jozek726 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Panowie czy czarne dekory były tylko piano czy jakieś inne też ? Wg mnie tylko piano jesli mowimy o takich czarno czarnych:decayed: aha, ok , dzięki
RS Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Byly tez szare co z daleka moga wygladac jak czarne.... Ale osobiscie odradzalbym czarne, chyba zeby je pomalowac u lakiernika tak zeby sie rysy nie robily, bo jak sie czysci czesto to pozniej widac pod sloncem...
marcin_o23 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 wydech na dwie strony z 1,8T sedana do 1,9 tdi avant podejdzie??
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 wydech na dwie strony z 1,8T sedana do 1,9 tdi avant podejdzie??No raczej nie podejdzie:kwasny:
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Chociaż wiesz co teraz mi się przypomniało że Domin mówił mi że właśnie z 1.8T podejdzie P&P
marcin_o23 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no o 1,8t się nie martwie ale czy z sedana
greg2505 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 wydech na dwie strony z 1,8T sedana do 1,9 tdi avant podejdzie??No raczej nie podejdzie:kwasny: a dlaczego ma nie pasować jedynie może być ok 10 cm za krótki ale to nie jest problem ,środek tłumika raczej wielkich różnic nie ma między benz., a tdi ,tu masz od 2.5tdi cena dobra AUDI A4 B6 2,5 TDI UKŁAD WYDECHOWY TŁUMIK (2692296503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
marcin_o23 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 dzięki za linka, ja mam od sedana praktycznie na miejscu więc mógłbym sobie odebrac osobiście a z wrocławia to przesyłka wchodzi w grę a z tym nie jest prosto chyba że tniemy wydech na kawałki
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 dzięki za linka, ja mam od sedana praktycznie na miejscu więc mógłbym sobie odebrac osobiście a z wrocławia to przesyłka wchodzi w grę a z tym nie jest prosto chyba że tniemy wydech na kawałki Napisałem Ci wyżej:wink:
P-U-M-A Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Jak by co to mam 2 tłumiki końcowe z 2.5 TDi jak by ktoś swapa wydechu robił
tymonA4 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Naprawia ktoś może Mechanizm popielniczek
Marcino87 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no o 1,8t się nie martwie ale czy z sedana sedan avant nie ma różnicy oby nie był pod q a podchodzi bez problemowo ja mam taki u siebie
jozek726 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Byly tez szare co z daleka moga wygladac jak czarne....Ale osobiscie odradzalbym czarne, chyba zeby je pomalowac u lakiernika tak zeby sie rysy nie robily, bo jak sie czysci czesto to pozniej widac pod sloncem... no właśnie słyszałem o tym, ale black piano jest fajne
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siema Recacze :banan: :banan3:
Marcino87 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siema Recacze :banan::banan3: Skąd taki entuzjazm
jozek726 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no właśnie z samego rana w niedziele
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siema Recacze :banan::banan3: Skąd taki entuzjazm byłem na weselu wczoraj i jestem w stanie się wysłowić że o pisaniu nie powiem :banan::banan:
jozek726 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie powiedzcie przy jakiej temperaturze załącza się grzanie świec ? Chodzi mi w tym sensie ze dłużej się grzeją
Wandej Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 wydech na dwie strony z 1,8T sedana do 1,9 tdi avant podejdzie??No raczej nie podejdzie:kwasny: Jak nie jak tak:doh:Nie ma róznicy czy avant czy sedan byle był od FWD:wink: ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- Siema Recacze :banan::banan3: Skąd taki entuzjazm byłem na weselu wczoraj i jestem w stanie się wysłowić że o pisaniu nie powiem :banan::banan: Ja byłem na takim niby kawalerski z kobietami:facepalm: Połowy nie pamiętam + bajerownie laski znajomego:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi