Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziękować za namiary:thumbup1:

A co potrzebujesz :naughty:

Mam do wyciągnięcia historię 3 aut.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pisz na PW :wink:

Opublikowano

Ja tez moge pomoc ;)

Opublikowano

Witam chłopaki. Mam problem. Nie mogę wrzucić biegów na zapalonym silniku. Za zgaszonym biegi wrzucam normalnie. Pedał nie wpada w podłogę. Jest taki jak był wcześniej. Co to może być? Wysprzęglik?

Opublikowano
to i ja muszę się wziąść za wymianę (cały zestaw leży ),też jedna pompka stoi na 2.99 ,tyle że auto odpala od strzała , ma ktoś sprawną i pewną pompkę AR,Marcin sam wymieniałeś uszczelniacze i pompowtrysk dużo z tym roboty

Kolego szanowny sam tego nie robilem gdyz wolalem to zostawic osobie , ktora sie na tym zna.

Roboty przy tym nie jest duzo bynajmniej tak dla mnie to wygladalo.

Mechanik zabral sie za Moje auta jakos o 8:50 a o 9:08 autko bylo juz skrecone i odpalone po wymianie uszczelniaczyi wtrysku.

To co robil przez ten czas to wyjol pompki , wymienil wszytskie uszczelki na kazdej z nich , oczyscil gniazda osadzenia kazdego wtrysku , zamontowal ponownie kazdy wtrysk i ustawil go odpowiednio na sufmiarke oraz ustawil kazdy wtrys z osobna znaczy sie wyregulowal odpowiednio kazdy wtrysk na tych dzwigienkach , ktore popychaja pompowtryski.

Wygladalo latwo ale dalej nie kumam co i jak i z czym z ta regulacjia kazdej z pompek na tych srubach regulacyjnych na dzwigienkach :eusathink: mu to szybko poszlo a Ja sie przygladalem , podpytywalem ale nie zakumalem :facepalm::decayed:

Opublikowano

pytanko, czarne obwódki w zegarach np. z rs4 to element wymienny?? można je w aso kupić ??

Opublikowano
pytanko, czarne obwódki w zegarach np. z rs4 to element wymienny?? można je w aso kupić ??

Oj zegary to raczej jeden element - nie dostępny na części.

Opublikowano

szkoda :kwasny: dzięki za info

Opublikowano

Uff jak gorąco......................

tumblr_me9r9ue_EHL1ruxcmoo1_500.jpg

tumblr_ma37y8c_ZSh1rxz1gyo1_500.jpg

A tak z innej beczki. Nic się nie zmienia w składzie B6 Division? Skąd ten przestuj?........

Opublikowano
Uff jak gorąco......................

http://s16.postimg.org/fg26hhiup/tumblr_me9r9ue_EHL1ruxcmoo1_500.jpg

http://s8.postimg.org/tkihnnfxd/tumblr_ma37y8c_ZSh1rxz1gyo1_500.jpg

A tak z innej beczki. Nic się nie zmienia w składzie B6 Division? Skąd ten przestuj?........

Skoro tak goraco to lepiej reszte dnia spedze na sofie :decayed:

28024_449173491796542_2140967264_n.jpg

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

196793_460623820651509_1844235804_n.jpg

Opublikowano

Z gazety te laski wycinałeś :grin:

Opublikowano
Z gazety te laski wycinałeś :grin:

:polew: nie a czemu ? co takie brzydkie? :decayed:

:naughty:

485272_479990482048176_200351897_n.jpg

Opublikowano

Pany przygarnę jednostke Concert III albo Symphony III , ma ktos na sell? Zanim upoluje rns-a to muszę wsadzić grajka bo ocipieje słuchając klekota

Opublikowano
Pany przygarnę jednostke Concert III albo Symphony III , ma ktos na sell? Zanim upoluje rns-a to muszę wsadzić grajka bo ocipieje słuchając klekota

to z tela nute poszczaj :decayed::grin:

Opublikowano

Znam ten bol, trzy tygodnie nie mam radia :whistling:

Opublikowano

Znam ten bol, trzy tygodnie nie mam radia :whistling:

U mnie dziura po rnse byla prawie miesiac

Opublikowano

Dlatego chce wsadzić jakąś jednostkę ori 2din tymczasowo, a RNS-a w ten czas będe szukał intensywnie :naughty:

Opublikowano

ja już mam ugadane, tylko czekam do przyszłego tygodnia :wink::banan: