Opublikowano 21 Stycznia 201115 l Hamy juz pewnie dawno zaklepane Tylko czekac az ktos niedlugo pochwali sie nowym modem lub bedzie mial na sprzedaz z odp. profi :gwizdanie:
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Panowie powiedzcie mi ta moja lotka na klapie to jakaś chińska czy jaka?
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l made by audi :naughty:po mojemu [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 09:58_________________________________________________H4mm3R wszystkiego naj zdrówka i dużo kasy
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Panowie audi s4 na czesci http://otomoto.pl/audi-s4-b7-344ps-C16008685.html szkoda ze listwy s4 zew z jednej strony zjarane,ale moze da rade wyrwac spoiler z klapy lub co lepsze hamulce jak ktos szuka malo co juz zostalo z niej
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Nosb chcesz kupić moją dokłądkę?? Bo pisałeś że chcesz na jeden komin
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Nosb chcesz kupić moją dokłądkę?? Bo pisałeś że chcesz na jeden komin Jeden komin w B6 z 2.7T? To chyba jakieś żarty.
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Nosb chcesz kupić moją dokłądkę?? Bo pisałeś że chcesz na jeden komin Jeden komin w B6 z 2.7T? To chyba jakieś żarty. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=181986.0 :gwizdanie:
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Można w B6 wyciąć kata bez żadnych problemów, czy trzeba kombinować, bo pojawiają się błędy na kompie? jadę w piątek do EcuProject i dobrze będzie wyciąć to świństwo przed programem (przebieg 240k km) pozdrawiam
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Wstawiasz rurę z tulejką do drugiego gniazda i nie wywala błędu. Przynajmniej u mnie tak jest.
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Panowie audi s4 na czesci http://otomoto.pl/audi-s4-b7-344ps-C16008685.html szkoda ze listwy s4 zew z jednej strony zjarane,ale moze da rade wyrwac spoiler z klapy lub co lepsze hamulce jak ktos szuka malo co juz zostalo z niej Gadałeś z gościem ? Co ma?[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 13:53_________________________________________________ Wstawiasz rurę z tulejką do drugiego gniazda i nie wywala błędu. Przynajmniej u mnie tak jest. U mnie wywaliło Ale przy programie mogą to usunąć z softu.
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l U mnie wywaliło Ale przy programie mogą Ci to usunąć z softu. A możliwe, że Rogal u mnie wyłączył. W każdym razie tulejka ma kształt kolanka.
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Wstawiasz rurę z tulejką do drugiego gniazda i nie wywala błędu. Przynajmniej u mnie tak jest. W dieslu nie ma sond lambda
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l to jak nie ma sond lambda to komputer też nie powinien nic pokazywać
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Autor Panowie jaka b6 ? Wandej nie chce kupic Biore jakas pocieta w rozliczenie od magica. No daje rade chlopak z tym CRX . Szkoda tylko ze predzej czy pozniej i tak sie porozpada i ze ma naped na przod
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Wstawiasz rurę z tulejką do drugiego gniazda i nie wywala błędu. Przynajmniej u mnie tak jest.W dieslu nie ma sond lambda Wywalaj wstaw rurke i tyle. zadnych bledów i innych duperelków nie ma. [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 14:45_________________________________________________ Biore jakas pocieta w rozliczenie od magica. tylko w jednym miejscu
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Panowie jaka b6 ? Wandej nie chce kupic Biore jakas pocieta w rozliczenie od magica. No daje rade chlopak z tym CRX . Szkoda tylko ze predzej czy pozniej i tak sie porozpada i ze ma naped na przod Jebał pies.. Ale gość ma fach.
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Autor Owszem ... I stylistycznie tez mu fajnie wychodzi ( nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze front bedzie duuuzo gorszy , bok juz tez sredni , ale dupka bezbledna )