Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
74/50 na ul. Szczecińskiej :decayed:

Wracałem z myjki i samochód był mokry to chciałem przegonić, żeby kropelki z BSD uciekły :polew:

Miałem ostatnio identycznie 100zł i 5pkt. Muszę to zapłacić wreszcie:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wracałem z myjki i samochód był mokry to chciałem przegonić, żeby kropelki z BSD uciekły :polew:

Nie musisz sami Ci ściągną :decayed: teraz działają bardzo szybko:kwasny:
Opublikowano

To wszystko wina BizOna, bo tak to bym nie pojechał do wpłatomatu :polew:

Opublikowano

Nie musisz sami Ci ściągną :decayed: teraz działają bardzo szybko:kwasny:

Dobra zapłacone pierdziele ich niech mają:wink:

Opublikowano

Na Szczecińskiej czają się bardzo często ostatnio między samochodami... Co w czasach kiedy pracowałem w Stargardzie nie przeszkadzało latać 140 tamtędy :decayed::wink:

Pamiętam jak dostałem pierwszy mandat to chodziłem trzy dni nabuzowany :grin:, dostałem od prewencji "zawracanie w miejscu niedozwolonym" :decayed:

Opublikowano

Na Szczecińskiej czają się bardzo często ostatnio między samochodami... Co w czasach kiedy pracowałem w Stargardzie nie przeszkadzało latać 140 tamtędy :decayed::wink:

Pamiętam jak dostałem pierwszy mandat to chodziłem trzy dni nabuzowany :grin:, dostałem od prewencji "zawracanie w miejscu niedozwolonym" :decayed:

Mój Pierwszy to 194/90 10pkt i 500zł:decayed:

Opublikowano

P*** z was :grin::polew:

Opublikowano

jak się bawić to się bawić, nie ma co PUMA, poleciałeś grubo :decayed:

Opublikowano
194/90

Nie gadaj, że zdzierałeś klocki, żeby przytulić kawałek papierka :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

Ja powyżej 180 już się nie zatrzymywałem, przecież nawet im się nie opłaca za Tobą startować, bo zanim odpalą i ruszą, to jesteś półtora kilometra dalej i znikasz w pierwszej lepszej dróżce... :facepalm:

Opublikowano

taa... 19x to stawiam ze nie jechał po krętej drodze... pewnie była ladna prosta i widac Cie jak na tacy z 500 -800 metrów:facepalm: ch.ja Ci da ucieczka

Opublikowano

Ja w zeszłym roku popłynąłem na pincet ale miałem 200/70:grin::grin::grin:

Opublikowano

Ten twój tyle pójdzie?? :grin::wink:

Musiała być niezła góra...:decayed:

Opublikowano
taa... 19x to stawiam ze nie jechał po krętej drodze... pewnie była ladna prosta i widac Cie jak na tacy z 500 -800 metrów:facepalm: ch.ja Ci da ucieczka

Mnie też z kilometra mierzyli. Praktycznie w ciągu trzech dni dwa razy. Nic ne przyszło, żadne wezwanie, ani nic innego. Podchodziło mi pod 190, bo akurat koło nich szósty bieg zapinałem, jak wyleciał z lizakiem, to tylko lewy pas obrałem i ogień dalej.

Opublikowano

B7 center console swap -- the entire parts list, in black chłopaki na fotach w tym linku widać podłokietnik..on był ori montowany w b7?bo wiem ze w a6 na pewno

Opublikowano

link nie bangla :wink:

Opublikowano
ETKA milczy w tym temacie. Znalazłem tylko takie cośhttp://img805.imageshack.us/img805/8028/beztytuuaoy.jpg---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ----------BUSTED!DIY: B6 Center Console Removal and B7 Center Console IstallJeszcze to (nr części)B7 center console swap -- the entire parts list, in blackPrawie 600zł w ASO za samą konsole... :facepalm:
chodzi mi o podłokietnik z tych linków
Opublikowano

Siemasz ziomki :decayed: ktoś kto ma etkę mógłbym prosić o nr części listwy progowej zasłaniającej srubki :wink:img0542n.jpg

chodzi mi o tą szarą str prawa :wink:

z góry dziękuję :thumbup1:

Opublikowano

Ja jezdzac w Polsce to o malo 3 razy nie stracilem prawka , za kolejnym razem to juz odmowilem mandatu i sprawa trafila do Sadu i wtedy Sad przyznal mi tylko grzywne 500zl. Byly to jeszcze czasy kiedy odmawiajac mandaty , sprawa trafiala do Sadu i sad nakladal tylko kare pieniezna bez punktow :naughty: nie tak jak teraz.

Od 2004r. jezdze po UK i juz kilka razy mnie zatrzymali za predkosc i ani jednego mandatu i ani jednego punktu karnego a tu jest tylko 12 punktow karnych z czego za przejazd na czerwonym swietle lub za przekroczenie predkosci mozna dostac 6 punktow :facepalm:

Zawsze po zatrzymaniu przez Policje potulny jak baranek , przyznanie sie do winy , przeprosiny , laskawa minka dla Policjanta i zawsze sie konczy sie na pouczeniu tylko :banan:

Krotko po przyjezdzie do UK jakis czas jezdzilem autem z Polski czyli kolko na lewa strone , kiedys zapieprzalem rowno zeby nie spoznic sie do roboty i na drodze zauwazylem goscia w zielonej odblaskowej kurtce ale pomyslalem , ze to sluzby oczyszczania miasta oprozniaja kosze na smieci ale nie i zoonk to byl gliniarz na motorze.

Wystawil lizaka i mnie zatrzymal , pierwsze co to wielkie zdziwienie , ze siedze po inne stronie pozniej pytanie gdzie sie tak spiesze bla bla bla i dlaczego przekroczylem predkosc a Ja mu na to , ze nie mam predkosciomierza w milach i za bardzo nie wiedzialem jaka predkoscia jechalem :polew: a On wsadzil leb do srodka auta , spojrzal na zegary i powiedzial OK NO PROBLEM i mnie puscil :kox:

Opublikowano
siemasz ziomki :decayed: Ktoś kto ma etkę mógłbym prosić o nr części listwy progowej zasłaniającej srubki :wink:http://imageshack.us/a/img854/5227/img0542n.jpgchodzi mi o tą szarą str prawa :wink:z góry dziękuję :thumbup1:
8e0 853 986 b
Opublikowano

Ten twój tyle pójdzie?? :grin::wink:

Musiała być niezła góra...:decayed:

Byś się mocno zdziwił na zimowkach 230 poszedł:D:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)