Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie korekta wskazana w wyżej podanym celu

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie drugi rok będzie w listopadzie a nalatane 167 chyba :decayed:

Opublikowano
ja na swojej B6 mam prawie 400 i śmiga jak nófka :grin:

no ale AndyN pewnei ma 170 bo tak handlarz powiedział :wink:

jaki handlarz jak to kobieta jeździła do kościoła w niedziele tylko nie paliła w środku, i cały czas samochód w garażu spał :wink:

no dokładnie...mój ma ponad 300 i lata aż miło :decayed: a na liczniku 233 i jak wymieniałem na kolor to gosc spytał...ile ustawiamy?? a ja mówie tyle co na starym ...a on do mnie pan jakis nie normalny :grin:

ja mam 204 terach chyba ale sam zmiejszyłem bo w razie czego do wyceny przy jakich kolwiek szkodach za***iste korekty robią za przebieg :facepalm:

a swoją też mam 7 rok :kox:

I wlasnie tego nie rozumiem , jakie korekty za przebieg ? Firmy ubezpieczeniowe powinny dawac jakies wieksze znizki dla takich jak My co kupuja auto , jezdza nim 5, 6 czy nawet wiecej lat i kreca kilometry czyli zdobywaja wieksze doswiadczenie w prowadzeniu auta. Kiedy wkoncu znajdzie sie ktos madry i zastanowi sie nad tym wszystkim :facepalm:

To , ze Moje auto ma najechane 500 tys. km. i bedzie bralo udzial w kolizji czy wypadku drogowym ma sie nic do tego , ze jakis 17-letni baran bez uprawnien prowadzil jakiegos Golfa z rura wydechowa od STAR-a 200 i spowodowal wypadek bo chcial przyszpanowac ogromem mocy w Swoim Golfie gdzies na przejsciu dla pieszych :facepalm: Kto ma wieksze doswiadczenie kierujacy strego kredesa dziadek w Niedziele do kosciola z przebiegiem 80 tys. km. od nowosci czy Ja z moim 400 tys. przebiegiem , ktory sam nakrecilem przez 7 lat , kuzwa paranoja jakas az szkoda slow.

Opublikowano

bena to trochę inna bajka przebiegi sporo mniejsze ,w DE ropniaki robią trasy

---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

ja na swojej B6 mam prawie 400 i śmiga jak nófka :grin:

no ale AndyN pewnei ma 170 bo tak handlarz powiedział :wink:

jaki handlarz jak to kobieta jeździła do kościoła w niedziele tylko nie paliła w środku, i cały czas samochód w garażu spał :wink:

no dokładnie...mój ma ponad 300 i lata aż miło :decayed: a na liczniku 233 i jak wymieniałem na kolor to gosc spytał...ile ustawiamy?? a ja mówie tyle co na starym ...a on do mnie pan jakis nie normalny :grin:

ja mam 204 terach chyba ale sam zmiejszyłem bo w razie czego do wyceny przy jakich kolwiek szkodach za***iste korekty robią za przebieg :facepalm:

a swoją też mam 7 rok :kox:

I wlasnie tego nie rozumiem , jakie korekty za przebieg ? Firmy ubezpieczeniowe powinny dawac jakies wieksze znizki dla takich jak My co kupuja auto , jezdza nim 5, 6 czy nawet wiecej lat i kreca kilometry czyli zdobywaja wieksze doswiadczenie w prowadzeniu auta. Kiedy wkoncu znajdzie sie ktos madry i zastanowi sie nad tym wszystkim :facepalm:

To , ze Moje auto ma najechane 500 tys. km. i bedzie bralo udzial w kolizji czy wypadku drogowym ma sie nic do tego , ze jakis 17-letni baran bez uprawnien prowadzil jakiegos Golfa z rura wydechowa od STAR-a 200 i spowodowal wypadek bo chcial przyszpanowac ogromem mocy w Swoim Golfie gdzies na przejsciu dla pieszych :facepalm: Kto ma wieksze doswiadczenie kierujacy strego kredesa dziadek w Niedziele do kosciola z przebiegiem 80 tys. km. od nowosci czy Ja z moim 400 tys. przebiegiem , ktory sam nakrecilem przez 7 lat , kuzwa paranoja jakas az szkoda slow.

niestety duży przebieg i masz kilka tyś w plecy w razie stłuczki

Opublikowano

Jeszcze jedno a mianowicie jaka jest roznica zakupu powiedzmy blotnika i zderzaka przez firme ubezpieczeniowa dla takiego samego auta , ktore zostalo uszkodzone i mialo najechane 500 tysiecy a drugiego ktore mialo 120 tysiecy :facepalm:

Kroja Nas z kasy wszedzie gdzie popadnie , z kazdej strony Nas lupia i wiecznie im malo , dobrze ze do kosciola co Niedziele nie chodze bo juz bym wogole z kasa nie wyrobil.

Opublikowano

różnicy nie ma ,ale firma ubezpieczeniowa wypłaci mniej a ty z własnej kieszeni musisz dorzucić ,złodzieje i tyle ,tylko kasę za składki umieją brać

Opublikowano
różnicy nie ma ,ale firma ubezpieczeniowa wypłaci mniej a ty z własnej kieszeni musisz dorzucić ,złodzieje i tyle ,tylko kasę za składki umieją brać

Nie no wlasnie o tym mowie , roznica do uja Pana zadna , blotnik czy zderzak i tak i tak musza kupic i nikt im z ceny nie zejdzie bo kupuja do auta co w uj ma najechane kilometrow a tak jak piszesz Grzegorzu tylko kase za skladki umieja brac ale rzeby pozniej do klienta fer podchodzic i mu ta cala kase wyplacic odszkodowania to juz idzie im to z oporami. Barochlo jakich wielu nie tylko u Nas w kraju ale jak by czlowiek jeszcze tyle zarabial co w innych krajach to i moze troche by i oko przymknol na to okradanie z kazdej strony ale jak czlowiekwi ledwo starcza od pensji do pensji to jak tu sie nie upominac o swoje. Chyba tez trzeba zaczac krasc bo uczciwa praca to tylko garba i kredytow mozna sie dorobic.

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

No nic trzeba isc do wyrka bo rano jak zwykle trzeba do ucziwej pracy wstac i to na 12 godzin caly tydzien :facepalm: masakra ale coz nikt nie mowil , ze bedzie latwo nawet na zachodzie jak Beduin zapieprzac trzeba :polew:

Ok Pany to wszystkim spokojnej nocy i milego Poniedzialkowego dzionka.

:hi:

Opublikowano

Dobranoc Pany do jutraaaa:decayed: znów nowy dzień w pracy echh

Opublikowano
:siema::siema: wstawać Lenie :wink:
Opublikowano

siemka ludziska:hi:

Opublikowano

:hi:już dawno na nogach

Opublikowano

:hi:strzała rezacze

Opublikowano