Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mateo :thumbup1:

Slo :thumbup1::naughty:

Dziękował :thankyou2:

Jak cały plan się powiedzie to na weekend będą ciekawsze zdjęcia :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mateo co to za dekory ? oklejone ?

Dokładnie tak :wink:

W wątku o mojej A4 więcej fotek - zapraszam do oceny :decayed:

Wyszło ładnie, skąd zamawiałeś folię?

Mikaszi, dostałeś PW?

Tapnięte z SGS III

Swoje piano GREY chcesz okleić? :polew:

Ziomek, idź lepiej łatać hidy :grin::wink:

Tapnięte z SGS III

A Ty ogarnij swoje parujące BIXY :grin:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

D4S z reguły jest pancerne . Nie wiem czemu Tobie padło.

Do mnie to? Przetwornice sprawne, tylko palniki śmietnik :decayed:

Opublikowano

chłopaki zamierzam przejsc z 17" na 18" obecnie mam zawieche fabryczną sportową 1BE (czerwone amorki) aluski ori audi 17' 8j et35 i oponki 235/45/17 i ladnie to zgrywa sie z nadwoziem. Jakich mam szukac alufelg w 18" tzn jakie parametry ? 8j 8.8j czy 9j? i jakie ET wchodzi w gre tak by ladnie to pokrywalo sie z nadwoziem, nie chce stosowac dystansow zabardzo? czy takie parametry 8 X18 ET 31 sa ok? czy otwor centrujacy jest bardzo istotny? bo w nowszych aluskach tj w b8 i w a5 ten otwor jest wiekszy niz w a4 b6/b7 i czy moge bez problemu aluski z tych nowszych modeli wstawic u siebie czy bede czegos potrzebował?

Opublikowano

:hi: z rana......Panowie pytanie odnośnie wymiany kierownicy z B6, seryjnej z MF, na taką od B7, B8. Trochę poczytałem i szczerze mówiąc jeszcze mniej wiem, niż wcześniej.

Kierownice generalnie pasują, czy z B7, czy z B8, tak?

Kwestia jest podłączenia poduchy i sterowania MF?

Może poradzcie mi, jaki zestaw jest najbardziej P&P. Czy wogole taki istnieje? Nie zabardzo mam ochotę ingerować w przekładanie wtyczek itp..no chyba, że innej opcji nie ma......

Może ktoś ma na sprzedaż taki zestaw pasujący bez problemów?:wink:

Opublikowano

no mnie się wydaje że pierścień centrujący będzie potrzebny..

Panowie to jak to jest tapicerka drzwi tylnych miedzy sedan a avant różni się tylko tym że może mieć roletke inną czy czymś jeszcze???? :hi:

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:19 ----------

:hi: z rana......Panowie pytanie odnośnie wymiany kierownicy z B6, seryjnej z MF, na taką od B7, B8. Trochę poczytałem i szczerze mówiąc jeszcze mniej wiem, niż wcześniej.

Kierownice generalnie pasują, czy z B7, czy z B8, tak?

Kwestia jest podłączenia poduchy i sterowania MF?

Może poradzcie mi, jaki zestaw jest najbardziej P&P. Czy wogole taki istnieje? Nie zabardzo mam ochotę ingerować w przekładanie wtyczek itp..no chyba, że innej opcji nie ma......

Może ktoś ma na sprzedaż taki zestaw pasujący bez problemów?:wink:

No kierownica b7 i b8 pasuje bez problemu np zerknij u mnie jaką mam :wink:

ogólnie na pewno musisz zmienić wtyczkę od poduszki do taśmy...

jak ja nie miałem MF to musiałem zmienić taśmę i moduł kierownicy :wink:

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

AHHHHHA czy da się przełożyć sam środek drzwi tapicerki.. jak jest np skóra a chcę speed?? :decayed:

Opublikowano
chłopaki zamierzam przejsc z 17" na 18" obecnie mam zawieche fabryczną sportową 1BE (czerwone amorki) aluski ori audi 17' 8j et35 i oponki 235/45/17 i ladnie to zgrywa sie z nadwoziem. Jakich mam szukac alufelg w 18" tzn jakie parametry ? 8j 8.8j czy 9j? i jakie ET wchodzi w gre tak by ladnie to pokrywalo sie z nadwoziem, nie chce stosowac dystansow zabardzo? czy takie parametry 8 X18 ET 31 sa ok? czy otwor centrujacy jest bardzo istotny? bo w nowszych aluskach tj w b8 i w a5 ten otwor jest wiekszy niz w a4 b6/b7 i czy moge bez problemu aluski z tych nowszych modeli wstawic u siebie czy bede czegos potrzebował?

18x8,5J ET35 i będzie dobrze, pierścień zawsze można dokupić. A czemu dystansów nie chcesz?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jak tam Łukasz szyby :whistling:

Opublikowano

Hammer bo dystanse to dodatkowe koszty i wchodza w gre dopiero wowczas kiedy bedzie juz tragicznie ze znalezieniem aluskow z dobrym ET. A 18" z 8J i ET35-43 beda rowniez ok? Mam obecnie 17" 8J z ET35 i jest cool bez dystansow. Aha i jakie oponki do 18"? 225, 235? Bo 245 to chyba juz za szerokie kapcie na standardowe 1.8T? a profil 50 przy 235/18 to dobrze bedzie wygladac na B6? Czy te balony beda obcierac?

Opublikowano

Nie bierz 235 bo ci zamuli furacza :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Hammer bo dystanse to dodatkowe koszty i wchodza w gre dopiero wowczas kiedy bedzie juz tragicznie ze znalezieniem aluskow z dobrym ET. A 18" z 8J i ET35-43 beda rowniez ok? Mam obecnie 17" 8J z ET35 i jest cool bez dystansow. Aha i jakie oponki do 18"? 225, 235? Bo 245 to chyba juz za szerokie kapcie na standardowe 1.8T? a profil 50 przy 235/18 to dobrze bedzie wygladac na B6? Czy te balony beda obcierac?

4x dystanse + śruby to koszt ok 200zł, chyba lepiej poszukać fajnych felg pod kątem wizualnym niż szukać felg pod kątek parametrów. Jak znajdziesz z ET43 to na tył będzie potrzebny dystans min. 10mm.

Na 8,5J wystarczy opona 225/40

Opublikowano

jak chcesz to sprzedam Ci moje 18 :tongue4::wink:

Opublikowano

Miki cos o tym wiem, mam obecnie 235/45/17 i faktycznie ciezko im rozpedzic sie :/ przy 15" wystrzeliwuje jak rakieta ;)

---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ----------

Czyli rozumiem ze zarowno do 17" 45 jak i 18" 40 najlepiej brac oponki 225 czy 215 tez wchodza w gre?

Opublikowano

215 chyba będzie już za bardzo naciągnięta.. przy 8J :whistling:

Opublikowano
jak tam Łukasz szyby :whistling:

Jutro jade dopiero zobaczyc bo gosciu nie mial wczesniej czasu:kwasny: najprawdopodobniej modul, bo wszystko inne jest ok.

Opublikowano

no tak było właśnie u mnie wszystko git a nie działało.... ewentualnie wiązka przy sammym module...

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

siemka wszystkim:hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Nie ma ktos sprezyn do avanta quattro na tyl ? Szukam jakichs -35/45.

Ew. jesli ktos szuka samych na przod, to mozemy kupic wspolnie komplet... bo mam na oku w dobrej cenie :wink: