Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie żarniki, u mnie tak się działo jak chińskie palniki miałem przez moment, jedna gasła, druga migała... Nowe ori Osramy i jak ręką odjął.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi::siema: nareszcie w domu , wypuścili mnie w końcu z tego szpitala
Opublikowano
eeeee tam trzeba było z RSa kupić :whistling::decayed:

co do lumi to ona chyba już na win8 jest dlatego jest lepiej z nią :wink:

Panowie czy pomalowane felgi proszkowo powinny być dodatkowo pomalowane lakierem ?

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

http://imageshack.us/a/img812/6328/1pfu.jpg

:polew::polew::polew::polew:

Tak podkładem bo moje przyżółkły:kwasny:

kurde to musiał bym je jeszcze zawieść do polakierowania do kogoś :kwasny:

Opublikowano
eeeee tam trzeba było z RSa kupić :whistling::decayed:

co do lumi to ona chyba już na win8 jest dlatego jest lepiej z nią :wink:

Panowie czy pomalowane felgi proszkowo powinny być dodatkowo pomalowane lakierem ?

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

http://imageshack.us/a/img812/6328/1pfu.jpg

:polew::polew::polew::polew:

Tak podkładem bo moje przyżółkły:kwasny:

kurde to musiał bym je jeszcze zawieść do polakierowania do kogoś :kwasny:

Jak masz ciemniejsze to olej nie będą koloru zmieniać tylko białe tak mają:kwasny:

Opublikowano

Przyjrzyj się tym palnikom jak świecą...jeżeli światło wpada w żółć to palniki padają

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

witaj :decayed::decayed:zyjesz?

Opublikowano
ale w rsach i te metalowe gałeczki są 6 biegowe a ja mam 5 biegową albo źle jestem zorientowany
taką zapodaj

DSCN9580.jpg

---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ----------

z którego szpitala? co ci robili?
Opublikowano
ale w rsach i te metalowe gałeczki są 6 biegowe a ja mam 5 biegową albo źle jestem zorientowany
taką zapodaj

http://s12.postimg.org/7f4q5ejix/DSCN9580.jpg

---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ----------

myślałem nad b8 ale pewnie rzeźba spora? i wychodziły w 5b? już za późno bo gałeczka już na magazynie:decayed:

Opublikowano

33fe99134263ce91270004f3710323bf.jpg?1379514148

Truskawka Twój?:decayed:

Opublikowano

żyję jak ula :decayed: , dzisiaj siadam do auta a tu taka ciężka noga na gazie :facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

taką zapodaj

z szpitala Jarosławskiego , zamknęli mnie tam za wypadek jaki wydarzył się w pracy :facepalm: spadłem z drabiny z 4 metrów :facepalm::kwasny: , a teraz żyję , siadam do auta a tu taaaaki ciężki but na gazie :grin::whistling: trza będzie pomyśleć o wirusie

Opublikowano

żyję jak ula :decayed: , dzisiaj siadam do auta a tu taka ciężka noga na gazie :facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

taką zapodaj

z szpitala Jarosławskiego , zamknęli mnie tam za wypadek jaki wydarzył się w pracy :facepalm: spadłem z drabiny z 4 metrów :facepalm::kwasny: , a teraz żyję , siadam do auta a tu taaaaki ciężki but na gazie :grin::whistling: trza będzie pomyśleć o wirusie

to że Żyła lata i żyje to nie powód żebyś i TY mógł latać :wink::wink::wink:

Opublikowano
:decayed: a pofruwałbym trochę szybciej , bo ten 131 kony coś słaby jest :kwasny: albo mi się wydaje że tak noga jest zbyt ciężka :grin:
Opublikowano

Bry wieczór :hi:

Wyskoczyło mi dziadostwo:

01217 - Zapalnik bocznej poduszki powietrznej; strona kierowcy (N199) 001 - Górna wartość skrajna przekroczona - MIL zapalona

i tu nasuwa się pytanie - wtyczka poszła? i która to będzie? wszystkie po przepinałem i bez zmian

b093e378402990dbm.jpg

A z innej beczki dorwałem biedronkę na zapas w dobrej monecie - raczej ori, a na niej wielkimi literami Made in China :grin:

Opublikowano
http://img716.imageshack.us/img716/770/kee3.jpg

koło :slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::kox::kox::kox::kox::kox::kox:

