P-U-M-A Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Po ile chodzą panowie Listwy S4 na drzwi (stan do pomalowania)?
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 za s4 ja dałem 800 razem z wysyłką dałem :gwizdanie:
turzol Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Po ile chodzą panowie Listwy S4 na drzwi (stan do pomalowania)? 800-1000zł za używki to ceny wg mnie do zakceptowania. Jeśli są w dobrym stanie. Powyżej tych kwot nie opłaca się kupować używek, bo za ok 450zł/szt masz pachnące nowością u dealera Ja dałem za komplet ok 900zł- nowe ori z ASO, z tym że tylne upolowałem na allegro 99zł/szt a przednie kupiłem w ASO audi(85€/szt)
P-U-M-A Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 No to jak by ktoś był chętny to proszę o PW bo może będę miał i jak nie założę do siebie to je sprzedam.
turzol Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Gdzie mogę poczytać o różnicach wersji USA względem europejskiej jeśli chodzi o A4 B6? Myślę nad przednimi lampami - wiem, że xenony USA występowały, natomiast nie mogę znaleźć info o bixach. Avant też występował w USA?
Bart-S Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Gdzie mogę poczytać o różnicach wersji USA względem europejskiej jeśli chodzi o A4 B6? Myślę nad przednimi lampami - wiem, że xenony USA występowały, natomiast nie mogę znaleźć info o bixach. Avant też występował w USA? Do USA wysyłano zarówno sedana (Saloon) jak i avanty (Wagoon). Tyle tylko, że ograniczono się do kilku jednostek benzynowych (1.8T, V6 3.0 i S4 V8 4.2). Jeśli chodzi o wyposażenie to na pewno tunel konsoli środkowej jest inny (uchwyty na kubki). Wyposażeniem standardowym była bodajże deaktywacja poduszki pasażera oraz przycisk zamka centralnego pod tylną popielniczką. Bardzo często auta US mają też Homelinka czyli pilota bramy/garażu (nie pamiętam czy w standardzie czy za dopłatą). Lampa tylna też jest inna ale i tutaj nie znam dokładnej różnicy. Reflektor na rynek US występował w tych samych wersjach co w Europie (halogenowy, ksenon, biksenon). Odróżnisz go po pomarańczowym kierunkowskazie...
turzol Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Thx Bart-S za wyczerpanie tematu Z moich poszukiwań i rozeznawania tematu jeśli chodzi o lampy tył to różnica względem lamp EU jest marginalna - nieco inny odblask. Poza tym jako ciekawostkę podam fakt, że lampy do B6 Avant na rynek USA są Made in Poland Gdyby kogoś interesowały nr teili do wersji B6 USA Sedan/Avant http://www.a4-freunde.com/showwiki.php?title=US+Teilenummern+B6 Ja osobiście jestem za montażem bixów z wersji USA i zaczynam poszukiwania tunelu z miejscem na napoje
marcin_o23 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 bixy usa są super ale to znaleźć :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 o i wersja USA ma kierę z poducha, która nie wystrzeli
cool506 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 o i wersja USA ma kierę z poducha, która nie wystrzeli Decyzja zapadła Artur?
P-U-M-A Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Panowie jak ktoś ma jakieś dystanse do sprzedania to zapraszam na PW
Młody_drog Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Za młody jesteś na dystanse :polew: Naucz się jeździć najpierw a potem zakładaj duże koła i dystanse
P-U-M-A Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Za młody jesteś na dystanse :polew: Naucz się jeździć najpierw a potem zakładaj duże koła i dystanse A ja tak myślę co ty masz taką Kozę i małe ET :mysli: :tongue4:
Bart-S Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Za młody jesteś na dystanse :polew: Naucz się jeździć najpierw a potem zakładaj duże koła i dystanse
Młody_drog Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Czekaj do marca :gwizdanie: Niestety static u mnie nie przejdzie bo ma uczelni i tak trę przy tej 'kozie' więc tylko air wchodzi w grę
Artur82 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 o i wersja USA ma kierę z poducha, która nie wystrzeli Decyzja zapadła Artur? tak decyzja zapadła będzie MF z b8
greg2505 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 nie orientuje się ktoś czy rurki klimy od b7 2.0tdi podejdą do b6 1.9tdi (chodzi mi o te co idą od podszybia jedna do parownika cienka ,druga do chłodnicy)
musti Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 nie orientuje się ktoś czy rurki klimy od b7 2.0tdi podejdą do b6 1.9tdi (chodzi mi o te co idą od podszybia jedna do parownika cienka ,druga do chłodnicy) wydaje mi się że jest to samo co w b6
P-U-M-A Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Czekaj do marca :gwizdanie: Niestety static u mnie nie przejdzie bo ma uczelni i tak trę przy tej 'kozie' więc tylko air wchodzi w grę Będę obserwować temat jeżeli zapowiada się tak ciekawie.
MARCIN607 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 ktoś tu u nas prócz dealerów typu Dzik i TOm miał jakoś tanio wachacze- przyznać się szybko który to :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Luty 2012, 13:06_________________________________________________ Czekaj do marca :gwizdanie: Niestety static u mnie nie przejdzie bo ma uczelni i tak trę przy tej 'kozie' więc tylko air wchodzi w grę to nie sprzedajesz parcha jednak?
Rekomendowane odpowiedzi