Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcin 3 razy już było to poruszane :decayed: sam o to pytałem, to coś na zasadzie tachografu

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

Ja mogę. Ale gość nie wyślę do PL. Rozmawiałem z nim juz kilka dni temu jak wystawił te klamki ;)

Opublikowano
nie mam tam konta, ale pracuje nad tym, no mam nadzieje że cena dużo nie podskoczy, już prawie zamówiłem nówki w aso

mówisz o dokładnie tych samych ? od RSa ? ile taki komplet w ASO ?

Opublikowano

ok 700plnów, w najbliższym czasie je zamówie skoro niemiec nie chce wysyłać

Opublikowano
ok 700plnów, w najbliższym czasie je zamówie skoro niemiec nie chce wysyłać

PW

Opublikowano

zaraz jebnę- kolo moje stare b6 chce zamienić- stara Srebrna suka znowu na forum trafiła http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-zamienic-a4-b6-volvo-v50-263725/index2.html#post3390093

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

56354849_6_644x461_audi_a4_b6_19tdi_130ps_model.jpg sam radio pasowałem na handel :grin::grin::grin:

Opublikowano

Na bezczela wyebany concert I :polew:

Opublikowano
Na bezczela wyebany concert I :polew:

z dziurą wstyd OOOO sprzedawać- od tamtej pory już ją 3 kolo sprzedaje- dobrze że ja handlarzowi dałem to 0 wyrzutów sumienia

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

ale jakie żydy ją miały że żaden radia nie zmienił na takie z działającym potencjometrem :polew::polew::polew:

Opublikowano

nie ma czasem ktoś zbędnej kratki nawiewu strona pasażera ? tej w deskę rozdzielcza :wink:

Opublikowano
nie ma czasem ktoś zbędnej kratki nawiewu strona pasażera ? tej w deskę rozdzielcza :wink:

Ja mam... tylko teraz potrzebujesz, czy za 3 tyg?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

może być nawet za miesiąc :wink:

Opublikowano

Dzisiaj z nudów korzystając z tego że jeszcze śnieg spadł wybralem sie wieczorkiem cyknac pare fotek, jaki mamy piękny dzień w środku nocy :naughty:

a4b6zimaiiikolor.jpg

marzec1n.jpg

Podrzuce może któreś do kalendarza, bo sesja zimowa z modelką raczej już nie wypali bo na spontanie nie udało sie ogarnać dzis :kwasny:

Opublikowano
może być nawet za miesiąc :wink:

na święta do PL się wybieram to się zgadamy

---------- Post dopisany at 00:47 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ----------

ile można dać za kierę z a5 multi s-line z poduchą??

Opublikowano

:thumbup1:

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

Nosb teraz A5 robi dla siebie ?:slina:

Opublikowano

:hi:

Mam dwa pytanka z natury technicznej:wink:

Czy popielniczke 1din da sie wyjac z klimatronika 2 din? Troche walczylem i sie poddałem.

Co wymienic/naprawic jak pokrywa schowa opada bez oporow? Sciagnalem boczek i zobaczylem ze pod kostka jest jakby silownik, to on za to odpowiada?

Opublikowano
:hi:

Mam dwa pytanka z natury technicznej:wink:

Czy popielniczke 1din da sie wyjac z klimatronika 2 din? Troche walczylem i sie poddałem.

Co wymienic/naprawic jak pokrywa schowa opada bez oporow? Sciagnalem boczek i zobaczylem ze pod kostka jest jakby silownik, to on za to odpowiada?

O co chodzi w 1-szym pytaniu?? jaka popielniczka 1din do klimatronika 2din??

2. jak sciągniesz boczek to zobaczysz mechanizm z tłoczkiem w środku, który odpowiedzialny jest za opadanie pokrywy. z czasem on się wyrabia i można go albo naoliwić i przez parę tygodni będzie ci chodził, albo wymienić na nowy...

Opublikowano

Chodzi o to ze popielczke 1 din z bez tej gumki, nie moge wyjac z klimatornika na koszu 2din, bo chaczy klimatronik , probowalem w kazda strone i d....

Siłowniczek 70zl na allegro:disgust:, pokombinuje z tym swoim, cisnienia nie trzyma czy co mu moze dolegać

Opublikowano

nie pamiętam dokładnie ,ale w 2din trzeba po kolei radio, klimę i dopiero popiołka wyjdzie