Opublikowano 27 Grudnia 201213 l SuicideGirl Belle and Sebastian Music Video - NSFW on VimeoApropo doop. ;] Kiedyś już to widziałem ale i tak są:jerk: Ten złom z twarzy zdjąć i:banan: No całkiem całkiem fajneeeeee
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l No dzisiaj mialem fajny zapierdziel - dorwalem audika na czesci Jak by ktos chcial jakies drobiazgi do b6 sedan to mam kompletna wiazke elektryczna, bose, kiera multifunkcja pod automat, samopoziom ...
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l No dzisiaj mialem fajny zapierdziel - dorwalem audika na czesci Jak by ktos chcial jakies drobiazgi do b6 sedan to mam kompletna wiazke elektryczna, bose, kiera multifunkcja pod automat, samopoziom ... a osłonę pod silnik masz w jakim szczęściu q
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Panowie mam mały problem ^^ 2 Faults Found: 00819 - High Pressure Sensor (G65) 30-00 - Open or Short to B+ 00819 - High Pressure Sensor (G65) 29-00 - Short to Ground czy to oznacza ze czujnik padł czy cisnienie jest za małe ? [jak można sprawdzić czy jest odpowiednie ? ]
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Cześć chłopaki.Sąsiad szuka dla córki 1.9TDI sedan za ~ 20k. Będę wdzięczny za sensowne namiary:wink: Mógłbym córke przewieźć benzyniakiem jak fajna:kox: Niech wie że można 7tyś obrotów złapać Raczej wie, przecież mieszka po sąsiedzku ze mną ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- jak znajdziesz to wszyscy bierzemy nawet po 2 sztuki :grin:tylko nie pomyl takiej co z dwóch jest składana Tak, wiem prześmiewcy że to temat o B6. Napisałem o kwocie ~20k, co to znaczy nie wszyscy wiedzą jak widać... Facet nie ma mocno ograniczonego budżetu, luźno rzucił kwotę
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Panowie mam mały problem ^^ 2 Faults Found: 00819 - High Pressure Sensor (G65) 30-00 - Open or Short to B+ 00819 - High Pressure Sensor (G65) 29-00 - Short to Ground czy to oznacza ze czujnik padł czy cisnienie jest za małe ? [jak można sprawdzić czy jest odpowiednie ? ] A od czego to czujnik? Wygląda na przebicie gdzieś jakby wiązka była uszkodzona:wink: medzikos byłeś na wymianie cewek w ASO?
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Czy kiera z b7 MF podchodzi P&P ? Moduł trza z B7 mieć od MF:hi: Najlepiej Q
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Czy kiera z b7 MF podchodzi P&P ? chooj wie: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-poduszka-kierownicy-b7-zamontowana-b6-wystrzeli-prawidlowo-przypadku-kolizji-221988/
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Tak + tasma z B7 i kostka AIR BAGa z B7 - ale jak z jaskiem to nie powiem
Opublikowano 27 Grudnia 201213 l Czy kiera z b7 MF podchodzi P&P ? jo Ja Ci zaraz dam jo:decayed: co kolegę wprowadzasz w błąd Wandeja się posłuchaj:grin: