Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

Dzisiaj trochę zaspałem 66km 38minut. Przypomniałem sobie ze to moje padło na gasss jednak jedzie.

---------- Post dopisany at 07:03 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ----------

Dominik po powrocie od Ciebie przedstawiłem Księgowej listę modów na 2013 nawet bardzo nosem nie krecila więc niebawem się pojawię :kox:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:pany na szybko , w halunach mamy zarówy H11:eusathink:

Opublikowano

Tak

Opublikowano
Tak

:notworthy::notworthy::notworthy:

Opublikowano
:siema:pany na szybko , w halunach mamy zarówy H11:eusathink:

A drogie krwi.ska:facepalm: Siema z r ana:hi:

Opublikowano
Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str...

Biorę od niego gwint:whistling:Ale pobranie tylko i listonosz w łapę dostaje żebu stuff sprawdzić:decayed:

No właśnie ciągle mi wysyła PW czy wylane amory będzie czuć na drodze, czy krzywą sprężynę da się założyć itd :whistling::decayed:

Opublikowano
Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str...

Biorę od niego gwint:whistling:Ale pobranie tylko i listonosz w łapę dostaje żebu stuff sprawdzić:decayed:

No właśnie ciągle mi wysyła PW czy wylane amory będzie czuć na drodze, czy krzywą sprężynę da się założyć itd :whistling::decayed:

:grin::grin:

siema panowie :hi:

Opublikowano

Mam nadzieje że żartujesz:przebiegly: Jak mi opuścisz stówkę to biorę ten Twój:decayed:

547639_231174030357682_1529105018_n.jpg

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Mam nadzieje że żartujesz:przebiegly: Jak mi opuścisz stówkę to biorę ten Twój:decayed:

Chyba nie będzie źle :decayed:

Opublikowano

Chociaż tyłki są :hi:

Opublikowano

Wandej zmieniasz opony że gwint wpada?? Nie będzie czeć??? Jak ładnie temat ogarniesz to zamiast pchać moje może i ja spróbuję :kox:

Nie ma jak jeans:shock3:

Opublikowano
Wandej zmieniasz opony że gwint wpada?? Nie będzie czeć??? Jak ładnie temat ogarniesz to zamiast pchać moje może i ja spróbuję :kox:

Nie ma jak jeans:shock3:

A po co gumy zmieniać? Z przodu mam teraz 225/35R19 a z tyłu 235/35R19 więc będzie git chyba:naughty:

Opublikowano

Byli by chętni na takie opony jak:

215/35/19

225/35/19

255/35/19

Po 2 sztuki z każdej :eusathink:

Opublikowano

zobaczcie 0:43 :shock3: szukamy tego, który to zrobił.. :decayed:

Opublikowano

wiecie co z nim zrobić :thumbdown:

Opublikowano

Kula w łeb i do piachu ruskiego:thumbdown:

Opublikowano

Na otarcie łez coś dla nas.. :wink:

Opublikowano

Na otarcie łez coś dla nas.. :wink:

ten spojler od cupry z przodu daje radę

dobra gleba i felunie robią całą robotę po mimo że gość ma tylko przód w eslajnie

Opublikowano

Jak znajdę znaczek BMW w garażu też go rozjadę.