Bentleye:eek::eek::eek:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Uwielbiam te kolo:wink:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:56 ----------

Bry wieczór :hi:

Wyskoczyło mi dziadostwo:

01217 - Zapalnik bocznej poduszki powietrznej; strona kierowcy (N199) 001 - Górna wartość skrajna przekroczona - MIL zapalona

i tu nasuwa się pytanie - wtyczka poszła? i która to będzie? wszystkie po przepinałem i bez zmian

http://images63.fotosik.pl/186/b093e378402990dbm.jpg

A z innej beczki dorwałem biedronkę na zapas w dobrej monecie - raczej ori, a na niej wielkimi literami Made in China :grin:

Popsikaj zolta kostke w podlodze sprayem do polepszenia przewodzenia czy cos w tym stylu.

Kupilem w castoramie i pomoglo od reki...

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

Mam fajny zderzaczek kolor czarny bez malowania:

dsc01114q.jpg

mejbi somłane?

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

Mam fajny zderzaczek kolor czarny bez malowania:

dsc01114q.jpg

mejbi somłane?

Opublikowano

Ty mi poszukaj s-line z czujnikami i spryskami do przodu :decayed:

Opublikowano

Mata pośmiejta się:decayed:

Przychodzi facet do lekarza i w dość pokrętny sposób opowiada o swoich dolegliwościach .

Lekarz pomimo starań i wnikliwych pytań nie jest w stanie postawić diagnozy, więc postanawia wypisać pacjentowi receptę i zaprasza go do kontroli za tydzień .

Pacjent czyta receptę : CCNWCMKJADMJSINS

Z niedowierzaniem zgodnie z poleceniem lekarza chce zrealizować receptę we wskazanej aptece - podaje receptę farmaceucie .

Aptekarz rzuca okiem na receptę odwraca się i podaje pacjentowi największy flakon syropu .

Pacjent nie wytrzymuje i pyta : Skąd pan wie co tu jest napisane ? Farmaceuta odpowiada : Ja pracuje już 20 lat i znam wszystkie lekarstwa pan się nie martwi to na pewno właściwe lekarstwo .

Pacjent upiera się ,że nazwa syropu wcale nie przypomina napisu na recepcie.

Farmaceuta tłumaczy ,że zna tego lekarza i wie co tam jest napisane , bo lekarz aby było krócej napisał skrótem.

Pacjent nie odpuszcza i wyraźnie podirytowany żąda aby farmaceuta rozszyfrował napis.

Farmaceuta nie widząc innej rady odczytuje pacjentowi receptę:

„Cześć Czesiu Nie Wiem Co Mu Ku..wa Jest Ale Daj Mu Jakiś Syrop I Niech Spier***”

Opublikowano
Mata pośmiejta się:decayed:

Przychodzi facet do lekarza i w dość pokrętny sposób opowiada o swoich dolegliwościach .

Lekarz pomimo starań i wnikliwych pytań nie jest w stanie postawić diagnozy, więc postanawia wypisać pacjentowi receptę i zaprasza go do kontroli za tydzień .

Pacjent czyta receptę : CCNWCMKJADMJSINS

Z niedowierzaniem zgodnie z poleceniem lekarza chce zrealizować receptę we wskazanej aptece - podaje receptę farmaceucie .

Aptekarz rzuca okiem na receptę odwraca się i podaje pacjentowi największy flakon syropu .

Pacjent nie wytrzymuje i pyta : Skąd pan wie co tu jest napisane ? Farmaceuta odpowiada : Ja pracuje już 20 lat i znam wszystkie lekarstwa pan się nie martwi to na pewno właściwe lekarstwo .

Pacjent upiera się ,że nazwa syropu wcale nie przypomina napisu na recepcie.

Farmaceuta tłumaczy ,że zna tego lekarza i wie co tam jest napisane , bo lekarz aby było krócej napisał skrótem.

Pacjent nie odpuszcza i wyraźnie podirytowany żąda aby farmaceuta rozszyfrował napis.

Farmaceuta nie widząc innej rady odczytuje pacjentowi receptę:

„Cześć Czesiu Nie Wiem Co Mu Ku..wa Jest Ale Daj Mu Jakiś Syrop I Niech Spier***”

hahaha dobre :grin: