Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zbieranie gratów czas zacząć:

http://s6.ifotos.pl/mini/322844835_nrswpwe.jpg

Rozumiem, że pod 2.7BiT:decayed:

Zmieniam na 2.0 ALT :naughty::naughty::naughty:

Chociaż jeździ bezawaryjnie czego o swoim chyba powiedzieć nie mozesz:hi:

Wandej zalezy czego oczekujesz.

Odpukac jeszcze w drodze mnie nie zawiodl:wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

korw...a miałem dzisiaj zakładać Bose a tu lipa na starcie kostka do seryjnego wzmaka nie wejdzie do wzmaka Bose :kwasny::wallbash::wallbash:, są jeszcze jakieś inne niespodzianki :whistling::evil:

Opublikowano

Coś ty taki zdziwiony przecież to wszędzie pisze że kostka inna:decayed:

Opublikowano

no nie wiedziałem i właśnie czytam o tym w temacie o Bose :doh: , więc dzisiaj montuje tylko głośniki i tubę a ampa jak dorwę kostkę na 32 piny :kwasny:

Opublikowano

no nie wiedziałem i właśnie czytam o tym w temacie o Bose :doh: , więc dzisiaj montuje tylko głośniki i tubę a ampa jak dorwę kostkę na 32 piny :kwasny:

mam z pinami koche:decayed:

Opublikowano

mam z pinami koche:decayed:

własnie napisałem do tego gościa co wyrwałem od niego graty czy nie ma czasami tej kostki na sell , jak by co to się odezwę :wink:

Kurcze czytam ten wątek o bose i nie znam jednoznacznej odpowiedzi :

Jak chcę mieć aktywny tylko tył Bose jak mam teraz (czyli tył na wzmaku a przód na radiu) to wystarczy jak obetnę moją kostkę ze starego wzmaka i połączę wszystko z kabelkami z kostki Bose to wszystko będzie śmigało , czy muszę ciągnąć jeszcze jakieś kabelki ?

Opublikowano

Panowie i Panie, co byście zrobili na moim miejscu, gdyby ktoś z was kupił towar od zaufanego sprzedawcy z forum. Następnie przez 3 tygodnie nie otrzymał towaru, pomimo telefonów & korespondencji i deklaracji tej osoby...

Powstrzymam się póki co od upubliczniania nick-u, nie mniej będzie to bardzo nieprzyjemne wydarzenie.

Opublikowano
Panowie i Panie, co byście zrobili na moim miejscu, gdyby ktoś z was kupił towar od zaufanego sprzedawcy z forum. Następnie przez 3 tygodnie nie otrzymał towaru, pomimo telefonów & korespondencji i deklaracji tej osoby...

Powstrzymam się póki co od upubliczniania nick-u, nie mniej będzie to bardzo nieprzyjemne wydarzenie.

podaj nick to wszystko szybko się samo wyjaśni :baseball::wink:

Opublikowano

I przed te 3 tygodnie nie upomniałeś się o pokwitowanie wysłania towaru?

Opublikowano

Nie chcę z tego robić smrodu i zadymy, bo uważam że człowiek może się dogadać w każdej sytuacji. Kupiłem felgi od użytkownika P-U-M-A...

Od razu zaznaczam, że jak wszystko się wyjaśni usuwam te posty.

Opublikowano

Poproś o numer przesyłki, jeśli będzie zwlekał to zażądaj zwrotu pieniędzy. Ogólnie trudna sytuacja, jeżeli da się z gościem dogadać to ok, ale jak zlewa temat, nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile to pozostaje tylko obsmarować i zgłosić na policję.

Opublikowano
Nie chcę z tego robić smrodu i zadymy, bo uważam że człowiek może się dogadać w każdej sytuacji. Kupiłem felgi od użytkownika P-U-M-A...

Rotory?

Opublikowano

Kara śmierci :polew:

Opublikowano

Kontakt był i wytłumaczenia które zrozumiałem. Jednakże na ten moment oprócz wytłumaczeń i braku kontaktu umowa nie została dotrzymana, nie dostałem informacji o wysłaniu felg..

---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

Rotory?

Ronale 17-tki

Opublikowano

P-U-M-A

1340300816_by_TheBill_500.jpg?1340300816

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

na pewno wszystko sie wyjaśni , może chłopak zapomniał :decayed:

Opublikowano

heh tak wiem to na małe odstresowanie mikaszi, ale na litość boską ludzie gramy w jednej forumowej lidze...

Jak ktoś nie jest w stanie dokończyć transakcji to niech to napisze...

Opublikowano

myślę że sprawa szybko się wyjaśni,za długo Patryk siedzi tu na forum żeby takie walce tyrać :whistling:

Opublikowano
myślę że sprawa szybko się wyjaśni,za długo Patryk siedzi tu na forum żeby takie walce tyrać :whistling:

Dokładnie, dlatego jak cała sprawa się wyjaśni to zwracam honor ;)

Opublikowano

Nie dziwie się, że Marcin napisał, tak samo bym zrobił. A 3 tygodnie to jest dużo czasu na załatwienie wszystkiego :wink:.

Dużo zabawy z tym ściągnięciem tunelu? 3 piwa starczą :decayed:?

Opublikowano
Nie dziwie się, że Marcin napisał, tak samo bym zrobił. A 3 tygodnie to jest dużo czasu na załatwienie wszystkiego :wink:.

Dużo zabawy z tym ściągnięciem tunelu? 3 piwa starczą :decayed:?

Spokojnie dwa piwa