Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1231656_543672049038268_1837992740_n.jpg:shock3::facepalm:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Był już jakiś czas temu filmik na yt o tym :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Koza ma byc.

To jest dupowoz.

Zona na codzien jezdzi a i ja czasami potrzebuje szybko sie przemiescic i wtedy lata sie lux.

W BMW mam glebe:decayed:

tam taka aż koza nie jest

:wink:

nie to co to

Passat 4x4 off-road winter fun - YouTube

miki nie widziałam :wink:

Opublikowano

A może ostatnio przejeżdżałaś obok takiego ostatnio? :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Ktoś ogarnia temat z tv w rns? Co kupić żeby chodziło?

najtańszym kosztem musisz kupić unlocer i kabel od forumowego kolegi woszu i do tego antenę, zasilacz i tuner dvbt np wiwa

Kurcze źle się wyraziłem wszystko już mam:banan: chodzi mi o sama antene jaka kupić?

ja mam samą antenkę za 20zł :decayed: działa spoko , chociaż można mocniejszą znaleźć

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

powiem tak nawet u domina złapały kanały ;):D rezaj to co ja mam :D

dobrze prawi tylko odrazu dokup sobie uzupełnienie czyli układzik do sterowania tunerem z pozycji radia... jakiś kolega forumowy to oferuje jako uzupełnienie systemu kolegi Woszu :)

ps. ja mam zestaw od woszu, i antene dvbt okrągłą antena przyklejona na magnes w bagażniku do kanapy i odbiera kanały :decayed:

no a tuner wpisz wiwa dvbt turystyczny będzie na zapalniczkowe gniazdo ;)

ja dałem sobie dodatkowe gniazdo zapalniczkowe (napięcie po zapłonie) bo tuner ciagle zasysa prad, w schowek tam rozdzielacz na dwie zapalniczki i z tego zasilam tunera za schowkiem ukrytego i antenę :wink:

też coś słyszałem o antenie okrągłej , podobno ma mocny sygnał chociaż nie wiem bo nie testowałem a i są trochę droższe , ale i tak jestem z tej antenki swojej zadowolony :decayed:

Opublikowano
A może ostatnio przejeżdżałaś obok takiego ostatnio? :decayed:

Tapnięte z SGS III

chyba nie :eusathink:

Opublikowano
powiem Ci że w moim mieście trochę przerywa a jak wpadnę do Rz to obraz jest piękny elegancko śmiga, tak samo jak w Przemyślu :decayed: , jedyny minus to szkoda że tv tylko w postoju pięknie chodzi a nie w trakcje jazdy :kwasny: ,ale i tak więcej korzystam z usb i oglądam filmy nawet w trakcie jazdy :naughty: tak wracałem od Domina i przez całą drogę zdążyłem 3 filmy pooglądać i jest cudo
No i gitarra to kupuje jak mówisz że jest spoko:wink:

tylko pamiętaj że od Woszu działa na zwykłym rns-e nie ledziaku, ps odrazu weż sobie do kametry cofania adapter, ja przynajmniej wziałem teraz musze kamerke dorwać od a6 c6 bodajże jeśli dobrze pamiętam :wink:

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

Krzysiek ja już mam cały zestawik razem z boxem do obsługi z pozycji rns-a:banan: szukam teraz tylko anteny ale jak harry mówi że dobrze smiga to biere tą:wink:

eeee to bajera, i co od Woszu brałeś, a ten box przypomnij mi kto sprzedaje ?? :decayed:

ja kupiłem blendę Q7 z wytłoczeniem i kamerę , powiem że strasznie ciężko go trzeba ścisnąć żeby siadło ta jak być , na razie jeżdżę na starej blendzie

Opublikowano
Do naszych padaczek jest taka kamerka KAMERA COFANIA AUDI A3 A4 B6 B7 A6 C6 A8 Q7 S4 RS4 (3486688324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wszystko elegancko pasi i odbiór też ładny:wink:

Co jeszcze potrzeba żeby to podpiąć do RNS-E? :przebiegly:

Opublikowano

Masz wyżej dziadzie napisane:tongue4::decayed:

Opublikowano

pany moze i glupie pytanie:facepalm:ale przez jaki program wrzucacie foty na forum?bo przez forum jak wrzucam to takie male gowienka wyskakuja:facepalm:

Opublikowano
Masz wyżej dziadzie napisane:tongue4::decayed:

Pisz tutaj nie chce mi się wertować tematu a najlepiej daj linka kup teraz:naughty:

Opublikowano

Hehe spadówka...adapter do kamerki musisz mieć poszukaj sobie albo zagadaj do "woszu" on ma całe zestawy:wink:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

pany moze i glupie pytanie:facepalm:ale przez jaki program wrzucacie foty na forum?bo przez forum jak wrzucam to takie male gowienka wyskakuja:facepalm:
Ja używam tego ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i jes oki:wink:
Opublikowano

zaraz lukne:wink: spasiba wujek

Opublikowano

Jak nie chcesz się rejestrować to przez fejsa się możesz logować:wink:

Opublikowano
Jak nie chcesz się rejestrować to przez fejsa się możesz logować:wink:

spoko juz sie zarejestrowalem:wink: jak ogarne temat to wreszcie swego pazdziocha pokaze w morde jeza

Opublikowano
Hehe spadówka...adapter do kamerki musisz mieć poszukaj sobie albo zagadaj do "woszu" on ma całe zestawy:wink:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Ja używam tego ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i jes oki:wink:

Drogi gips?? bo ta kamerka to śmieszna cena:kox:

Opublikowano

Ja u woszu za cały kpl. płaciłem 270 zł i tam jest już wszystko razem z oglądaniem filmów, tv i adapterem do kamerki oczywiście On sprzedaje zestaw okablowania i adapter a tuner tv trzeba sobie dokupić dodatkowo żeby oglądać tv albo filmy:wink:

Opublikowano
Ja u woszu za cały kpl. płaciłem 270 zł i tam jest już wszystko razem z oglądaniem filmów, tv i adapterem do kamerki oczywiście On sprzedaje zestaw okablowania i adapter a tuner tv trzeba sobie dokupić dodatkowo żeby oglądać tv albo filmy:wink:

tak zgadzam się z tobą Wladi , tylko trzeba dokupić tuner i antenkę :decayed:

Wladi jak zamontujesz to będzie laba :) jak tylko zamontujesz kamerkę , nie trzeba będzie patrzeć do tyłu czy tam jakaś piękna kobieta nie stoi tylko wystarczy popatrzeć na monitor:decayed: :naughty:

Opublikowano

tak zgadzam się z tobą Wladi , tylko trzeba dokupić tuner i antenkę :decayed:

Wladi jak zamontujesz to będzie laba :) jak tylko zamontujesz kamerkę , nie trzeba będzie patrzeć do tyłu czy tam jakaś piękna kobieta nie stoi tylko wystarczy popatrzeć na monitor:decayed: :naughty:

:thumbup1: