jozek726 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Wybrac 4 osobowa komisje,ktora bedzie weryfikowac zgloszenia do batalionu. A nasz dywizjon znowu zostanie nie tkniety Też już mi się nie chce czekać... Wybierzcie kilka osób które będą decydować i możemy ruszyć z tematem już dziś. ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- ...jedyna sugestia co do wybierania - szukałbym osób które udzielają się w tym dziale mogę być pierwszy
Bart-S Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Powiedz mi ktoś, czy to normalne, żeby RNS tak w uja leciał? Takie cyrki dzisiaj odwalał GPS, że głowa mała. Teoretycznie ciągle jeździłem po bezdrożach, rzekach i polach itd. po Szczecinie Zresetuj navi - niech się sat skalibrują od nowa.
wladi Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Przytrzymaj dłużej gałke głośności aż puknie w głośnikach zrobisz twardy reset:thumbup:
Artur82 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Wybrac 4 osobowa komisje,ktora bedzie weryfikowac zgloszenia do batalionu. A nasz dywizjon znowu zostanie nie tkniety Też już mi się nie chce czekać... Wybierzcie kilka osób które będą decydować i możemy ruszyć z tematem już dziś. ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- ...jedyna sugestia co do wybierania - szukałbym osób które udzielają się w tym dziale mogę być pierwszy ja chetnie 2, Bartek bezapelacyjnie 3 no to juz 4 i jedziemy z programem...
Bieniek Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Żeby ktos był w komisji musi juz byc w divisionie. Moge sie tym zająć.
Artur82 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Żeby ktos był w komisji musi juz byc w divisionie.Moge sie tym zająć. no to juz sa 3 osoby, jesli nie liczyc Jozka...jeszcze jeden i bedzie (ale ja bym Józka liczył)!!
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Młody D albo Wrc dobrze rezaja i już sa wDYW jeżeli się zgodzą oczywiście.
jozek726 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Żeby ktos był w komisji musi juz byc w divisionie.Moge sie tym zająć. no to juz sa 3 osoby, jesli nie liczyc Jozka...jeszcze jeden i bedzie (ale ja bym Józka liczył)!! Dzięki
Artur82 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 czyloi co: 1. Barts 2. WRCLaguna 3. Artur82 4. Bieniek 5. Józek726 I komisja gotowa!!
Bart-S Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Dajcie 5 osób - niech będzie nieparzyście.
julo23 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 No to super... bo ja specjalnie założyłem 18'' pod wymogi Divisionu. I to było bardzo dobre posunięcie bo auto sie lepiej prowadzi.
Bart-S Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 czyloi co:1. Barts 2. WRCLaguna 3. Artur82 4. Bieniek 5. Józek726 I komisja gotowa!! A Młody_drog?
wladi Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Dajcie też Młodego D chłopak sprzedał furke niech chociaż się pocieszy że będzie jeszcze mógł się wykazać
antonio Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 wladiego do komisji!!!!!!!!!! przeca to największy rezacz na polskim pypciu
wladi Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Hehe Antonio nie świruj Domina rezacza trzeba wsiąść
Fr0styyy. Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Powiedz mi ktoś, czy to normalne, żeby RNS tak w uja leciał? Takie cyrki dzisiaj odwalał GPS, że głowa mała. Teoretycznie ciągle jeździłem po bezdrożach, rzekach i polach itd. po Szczecinie Zresetuj navi - niech się sat skalibrują od nowa. A dlaczego takie cyrki z tymi GPSem dzisiaj mi robiła? Wcale tras nie mogła znaleźć chociaż w centrum Szczecina byłem Jeszcze lepszy numer był jak 1km od domu byłem, to pokazywało, że 66 km do domu mam Przytrzymać gałkę od głośności aż puknie w głośnikach tak?
wladi Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Tak zrobisz twardy reset i się okaże czy coś się przywiesiło czy trzeba szukać gdzie indziej problemu;)
Rekomendowane odpowiedzi