Opublikowano 8 Września 201312 l Na początek można by założyć źle nie wygląda a koszta śmieszne:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 8 Września 201312 l :siema: Pany , co tam pokombinowaliście Panowe jakieś nowości są Coś kombinować trzeba a jak się wykombinuje to sie pokaże narazie nie ma czym się chwalić ale Ty podobno idziesz grubo z modami:decayed:
Opublikowano 8 Września 201312 l Na początek można by założyć źle nie wygląda a koszta śmieszne:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) ja przymierze bo dokładka z cupry jest więc testować trzeba
Opublikowano 8 Września 201312 l Na początek można by założyć źle nie wygląda a koszta śmieszne:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) ja przymierze bo dokładka z cupry jest więc testować trzeba No to cyknij parę fotek z kilku stron oblukamy:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 8 Września 201312 l :siema: Pany , co tam pokombinowaliście Panowe jakieś nowości są Coś kombinować trzeba a jak się wykombinuje to sie pokaże narazie nie ma czym się chwalić ale Ty podobno idziesz grubo z modami:decayed: jak nie masz czym chwalić się , kupiłeś nie dawno ultery , a co ja mam pochwalić się hmm noo tłumniki leżą u Domina ale zderzaka s4 to jest tragedia znaleźć, ja to tobie zazdroszczę tego zderzaka bo sam miałem ochotę wziąć od Domina , ja z grubo z modami a z jakimi bo ja nic nie wiem
Opublikowano 8 Września 201312 l Spoko harry pomału do celu ja rok temu to dopiero zaczynałem rezać więc wszystko przed Tobą memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 8 Września 201312 l ja też zaczynam rezać ale do Ciebie i do Domina jeszcze daleko mi do finiszu
Opublikowano 8 Września 201312 l Nie przesadzaj chyba do Domina Marcinka Artura i paru innych to tak ja poprostu staram się gonić czołówkę ale daleko mi do nich:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 8 Września 201312 l ja też staram się dogonić Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling:
Opublikowano 8 Września 201312 l ja też staram się dogonić Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling: hehe a no szorował nie spiesz się z modami bo Ci za szybko się znudzi i będziesz chciał sprzedać auto
Opublikowano 8 Września 201312 l ja też staram się dogonić Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling: hehe a no szorował nie spiesz się z modami bo Ci za szybko się znudzi i będziesz chciał sprzedać auto Dokładnie jak by się wszystko na raz wyrezało to co potem...a tak cieszysz się jak gwizdek z kolejnego moda:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 8 Września 201312 l ja też staram się dogonić Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling: hehe a no szorował nie spiesz się z modami bo Ci za szybko się znudzi i będziesz chciał sprzedać auto Dokładnie jak by się wszystko na raz wyrezało to co potem...a tak cieszysz się jak gwizdek z kolejnego moda:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Artur a ręce nie bolą bo szurowaniu , nie no prędko nie znudzi mi się i nie sprzedam go przez 4 lub 5 lat , chociaż mam parę kupców na moje auto a nie rozumiem tego dlaczego czepiają się moje cudeńko jest sporo audziczek piękniejszych od mojej, a 1900tdi to najlepszy silnik i bezawaryjny , a co do kubu to jestem mega zadowolony i poznanie was koledzy
Opublikowano 8 Września 201312 l Ile mniej więcej kosztuje u was malowanie felg ? u Mnie proszkowo 100zł od 18 kurde ja tu liczyłem że może 50zł z piaskowaniem całej pojadę w poniedziałek sie opytać a na jaki kolor chcesz malować te felunki no i pytanie jaki efekt chcesz uzyskać bo jesli taki jak ori to piaskowanie odpada albo chemicznie albo szkiełkowanie chciałbym na taki jak w oryginale
Opublikowano 8 Września 201312 l Pany wyświetlacz RNS-E potrzebuje albo ogarnąć stary:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 8 Września 201312 l ja też staram się dogonić Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling: a ja miałem, bardzo fajny chłopak z niego jest furcia też fajna jest a jak tyle szurowł to jeszcze ładniejsza
Opublikowano 8 Września 201312 l jozek , wiem inaczej patrzy się na zdjęcia a inaczej na żywo , domyślam się że na żywo wygląda koxowo , a co do poznania to ja już nie mogę doczekać się do tej Bukowiny Tatrzańskiej w przyszłym roku ,szkoda że tym roku nie byłem bo za późno zarejestrowałem się do clubu:kwasny: , ale teraz tego nie odpuszczę i upiję się jak eheh nie wiem coo:polew:
Opublikowano 8 Września 201312 l AlohaIle mogą być warte lustra z s4 14 pin? Weź mnie nie drażnij:whistling::decayed: