Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało??

P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co?

stacja dokująca to było do starych telefonów więc pozostaje mu szukać telefonu pod zestaw znając życie była to nokia,albo odkleić i schować:wink:

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ----------

laki w podłokietniku powinien mieć bazę do tel.

Grzesiek własnie w tym problem że on ma podłokietnik pusty...niema tam nic.

może ktoś go wcześniej wybebeszył,w kumpla A6 został tylko owalny otwór na dnie w podłokietniku a reszta została wywalona przez niego:wink:.

może też sprawdzić czy telefon mu bluta nie wykryję

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie znacie numery tych plastikowych spinek/śrub i innych pierdół co przykręca się dolną obudowę silnika i nadkola te plastikowe?

Lata mi ta obudowa cała :facepalm:

Chyba, że ktoś ma takie na stanie?

Trytytki :decayed:

Opublikowano

Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str...

Opublikowano
Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str...

Nie robi sie takich interesow. Tylko za pobraniem. Koles jest takis trefny juz Karol mial z nim przejscia.

Opublikowano
ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało??

P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co?

stacja dokująca to było do starych telefonów więc pozostaje mu szukać telefonu pod zestaw znając życie była to nokia,albo odkleić i schować:wink:

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ----------

laki w podłokietniku powinien mieć bazę do tel.

Grzesiek własnie w tym problem że on ma podłokietnik pusty...niema tam nic.

może ktoś go wcześniej wybebeszył,w kumpla A6 został tylko owalny otwór na dnie w podłokietniku a reszta została wywalona przez niego:wink:.

może też sprawdzić czy telefon mu bluta nie wykryję

próbowaliśmy czy blutka wykryje i nic....a paczyłem do podłokietnika i żadnej dziury niema.podłokietnik jest w wersji bez telefonu.wiec wygląda na to że ktoś to chyba wybebeszył a został sam mikrofon

Opublikowano

Panowie, czy turbosprężarka z takimi postrzępionymi łopatkami w części zimnej jest do użytku ?

9zkfMMg.jpg

Opublikowano
Panowie, czy turbosprężarka z takimi postrzępionymi łopatkami w części zimnej jest do użytku ?

http://i.imgur.com/9zkfMMg.jpg

Oczywiście, będzie tylko troszkę głośniej pracować:wink:

Opublikowano

:hi:

Fr0styyy. to ty taka muzę kręcisz :shock3: graty:wink: klimat najlepszy :decayed:

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy do golfa 5 są ori przy w rejestracje i ewentualnie jaki numer:confused:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Co ori do golfa ?

Opublikowano

Coś mi tekst wcieło chodzi o ledy w rejestracje:p

Opublikowano
Orientuje się ktoś czy do golfa 5 są ori przy w rejestracje i ewentualnie jaki numer:confused:

tak :decayed:

---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

Coś mi tekst wcieło chodzi o ledy w rejestracje:p

a to nie wiem :polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

Nowy wygląd Allegro - jak wprowadzaliśmy zmianę - cafe.allegro.pl

Wbijać i głosować!

Rozsyłajcie ten link! :naughty:

....ujowe to nowe alegro jak jebaj.de :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Opublikowano

Allegro już jest całkiem do bani :facepalm:

Opublikowano

Biorę od niego gwint:whistling:Ale pobranie tylko i listonosz w łapę dostaje żebu stuff sprawdzić:decayed:

ce457f532947d284med.jpg

:naughty:

A to na zbyciu

423b44b3e8a23ad6med.jpg

Opublikowano

Wujek coś Ty z kołami zrobił :polew::polew:

Opublikowano
Wujek coś Ty z kołami zrobił :polew::polew:

IronX bydlaku:naughty:

Opublikowano

Trochę krwawią ale będą żyły:decayed:

Opublikowano