David Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 David a czemu ja sprzedajesz?co bedziesz wkładać?tego patefona concerta też masz na sprzedaj?? sprzedaje bo juz sie nacieszylem taka wypasiona kiera a wloze sobie 3-ramienna z multi a Concerta 3 nie sprzedaje
laki83 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 David a czemu ja sprzedajesz?co bedziesz wkładać?tego patefona concerta też masz na sprzedaj?? sprzedaje bo juz sie nacieszylem taka wypasiona kiera a wloze sobie 3-ramienna z multi a Concerta 3 nie sprzedaje a powiedz jak ci sie tan concert spisuje?ale tak szczerze...jest godny polecenia?
David Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne
greg2505 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem
jozek726 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Audi A4 S-Line 2.0 TDI pomarańczowy (2479618592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor w cipke ale tylko kolor ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- UCHWYT NA KUBEK awaryjny ESP AUDI A4 S4 B6 b7 (2482857285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
laki83 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować
greg2505 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować według mnie warto fajnie wygląda i dobrze gra ,dużo lepsze ma basy w porównaniu z cII który miałem wcześniej
P-U-M-A Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować według mnie warto fajnie wygląda i dobrze gra ,dużo lepsze ma basy w porównaniu z cII który miałem wcześniej Panowie wkładajcie Rns-a a nie takie półśrodki:decayed:
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować według mnie warto fajnie wygląda i dobrze gra ,dużo lepsze ma basy w porównaniu z cII który miałem wcześniej Panowie wkładajcie Rns-a a nie takie półśrodki:decayed: Noo nareszcie ktoś mówi do rzeczy
P-U-M-A Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować według mnie warto fajnie wygląda i dobrze gra ,dużo lepsze ma basy w porównaniu z cII który miałem wcześniej Panowie wkładajcie Rns-a a nie takie półśrodki:decayed: Noo nareszcie ktoś mówi do rzeczy http://s11.postimage.org/bgtr3j24f/concerty_wkladaja_audiofile_zasrane_en_000000.jpg <br /><br /> :polew:
greg2505 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować według mnie warto fajnie wygląda i dobrze gra ,dużo lepsze ma basy w porównaniu z cII który miałem wcześniej Panowie wkładajcie Rns-a a nie takie półśrodki:decayed: kiedyś może zawita ale narazie mam inne wydatki ,a zamiany 1din na 2din wyszło na zero,a na rnse trzeba trochę wyłożyć
laki83 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z Concerta jestem zadowolony ale ma taki jedyny mankament ze jak nagram plyte z mp3 i tak pogra z miesiac to po miesiacu zaczyna sie przycinac,albo przestaje grac,uzywalem plyty czyszczacej laser ale nie pomoglo.ogolnie fajnie sie komponuje z deska i z kolorem podswietlenia,mi R-NSE nie potrzebne potwierdzam radyjko spoko lepiej gra niż cII ,co do płyt nie miałem jeszcze problemu z odtwarzaniem pytam chłopaki bo tak sie zastanawiam żeby sobie takie zafundować według mnie warto fajnie wygląda i dobrze gra ,dużo lepsze ma basy w porównaniu z cII który miałem wcześniej Panowie wkładajcie Rns-a a nie takie półśrodki:decayed: no...żeby tu w nl mi go zaje..li:kwasny: tak jak mojemu kumplowi
Diego Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Laki współczuję kumplowi twojemu. Panowie, naprawde jest warto walczyc z tym Concertem III ? Mam teraz Bose + Symphony II. Jak narazie RNS nie wchodzi w grę. Zależy mi tylko na dobrym dzwięku i fabrycznym wygladzie. Jest odczuwalna różnica w dzwięku miedzy tymi radiami?
jozek726 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Ramka nawigacji,radia 2din,kosz audi a4 b6,b7 (2464465161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy do tego kosza potrzebne jest jeszcze jakiś aluminiowy stelaż czy cos?
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Nie, byly dwie wersje koszy, plastik i alu. To jest plastik Sent from my GT-I9100
MARCIN607 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Józek 200 to drogo- 150 z wysyłką max
julo23 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ile mozna dać max. za prawie nowe sprężyny na tył standardowe do B6 avanta ?
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Nie, byly dwie wersje koszy, plastik i alu. To jest plastikSent from my GT-I9100 a różnią się one czymś ?
Artur82 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Jozek nie tylko zastosowanym materiałem
Rekomendowane odpowiedzi