Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ori.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to sobie takie jeb..ę na drzwi w miejsce znaczków s line - w końcu coś tak ekstra jest :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

a może mi ktoś nr podać?

Opublikowano

Pany mam do wymiany poduchę pod silnikiem, kieruję do Was pytanie czy warto iść w zamiennik ? Jeśli nie to jakie orientacyjne ceny w ASO ? Bede wdzieczny za opinie kogoś kto ma taki zabieg za sobą.

Opublikowano

Pany mam do wymiany poduchę pod silnikiem, kieruję do Was pytanie czy warto iść w zamiennik ? Jeśli nie to jakie orientacyjne ceny w ASO ? Bede wdzieczny za opinie kogoś kto ma taki zabieg za sobą.

Dobre pytanie. Tez mnie to czeka. Ale poduszki najlepiej kupić i wymienić obydwie.

Tylko czy ori jest lepsze od takiego na przykład Lemfördera ? :mysli::przebiegly: Zależy mi na jakości.

Opublikowano

Dobre pytanie. Tez mnie to czeka. Ale poduszki najlepiej kupić i wymienić obydwie.

Tylko czy ori jest lepsze od takiego na przykład Lemfördera ? :mysli::przebiegly: Zależy mi na jakości.

jakie masz objawy ? mi puka przy odpalaniu i skręcaniu np.[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:41_________________________________________________czytałem na forum kiedyś, że ludzie wymieniali na zamienniki które długo nie wytrzymywały.

Opublikowano

Lemforder uważam za bardzo dobrą firme, no i febi, nawet nie wiem czy lem nie produkuje dla audi :mysli:

Opublikowano

Jak robiłem wymianę oleju filtrów itd, wyszło, że prawa poducha ma wyraźne ślady wycieku; lewa natomiast trochę. :cygaro:

Jak na razie nic jeszcze nie stuka, ale wyczuwam naprawdę minimalne wibracje przy ok 120km/h bez wciśniętego gazu.

Opublikowano

A co powiecie na taki objaw - prędkość 70 km/h i takie wycie "uuuuuuuuuuu" przekracza lub maleje predkosc i cisza, tylko w tej granicy słychac, czy to moze byc przegub??

Opublikowano

Lemforder uważam za bardzo dobrą firme, no i febi, nawet nie wiem czy lem nie produkuje dla audi :mysli:

Przestan uważac febi jako dobrą firme :cool1: pakowacz jak Rouville :wink4:

Ja mialem podobne objawy przy zużytej poduszce skrzyni :cool1: 60zł lemforder :good:

Opublikowano

Ja mialem podobne objawy przy zużytej poduszce skrzyni :cool1: 60zł lemforder :good:

Zależy gdzie kupujesz............

Jest od h "chińskiej" febi ale ori nie jest zła, ale lem moim zdaniem tez najlepszy :good:

Wandziu tylko się nie denerwuj :hi:

Opublikowano

Zależy gdzie kupujesz............

Jest od h "chińskiej" febi ale ori nie jest zła, ale lem moim zdaniem tez najlepszy :good:

Wandziu tylko się nie denerwuj :hi:

No co Ty ja sie nie spinam :wink4: febi jako firma produkuje ponoć tylko jeden towar(jakiś płyn chyba) a reszta to tak jak wszystko gdzie taniej zrobią :wink4: Raczej nie zależy gdzie kupujesz ale co akurat zostało włożone i oklejone brandem febi :wink4:
Opublikowano

jest gdzies intrukcja montażu parktronica tył ori od podstaw?? bo znalazłem tylko to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=83764.0

No i przod Bart-sa ale tyłu ori nie moge :wallbash:

ori bedziesz zakładał czy np valeo?? :gwizdanie: ja myśle nad przodem valeo bo tył mam :tongue4:

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi sprawdzić nr OE czujnika sprzęgła B6 1.9TDI AVF?

Dostane w ogole taki czujnik od reki w ASO, zamawial ktos ostatnio?

Opublikowano

jest gdzies intrukcja montażu parktronica tył ori od podstaw?? bo znalazłem tylko to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=83764.0

ori bedziesz zakładał czy np valeo?? :gwizdanie: ja myśle nad przodem valeo bo tył mam :tongue4:

Ori bo mam zderzak s4 z pdc ori czujnikami i wiazką.

Opublikowano

:szukaj: chłopie....jak bys dobrze zajrzał to znajdziesz u Barta...ma opis na przód ale dojedz do samego konca jego wątku to tam jest i tył opisany

Opublikowano

:szukaj: chłopie....jak bys dobrze zajrzał to znajdziesz u Barta...ma opis na przód ale dojedz do samego konca jego wątku to tam jest i tył opisany

no to szukałem chyba nie :angry: A zaraz jeszcze raz zajrze do watku Bartsa.......