Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...ma ktoś przedni zderzak do S4 B6 w wariancie pod spryski i PDC?

również przyłączam się do pytania. Wczoraj na alledrogo była jedna sztuka pod PDC i spryki w cenie <500zł ale poszła migiem i żałuje że nie kliknąłem :(

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a kratki?? bo chyba nie z siatexu :polew:

Opublikowano

Gdzie mogę dostać flanszę do usunięcia EGR?

Opublikowano

montował takie coś ktoś u Ciebie ??

jestem tym zaninteresowany...ale nie wiem czy to się sprawdza :mysli:

Opublikowano

ja miałem takie coś u siebie co prawda robione na zamówienie ale podobne do tego z allegro, ok rozwiązanie

Opublikowano

Ja tez to mam u siebie dokladnie to z 1 aukcji. Sprawdza sie dobrze. Gosc dorobil tez ta zaslepke kolektora.

Opublikowano

Ja kiedyś sprzedawałem zderzak S4 i za 300zł nikt nie chciał. [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________

zobaczył ze dużo dzwoni zainteresowanych i podbił, a wiadomo ze mało kto w ciagu minuty wyda prawie 5 koła za fotele, zanim przemysli i zadzwoni.... a chłopina zachłanny to podniosł ...

Uwierz mi, ze je sprzeda nawet po podwyzce :wink4:

Niby dlaczego ? Sam sprzedawałeś podobne za 3,5 tyś więc 5,5 tyś to spora przesada.

Opublikowano

Ja kiedyś sprzedawałem zderzak S4 i za 300zł nikt nie chciał. [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________

zobaczył ze dużo dzwoni zainteresowanych i podbił, a wiadomo ze mało kto w ciagu minuty wyda prawie 5 koła za fotele, zanim przemysli i zadzwoni.... a chłopina zachłanny to podniosł ...

Uwierz mi, ze je sprzeda nawet po podwyzce :wink4:

Niby dlaczego ? Sam sprzedawałeś podobne za 3,5 tyś więc 5,5 tyś to spora przesada.

Czester - nie zgadzam się z Tobą. To, że Wojtek sprzedawał w takiej cenie to jego sprawa... ponad 3tyś to średnia cena za porządny zestaw S line. Recaro jest rzadkością (a tym bardziej w takim stanie) więc wyższa cena jest jak najbardziej uzasadniona. 4,5-5,5k to i tak tanio w porównaniu z ebay-em gdzie za taki zestaw musisz położyć niemcowi 10tyś... Ja swoje przywiozłem z DE dwa lata temu za 1300EUR i jak na tamten czas była to mega okazja (na pozostałych aukcjach nic nie schodziło poniżej 2300EUR a czaiłem się przez 1,5 roku).

Opublikowano

Może i masz rację, ale np. ja swoje ledwo za 4tyś sprzedałem, i w cale ludzie się nie zabijali o nie. Te są faktycznie rzadkością, i cena jaka była na początku myślę, że była ok, założę się że nikt ich nie kupie za takie pieniądze. Twoje fotele to na prawdę rarytasik, a ceny zagraniczne faktycznie są duże wyższe.

Opublikowano

Tylko nie ma boczkow do nich

Opublikowano

ja miałem takie coś u siebie co prawda robione na zamówienie ale podobne do tego z allegro, ok rozwiązanie

czyli jeśli EGR mi cieknie to warto sobie takie coś sprawić ??

Opublikowano

Ja tak właśnie zrobię

Opublikowano

czyli jeśli EGR mi cieknie to warto sobie takie coś sprawić ??

Jak wywalisz EGR to dłuzej autko bedzie sie nagrzewać oraz bedzie lekkie telepniecie przy gaszeniu :wink4: tylko takie minusy to ma

Opublikowano

Ale z plusów to 'dfieście kunia' i fajny chromik pod maską no i brak wycieku :polew:

Opublikowano

:hi: :hi: :cool1:

Heloł :decayed:

Jestem właśnie po wymianie licznika z mono na kolor. Jak się okazało, sprawa jest prosta. Teraz jest mi łatwo powiedzieć :kox: .

Podstawa to licznik z rocznika naszego samochodu (starsze/nowsze powinny działać ale to już jest loteria), ważne jest czy

samochód bierze impulsy do prędkościomierza z absu czy z czujnika skrzyni; Liczników tego typu nie da się stosować zamiennie,

mimo różnych figofago przy aucie nie będzie taka konfiguracja działała dobrze. Po wymianie licznika, należy zakodować wszystkie kluczyki -- ten czarny serwisowy też :bag:.

No i oczywiście przyuczenie VINu różnych komponentów: powyzwala tego trochę.

Różnica w użytkowaniu jest ogromna na korzyść kolorowego fisa :afro: Małym bonusem jest teraz możliwość obsługi czujnika ciśnienia w kołach/webasto na fisie.

Fotki:

a4fiscolor.jpg

Jak ktoś zabiera się za tego moda polecam Patryka: 606-924-343, działa na terenie Kielc i Krakowa. :audi:

Opublikowano

Ja tak właśnie zrobię

to jak wymienisz to zrób jakiś opis co i jak...może jakieś fotki :evil:

Opublikowano

no problemo :)