Opublikowano 27 Maja 201313 l Zbieranie gratów czas zacząć:http://s6.ifotos.pl/mini/322844835_nrswpwe.jpg Rozumiem, że pod 2.7BiT:decayed: Zmieniam na 2.0 ALT :naughty: Chociaż jeździ bezawaryjnie czego o swoim chyba powiedzieć nie mozesz:hi: Wandej zalezy czego oczekujesz. Odpukac jeszcze w drodze mnie nie zawiodl:wink:
Opublikowano 27 Maja 201313 l korw...a miałem dzisiaj zakładać Bose a tu lipa na starcie kostka do seryjnego wzmaka nie wejdzie do wzmaka Bose :wallbash:, są jeszcze jakieś inne niespodzianki
Opublikowano 27 Maja 201313 l Coś ty taki zdziwiony przecież to wszędzie pisze że kostka inna:decayed:
Opublikowano 27 Maja 201313 l Coś ty taki zdziwiony przecież to wszędzie pisze że kostka inna:decayed: no nie wiedziałem i właśnie czytam o tym w temacie o Bose , więc dzisiaj montuje tylko głośniki i tubę a ampa jak dorwę kostkę na 32 piny
Opublikowano 27 Maja 201313 l Coś ty taki zdziwiony przecież to wszędzie pisze że kostka inna:decayed: no nie wiedziałem i właśnie czytam o tym w temacie o Bose , więc dzisiaj montuje tylko głośniki i tubę a ampa jak dorwę kostkę na 32 piny mam z pinami koche:decayed:
Opublikowano 27 Maja 201313 l Coś ty taki zdziwiony przecież to wszędzie pisze że kostka inna:decayed: no nie wiedziałem i właśnie czytam o tym w temacie o Bose , więc dzisiaj montuje tylko głośniki i tubę a ampa jak dorwę kostkę na 32 piny mam z pinami koche:decayed: własnie napisałem do tego gościa co wyrwałem od niego graty czy nie ma czasami tej kostki na sell , jak by co to się odezwę Kurcze czytam ten wątek o bose i nie znam jednoznacznej odpowiedzi : Jak chcę mieć aktywny tylko tył Bose jak mam teraz (czyli tył na wzmaku a przód na radiu) to wystarczy jak obetnę moją kostkę ze starego wzmaka i połączę wszystko z kabelkami z kostki Bose to wszystko będzie śmigało , czy muszę ciągnąć jeszcze jakieś kabelki ?
Opublikowano 27 Maja 201313 l Panowie i Panie, co byście zrobili na moim miejscu, gdyby ktoś z was kupił towar od zaufanego sprzedawcy z forum. Następnie przez 3 tygodnie nie otrzymał towaru, pomimo telefonów & korespondencji i deklaracji tej osoby... Powstrzymam się póki co od upubliczniania nick-u, nie mniej będzie to bardzo nieprzyjemne wydarzenie.
Opublikowano 27 Maja 201313 l Panowie i Panie, co byście zrobili na moim miejscu, gdyby ktoś z was kupił towar od zaufanego sprzedawcy z forum. Następnie przez 3 tygodnie nie otrzymał towaru, pomimo telefonów & korespondencji i deklaracji tej osoby...Powstrzymam się póki co od upubliczniania nick-u, nie mniej będzie to bardzo nieprzyjemne wydarzenie. podaj nick to wszystko szybko się samo wyjaśni
Opublikowano 27 Maja 201313 l Panowie i Panie, co byście zrobili na moim miejscu, gdyby ktoś z was kupił towar od zaufanego sprzedawcy z forum. Następnie przez 3 tygodnie nie otrzymał towaru, pomimo telefonów & korespondencji i deklaracji tej osoby...Powstrzymam się póki co od upubliczniania nick-u, nie mniej będzie to bardzo nieprzyjemne wydarzenie. I przed te 3 tygodnie nie upomniałeś się o pokwitowanie wysłania towaru?
Opublikowano 27 Maja 201313 l Nie chcę z tego robić smrodu i zadymy, bo uważam że człowiek może się dogadać w każdej sytuacji. Kupiłem felgi od użytkownika P-U-M-A... Od razu zaznaczam, że jak wszystko się wyjaśni usuwam te posty.
Opublikowano 27 Maja 201313 l Poproś o numer przesyłki, jeśli będzie zwlekał to zażądaj zwrotu pieniędzy. Ogólnie trudna sytuacja, jeżeli da się z gościem dogadać to ok, ale jak zlewa temat, nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile to pozostaje tylko obsmarować i zgłosić na policję.
Opublikowano 27 Maja 201313 l Nie chcę z tego robić smrodu i zadymy, bo uważam że człowiek może się dogadać w każdej sytuacji. Kupiłem felgi od użytkownika P-U-M-A...Od razu zaznaczam, że jak wszystko się wyjaśni usuwam te posty. Rotory?
Opublikowano 27 Maja 201313 l Kontakt był i wytłumaczenia które zrozumiałem. Jednakże na ten moment oprócz wytłumaczeń i braku kontaktu umowa nie została dotrzymana, nie dostałem informacji o wysłaniu felg.. ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Nie chcę z tego robić smrodu i zadymy, bo uważam że człowiek może się dogadać w każdej sytuacji. Kupiłem felgi od użytkownika P-U-M-A...Od razu zaznaczam, że jak wszystko się wyjaśni usuwam te posty. Rotory? Ronale 17-tki
Opublikowano 27 Maja 201313 l Nie chcę z tego robić smrodu i zadymy, bo uważam że człowiek może się dogadać w każdej sytuacji. Kupiłem felgi od użytkownika P-U-M-A...Od razu zaznaczam, że jak wszystko się wyjaśni usuwam te posty. P-U-M-A ---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- na pewno wszystko sie wyjaśni , może chłopak zapomniał
Opublikowano 27 Maja 201313 l heh tak wiem to na małe odstresowanie mikaszi, ale na litość boską ludzie gramy w jednej forumowej lidze... Jak ktoś nie jest w stanie dokończyć transakcji to niech to napisze...
Opublikowano 27 Maja 201313 l myślę że sprawa szybko się wyjaśni,za długo Patryk siedzi tu na forum żeby takie walce tyrać
Opublikowano 27 Maja 201313 l myślę że sprawa szybko się wyjaśni,za długo Patryk siedzi tu na forum żeby takie walce tyrać Dokładnie, dlatego jak cała sprawa się wyjaśni to zwracam honor
Opublikowano 27 Maja 201313 l Nie dziwie się, że Marcin napisał, tak samo bym zrobił. A 3 tygodnie to jest dużo czasu na załatwienie wszystkiego . Dużo zabawy z tym ściągnięciem tunelu? 3 piwa starczą ?
Opublikowano 27 Maja 201313 l Nie dziwie się, że Marcin napisał, tak samo bym zrobił. A 3 tygodnie to jest dużo czasu na załatwienie wszystkiego . Dużo zabawy z tym ściągnięciem tunelu? 3 piwa starczą ? Spokojnie dwa piwa