Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wandej no fajna myszka:naughty::decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cholercia ma ktoś pożyczyć felgi z oponami na lato? Ważne żeby proste były, bo muszę przetrzymać te 2-3 tygodnie zanim kupię 18" a obecne opony na 17 to totalny śmietnik a przecież na zimówkach nie będę jeździł :/

Opublikowano
Pany,

mam komplet hamulców RS4 8K0 330mm na tył w super stanie,

zaciski, klocki, tarcze nawiercane

jaką cenę mogę za nie zawołać?:wink:

Myślę, że z 500zł powinieneś dostać. No jak nie masz komu sprzedać to już wezmę je od Ciebie za te 5 stów, żebyś nie musiał wrzucać na allegro i użerać się z trujodupcami. Daj nr konta na pw:decayed:

Opublikowano

Dobra ja dam tysiaka:naughty::decayed:

Opublikowano

1050 :decayed:

Opublikowano

Eee proszę mi się tu nie wtącać:decayed: 1100:naughty:

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

:decayed:

Można to jakoś otworzyć w zwolnionym tempie?:slina:

Kuźwa gruba biba Wandej dawaj wbijamy się tam:decayed::decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

Ostatnie słowo 1100 i pożyczka na dogodnych warunkach w BZWBK, przemyśl poważnie :naughty::decayed:

Opublikowano

Panowie pytanko szybkie.

Czy turbo z takim wirnikiem pojeździ ?

hAlB4Xc.jpg

T8HFfSn.jpg

LzvKxe2.jpg

Będzie chodzić?

Opublikowano

Jakieś luzy?

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

Eee proszę mi się tu nie wtącać:decayed: 1100:naughty:

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

:decayed:

Można to jakoś otworzyć w zwolnionym tempie?:slina:

Kuźwa gruba biba Wandej dawaj wbijamy się tam:decayed::decayed::decayed::decayed:

Moja parapetówka. Myślicie że kto filmuje? :grin:

Opublikowano
Jakieś luzy?

Nie, w normie

Opublikowano

zawsze działa tak samo :grin:

index=6
Opublikowano

Syny. Na tym filmiku mają typy w tunelu uchwyty na kubki zamiast zapalniczki. Występowały takie tunele w B6/B7??

Opublikowano

Witek jeśli temat dalej aktualny to wybieram sie do ciebie w maju :naughty:

Opublikowano
Syny. Na tym filmiku mają typy w tunelu uchwyty na kubki zamiast zapalniczki. Występowały takie tunele w B6/B7??

w hameryce to wyposażenie podstawowe :decayed::grin:

u nas się liczy poduszki, u nich cup holdery :wink:

Opublikowano

wybiera się ktoś na zawody driftingowe do Poznania w ten weekend??

Opublikowano

W poznaniu Cie brakuje :grin:

Opublikowano

Powitać :siema:

Właśnie skończyłem felgi lakierować letnie :naughty: nie sądziłem że tyle mi się z tym zejdzie, ale z efektu jestem zadowolony, jak wuważe i wrzuce na auto to cykne jakieś foto :wink: jeszcze tylko dekielki musze ogarnać...

Jeszcze dziś sie wkurzyłem bo całkiem niechcący zauważyłem że mi lewe przednie nadkole rdza zaatakowała, przejechałem ręką i kawalek lakieru mi został :kwasny: wiec bedzie trzeba sie chyba zaczać rozgladac za nowym elementem albo cos pomyśleć...

Jeszcze dwa pytania wrzucaliście sportowy wklad filtru powietrza do tdi ? Daje to coś ? I jeszcze jedno lotke s-line na tylnią klape czym montujecie/kleicie zazwyczaj żeby gdzieś w trasie ktoś jej nie przytulił ? :decayed:

Opublikowano
W poznaniu Cie brakuje :grin:

Tej, bo do ciebie też się przejadę :grin:

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

Powitać :siema:

Właśnie skończyłem felgi lakierować letnie :naughty: nie sądziłem że tyle mi się z tym zejdzie, ale z efektu jestem zadowolony, jak wuważe i wrzuce na auto to cykne jakieś foto :wink: jeszcze tylko dekielki musze ogarnać...

Jeszcze dziś sie wkurzyłem bo całkiem niechcący zauważyłem że mi lewe przednie nadkole rdza zaatakowała, przejechałem ręką i kawalek lakieru mi został :kwasny: wiec bedzie trzeba sie chyba zaczać rozgladac za nowym elementem albo cos pomyśleć...

Jeszcze dwa pytania wrzucaliście sportowy wklad filtru powietrza do tdi ? Daje to coś ? I jeszcze jedno lotke s-line na tylnią klape czym montujecie/kleicie zazwyczaj żeby gdzieś w trasie ktoś jej nie przytulił ? :decayed:

to chyba raczej błotnik ci rdza zaatakowała a nie nadkole, chyba że to rdza plasticzana :grin::wink:

co do lotki to zdecydowana większość mocuje ją na klej do szyb, bo taśma nie jest zbyt pewna :kwasny:

Opublikowano

Witam Panow z B6. Mam takie pytanie, jak wyjal tylna kanape nie skladana? Jakiej propozycje?