublikowano

A ori modul elektryki B6 przeciez nie obsluguje dziennych, chyba, ze zrobisz cos jak inny klubowicz, czyli dorobisz sobie modul

Opublikowano

Chyba wystraczny przelozyc MCE z B7 i powinno swiecic.Oczywiscie zaprogramowac jeszcze.

Opublikowano
  • Autor

Rozwiazanie ma byc tanie i skuteczne wiec przychylam sie jak juz do dolozenia sterowania dziennymi :) Bo MCE troche szarpnie a ja lubie isc po kosztach :tongue4:

Opublikowano

Chyba wystraczny przelozyc MCE z B7 i powinno swiecic.Oczywiscie zaprogramowac jeszcze.

Modul MCE B6 a MCE B7 roznia sie pinami i nikt jeszcze nie robil takiego swapa :decayed:

Opublikowano

Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie

Opublikowano

Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie

to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk