Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek można by założyć źle nie wygląda a koszta śmieszne:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema::siema: Pany , co tam pokombinowaliście Panowe :decayed: jakieś nowości są :dancing:
Opublikowano
:siema::siema: Pany , co tam pokombinowaliście Panowe :decayed: jakieś nowości są :dancing:
Coś kombinować trzeba a jak się wykombinuje to sie pokaże narazie nie ma czym się chwalić ale Ty podobno idziesz grubo z modami:decayed::wink:
Opublikowano

ja przymierze bo dokładka z cupry jest więc testować trzeba :decayed:

Opublikowano

ja przymierze bo dokładka z cupry jest więc testować trzeba :decayed:

No to cyknij parę fotek z kilku stron oblukamy:thumbup:

Opublikowano
Coś kombinować trzeba a jak się wykombinuje to sie pokaże narazie nie ma czym się chwalić ale Ty podobno idziesz grubo z modami:decayed::wink:

jak nie masz czym chwalić się , kupiłeś nie dawno ultery :decayed: , a co ja mam pochwalić się hmm noo tłumniki leżą u Domina ale zderzaka s4 to jest tragedia znaleźć, ja to tobie zazdroszczę tego zderzaka bo sam miałem ochotę wziąć od Domina :decayed: , ja z grubo z modami a z jakimi bo ja nic nie wiem :decayed:

Opublikowano

Spoko harry pomału do celu ja rok temu to dopiero zaczynałem rezać więc wszystko przed Tobą:thumbup:

Opublikowano

ja też zaczynam rezać ale do Ciebie i do Domina jeszcze daleko mi do finiszu

Opublikowano

Nie przesadzaj chyba do Domina Marcinka Artura i paru innych to tak ja poprostu staram się gonić czołówkę ale daleko mi do nich:thumbup:

Opublikowano

ja też staram się dogonić :decayed: Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest :decayed: , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling:

Opublikowano
ja też staram się dogonić :decayed: Marcinka autko widziałem u Domina na żywo też robi robotę , a Artura nie widziałem samochodu ale podobno szurował pastą wczoraj całą karoserię więc połysk jest :decayed: , może kiedyś będę miał okazję poznać Artura i jego furmanki:whistling:

hehe a no szorował :decayed:

nie spiesz się z modami bo Ci za szybko się znudzi i będziesz chciał sprzedać auto :decayed:

Opublikowano

nie spiesz się z modami bo Ci za szybko się znudzi i będziesz chciał sprzedać auto :decayed:

Dokładnie jak by się wszystko na raz wyrezało to co potem...a tak cieszysz się jak gwizdek z kolejnego moda:thumbup:

Opublikowano

Dokładnie jak by się wszystko na raz wyrezało to co potem...a tak cieszysz się jak gwizdek z kolejnego moda:thumbup:

Artur a ręce nie bolą bo szurowaniu :whistling: , nie no prędko nie znudzi mi się i nie sprzedam go przez 4 lub 5 lat , chociaż mam parę kupców na moje auto a nie rozumiem tego dlaczego czepiają się moje cudeńko jest sporo audziczek piękniejszych od mojej, a 1900tdi to najlepszy silnik i bezawaryjny , a co do kubu to jestem mega zadowolony i poznanie was koledzy :thumbup1::thumbup:

Opublikowano
Ile mniej więcej kosztuje u was malowanie felg ?

u Mnie proszkowo 100zł od 18

kurde ja tu liczyłem że może 50zł z piaskowaniem całej :decayed: pojadę w poniedziałek sie opytać :wink:

a na jaki kolor chcesz malować te felunki ;)

no i pytanie jaki efekt chcesz uzyskać bo jesli taki jak ori to piaskowanie odpada albo chemicznie albo szkiełkowanie :wink:

chciałbym na taki jak w oryginale :wink:

Opublikowano

Pany wyświetlacz RNS-E potrzebuje albo ogarnąć stary:facepalm:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a ja miałem, bardzo fajny chłopak z niego jest :decayed: furcia też fajna jest :kox: a jak tyle szurowł to jeszcze ładniejsza :kox:

Opublikowano

jozek , wiem inaczej patrzy się na zdjęcia a inaczej na żywo , domyślam się że na żywo wygląda koxowo :kox::naughty: , a co do poznania to ja już nie mogę doczekać się do tej Bukowiny Tatrzańskiej w przyszłym roku :decayed: ,szkoda że tym roku nie byłem bo za późno zarejestrowałem się do clubu:kwasny: , ale teraz tego nie odpuszczę i upiję się jak eheh nie wiem coo:polew:

Opublikowano

Aloha

Ile mogą być warte lustra z s4 14 pin? :decayed:

Opublikowano
Aloha

Weź mnie nie drażnij:whistling::decayed::decayed::decayed:
Opublikowano
Aloha

100 zeta:decayed: