Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Felgi :facepalm:

gullideckle robią robote , nie gadaj glupot

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Felgi :facepalm:

gullideckle robią robote , nie gadaj glupot

zalezy kto co lubi ale zle nie sa :wink:

malina :slina:

523107049f9bc675m.jpg

Opublikowano
najważniejsze że jako pierwszy go na rękach trzymałem- i już mamy plan nakopać lekarce co mu pierwszy zastrzyk dała- że niby go zakuło :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

Wojtek kiedy pokażesz b6tkę??:whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

RECARO SRARO - SYN MI SIĘ URODZIŁ :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

graty byku:decayed::decayed::decayed::decayed: zaprosisz nas na pępkowe:decayed:

jak będziecie do Bt lecieć to dzień wcześniej wyjedzcie

DZIĘKI PANOWIE :hi::hi::hi:

Graty Marcin:brawo: A mi się ujowo letni sezon zaczyna bo pojechałem naciągnać 2 gumy na RS`y i obie zgięte:facepalm: Pier.lone polskie drogi:kwasny:

Opublikowano
najważniejsze że jako pierwszy go na rękach trzymałem- i już mamy plan nakopać lekarce co mu pierwszy zastrzyk dała- że niby go zakuło :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

RECARO SRARO - SYN MI SIĘ URODZIŁ :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

graty byku:decayed::decayed::decayed::decayed: zaprosisz nas na pępkowe:decayed:

Graty Marcin:brawo: A mi się ujowo letni sezon zaczyna bo pojechałem naciągnać 2 gumy na RS`y i obie zgięte:facepalm: Pier.lone polskie drogi:kwasny:

co chcesz niektore dziury to juz naprawde sa okazy :facepalm: i wez tu miej 19

Opublikowano

Italiano plastelino :decayed:

Opublikowano

To lipton:thumbdown:ja nspierda...lam po takich dziurach i jeszcze jest ok- znaczy nie sprawdzam aż zacznie bić itp

Dzięki Endriu.

Opublikowano

Italiano plastelino :decayed:

No właśnie nie tylko oryginalne:facepalm:Chyba nawet wiem kiedy bo te kurfy zerwaly pół pasa na 7mce i uskok był dosyć mocny:kwasny:

No właśnie Marcin ja nie sprawdzałem bo nie biły i na jednej feldze było łacznie tylko 15g odważników i uj:kwasny:

Opublikowano

Ile można wołac za komplet listew +popielniczka+ramka

30ab8c5849166.jpg

??

Opublikowano

hybryda B6/B8 wrc robił taki u siebie

Opublikowano

RIDICK.jpg

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

ale tten jest ponoć do B8

Opublikowano
a do czego to?? :D

do sedana , uchwyty na siatki z zakupami. W avancie jest to rozwiazane inaczej

Opublikowano

Mam to :-) montowalem tydzień temu. I już zdąrzyło się przydac :-) dziwne jest to że nie było u mnie wytłocznego miejsca do montażu żeby idealnie pasowało pod ten hak i musiałem wiercić :-/

Opublikowano
a do czego to?? :D

do sedana , uchwyty na siatki z zakupami. W avancie jest to rozwiazane inaczej

A w avancie jak jest?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

no to i zamówię z przciskami pod 4 szybki bo silniki juz przyszły :banan:

Opublikowano

Szanowni koledzy musze wymienic swiece zarowe w Moim AWXie i teraz zastanawiam sie nad ori BEU oraz NGK. Czy ktos z Was moze zna ori numer swieczek BERU? bardzo prosze oraz swiece zarowe NGK to ktore sa prawidlowe do AWXa z 2001r Y-732J 12V czy moze Y-741U 11V ?????

Dziekuje.

:hi:

Opublikowano
Szanowni koledzy musze wymienic swiece zarowe w Moim AWXie i teraz zastanawiam sie nad ori BEU oraz NGK. Czy ktos z Was moze zna ori numer swieczek BERU? bardzo prosze oraz swiece zarowe NGK to ktore sa prawidlowe do AWXa z 2001r Y-732J 12V czy moze Y-741U 11V ?????

Dziekuje.

:hi:

Te drugie są do Alfy:facepalm:

po 28zł mogę mieć te NGK a beru numerek:

GN018:wink: