Opublikowano 11 Lipca 201313 l Witam po przerwie Kurde, wiecie może czy Xperia S wspólpracuje z Blutem z końcówką Q ? ja mam xpierie arc s i wspolpracuje z blutem tylko nie pamietam z jaką koncówką
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Ile krzyknąć za komplet pod samopoziom? Czujniki na wahacze, sterownik i wiązka?
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Panowie i panie witam po przerwie pytanko, po wymianie opon przód coś zaczęło napieprzać i pukać, zamieniałem prawo/lewo/dojazdówka/bez dojazdówki i coś zdrowo napieprza, na poczatku tylko w przedziale 40-50, potem cisza, a teraz już prawie ciągle.. Nie jest to jakieś mega napieprzanie, ale odczuwalne jest. Oponki bardzo ladne, bez łatek i bąbli
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Panowie i panie witam po przerwie pytanko, po wymianie opon przód coś zaczęło napieprzać i pukać, zamieniałem prawo/lewo/dojazdówka/bez dojazdówki i coś zdrowo napieprza, na poczatku tylko w przedziale 40-50, potem cisza, a teraz już prawie ciągle.. Nie jest to jakieś mega napieprzanie, ale odczuwalne jest. Oponki bardzo ladne, bez łatek i bąbli
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Witam po przerwieJakie są objawy niedomagania magla lub czegoś ze wspomaganiem ? Dzisiaj rano coś mi przez 10min buczało jak skręcałem na postoju w lewo, potem ustało.. Magiel do regeneracji ? dobra, kończył się płyn, nie było pytania
Opublikowano 11 Lipca 201313 l sjemando arturo b6d kolor satynowe amelinium 25cm długie poproszę najlepkie jest odopwiedni wątek do tego baaa pisałem pw to niiii daj info na pw
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Czy fotele z avanta do sedana będą pasować ? zestaw z b7 [pamiętam że pasują ale wole się upewnic]
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Siemanko Kope lat Jak znajde dluższą chwilke to wrzuce w swój temat pare zdjęć co ucieszą Was
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Powiedzcie mi jak to jest a fotelami z avanta b7, podejdą do sedana b6 jak jest dzielona kanapa ?
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Witam po przerwieJakie są objawy niedomagania magla lub czegoś ze wspomaganiem ? Dzisiaj rano coś mi przez 10min buczało jak skręcałem na postoju w lewo, potem ustało.. Magiel do regeneracji ? Jak buczy to pompa się kończy, jak cieknie to magiel. U mnie jak magiel się kończył to wyło strasznie i ciężko się kręciło. Jak zostawia płyn to magiel, odpal go i pokręć w miejscu kilka razy do oporu w lewo, prawo i zobacz czy płyn zostaje na ziemi
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Pompki równo leją? U mnie po zaślepieniu egra znikł poranny dymek. Wysłane z mojego GT-I9070