Opublikowano 28 Września 201312 l Mam w stanie bdb Nie ma to jak rezanko od 18 do 2 w nocy, dzieki Marcino
Opublikowano 28 Września 201312 l Hejka. No i halo już dzisiaj działają normalnie. Uj wie co było. Postało auto noc i wszystko działa ok hehe
Opublikowano 28 Września 201312 l Panowie dajcie jakiśnamiar do pobrania jakiegoś programu do otwierania GIFów ?
Opublikowano 28 Września 201312 l No to się nacieszyłem grillem:decayed: Wypadł i sam go rozjechałem:facepalm:
Opublikowano 28 Września 201312 l No to się nacieszyłem grillem:decayed: Wypadł i sam go rozjechałem:facepalm: :polew:
Opublikowano 28 Września 201312 l No to się nacieszyłem grillem:decayed: Wypadł i sam go rozjechałem:facepalm: :polew: Jakby to był oryginał to betonowe buty i do wisły od razu:facepalm:
Opublikowano 28 Września 201312 l No to się nacieszyłem grillem:decayed: Wypadł i sam go rozjechałem:facepalm: :polew: Jakby to był oryginał to betonowe buty i do wisły od razu:facepalm: To była od C5?
Opublikowano 28 Września 201312 l Na szczęście:decayed: Tylko plastidipa szkoda:decayed: Ma ktoś dekory na czarno dipem malowane w środku??
Opublikowano 28 Września 201312 l pytanie do tych co ze zwyklego zderzaka rezali sline gorna czesc rozni sie tylko troche ale jak spasowane sa kratki kolo halogenow i nie wspominajac o dolnym grillu kratki halogenow - przeciez tam nic nie pasuje (zaczepy) jak to ktos przerabial, bo chyba nie na opaski..... ?
Opublikowano 28 Września 201312 l Kolego ja rezalem. Halogeny i mocowania zostały stare. Ucinasz pod mocowaniem tylko Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Opublikowano 28 Września 201312 l Na tym forum tez było. Pokazane w jakich miejscach ciąć i w jakich miejscach kleić Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Opublikowano 28 Września 201312 l druciarstaw nie lubie wiec wole poszukac ori zderzaka niz cokolwiek kleic moze ktos chce zwykly pod spryski ?