Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema, mam pytanie do badaczy Pisma Świętego:grin: powiedzcie mi co i jak z tymi gratami czy te gwizdki to Bose:whistling::whistling:

http://fotoo.pl//out.php?i=492775_dsc-2525.jpg

Te gwizdki są z A6 C6 :wink:

Gwizdki do A4 B6:

- przód 8E0 035 399

- tył 8E0 035 399 A

Czyli co te nie podejdą?:whistling:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

jak ten czas szybko płynie :wink:

świetny filmik :thumbup:
Opublikowano
:hi:

jak ten czas szybko płynie :wink:

świetny filmik :thumbup:

:audi: Vorsprung durch technik :hi:

Opublikowano
a no oprócz tych 3 kostek na focie z linku , musi być jeszcze płaska czarna kostka:wink:

lol sprawdziłem dzisiaj tą moją wiązkę jaśka i mam jednak tą kostkę. Jasiek jest z B8 i coś mi świta, że Bart-S pisał w wątku o MF że okablowanie poduchy z B8 nie pasi do B6.

Opublikowano
a ja potrzebuję taki sam wąż z kwasówki + silikoni i objemki :decayed:

Hmmm ale ja mówie o tym gumowym wężu, w samym rogu zderzaka co siedzi, od strony pasażera.

Opublikowano
a ja potrzebuję taki sam wąż z kwasówki + silikoni i objemki :decayed:

Hmmm ale ja mówie o tym gumowym wężu, w samym rogu zderzaka co siedzi, od strony pasażera.

aha ten, ja coś dziś nie jarze za dobrze :grin:

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

opony letnie fulda nowe 225/35 r18 (2987729577) - motoAllegro

jak ktoś chce takie to niech zabiera, jak by były 225/40 to juz byłby moje :wink:

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

lizanielodagifgif.gif

zbasenugifgif.gif

Opublikowano
Siema, mam pytanie do badaczy Pisma Świętego:grin: powiedzcie mi co i jak z tymi gratami czy te gwizdki to Bose:whistling::whistling:

Gwizdki do A4 B6:

- przód 8E0 035 399

- tył 8E0 035 399 A

Moim zdaniem nie podejdą :kwasny: mam w pokoju 4 boczki drzwi (czekają na montaż) i tam gwizdki różnią się kształtem, tzn. te z A6 mają miejsce na wtykę z boku, natomiast te z A4 są całkowicie okrągłe (miejsce na wtyczkę jest od spodu głośniczka, tam gdzie masz w A6 naklejkę z nr części). Po za tym dochodzi też kwestia wymiarów...

U gajosa gwizdek to 93 zł :naughty: Potrzebowałbyś tylko dwa, by podmienić na tyle :wink:

Opublikowano

Gwizdki do A4 B6:

- przód 8E0 035 399

- tył 8E0 035 399 A

Moim zdaniem nie podejdą :kwasny: mam w pokoju 4 boczki drzwi (czekają na montaż) i tam gwizdki różnią się kształtem, tzn. te z A6 mają miejsce na wtykę z boku, natomiast te z A4 są całkowicie okrągłe (miejsce na wtyczkę jest od spodu głośniczka, tam gdzie masz w A6 naklejkę z nr części). Po za tym dochodzi też kwestia wymiarów...

U gajosa gwizdek to 93 zł :naughty: Potrzebowałbyś tylko dwa, by podmienić na tyle :wink:

Oki dzięks jak rozbiorę kiedyś to będę wiedział jak to wygląda:wink:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

A powiedzcie jeszcze co to za przycisk szyb 4F0 959 855:whistling:

Opublikowano
a no oprócz tych 3 kostek na focie z linku , musi być jeszcze płaska czarna kostka:wink:

lol sprawdziłem dzisiaj tą moją wiązkę jaśka i mam jednak tą kostkę. Jasiek jest z B8 i coś mi świta, że Bart-S pisał w wątku o MF że okablowanie poduchy z B8 nie pasi do B6.

to zależy czy masz kolorowe kabelki czy czarne w tej wiąsce:wink:

Opublikowano

to zależy czy masz kolorowe kabelki czy czarne w tej wiąsce:wink:

qr** zabij mnie, nie pamiętam. Jutro pielgrzymke do garażu zrobie to spojrze :wink: Mają być czarne tak?

Opublikowano

tak jesli czarne to oki:wink:

Opublikowano

Również z A6 C6, przód pasażera oraz tył :wink: W etce numer tej części miał jeszcze końcówkę "A"

Opublikowano

Byłoby super bo nie musiałbym czekać aż z DE przyjdzie wiązka, a reszte graciarni mam już kupioną i czeka na odebranie w aso.

Opublikowano

Również z A6 C6, przód pasażera oraz tył :wink: W etce numer tej części miał jeszcze końcówkę "A"

Kuźwa nic nie pasuje:facepalm: dostałem parę gratów a tu lipa:grin:
Opublikowano

Kuźwa nic nie pasuje:facepalm: dostałem parę gratów a tu lipa:grin:

Dostałeś A6 C6 do "wybebeszenia"? :shock3::decayed:

PS: dla rezającego nie ma nic trudnego :naughty:

Opublikowano

No niestety nie dostałem:kwasny::decayed: ale w sumie nie będę nic na siłę pchał więc komuś będę musiał oddać:naughty:

Opublikowano
No niestety nie dostałem:kwasny::decayed: ale w sumie nie będę nic na siłę pchał więc komuś będę musiał oddać:naughty:

Mówisz "oddać"? :eusathink: słać adres do wysyłki na PW? :decayed:

Opublikowano

Nie no nie mam nic tak poważnie...dwa przyciski szyb i głośniczki:grin: to całe moje graty:doh:

Opublikowano

jesteś bogiem :banan:

Dajcie lina do etki online.

Albo jak ktoś jest oblatany to może sprawdzi mi tego węża zaraz za turbiną do AVF 2004r.

Opublikowano

jesteś bogiem :banan:

Dajcie lina do etki online.

Albo jak ktoś jest oblatany to może sprawdzi mi tego węża zaraz za turbiną do AVF 2004r.

IFI :: Free services