Kshyhu87 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dajcie linka zamiast gajosa http://www.getem.pl/ Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-)
marcin9680 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Mi tez nie dziala wg tego opisu w mojej furce z 06.2001r. Co jest nie tak? Wkurza mnie SERVICE i ten sygnal przy przekrecaniu zaplonu. Ja mam z 2001r. i dziala a robie to w ten sposob , ze na wylaczonym zaplonie wciskam przycisk 1 z rysunkiem klucza i caly czas trzymam po czym wlanczam zaplon i puszczam przycisk 1 i odrazu wciskam przycisk 2 z rysunkiem dwoch zer i serwis olejowy sie kasuje.
Wandej Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie.
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie. Chcę tylko części sprawdzić. Trn geten ma wszystko to co aso?
klysek Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dzień dobry Panowie nie robicie jakiegoś spotu B6Division? moze zaczni od zawitania na spoty w Łodzi
Kshyhu87 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie. Możesz rozwinąć tą myśl? Bo narazie raz u nich zamówiłem i było ok ale mam tam jeszcze do zamówienia kilka pierdółek :-)
Wandej Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie. Chcę tylko części sprawdzić. Trn geten ma wszystko to co aso? Jak chcesz coś z ASO to pisz bo mam znajomka w Benepol:wink: Kierownika od części zamiennych:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Na tym getem wcale części mi nie wyszykuje..
Kshyhu87 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Musisz zaznaczyć vw/audi i numery części bez odstępów
jaccov6 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 byl czas ze byly problemy z dostawami z getem ale teraz jest ok
Fr0styyy. Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 O, działa, dzięki. sp***rzać z tą chorą ceną
biggman Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dajcie linka zamiast gajosa sklep.benepol.pl/sklep pod tym linkiem jest gajos!
jerzu Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dzień dobry Panowie nie robicie jakiegoś spotu B6Division? moze zaczni od zawitania na spoty w Łodzi Chciałem wczoraj, bo byłem obok Reala ale chyba nie było
marcin_o23 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Dobre kolo hamerku ale pewnie bez dystansu ci nie siadzie nie wiem jak u niego, ale u mnie siedzą bez problemu:wink: no ale hamer ma heble z s4 może wejdą, mi rotory z takim et bez dystansów nie weszły
klysek Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 dzień dobry Panowie nie robicie jakiegoś spotu B6Division? moze zaczni od zawitania na spoty w Łodzi Chciałem wczoraj, bo byłem obok Reala ale chyba nie było byl jak co niedziele o 18.oo do 19.30 stalismy
jerzu Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 byłem dokładnie 19,38. Myślałem, że dłużej stoicie. Będę w ten weekend
klysek Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 byłem dokładnie 19,38. Myślałem, że dłużej stoicie. Będę w ten weekend a no to troszke sie spozniels jakies 1h 38min zapraszam serdecznie
jerzu Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Ja akurat pracuje w weekendy we Wrocławiu, wczoraj wróciłem wcześniej i dlatego chciałem odwiedzić Was. W tym tyg mam wolne to wpadnę o 18
bartek123415 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 elosz panowie sory że się tu wtrącę ale mam pytanko czy ktoś zakładał podwójny wydech do a4b6 1.9 tdi jak tak to jaki
Artur82 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 elosz panowie sory że się tu wtrącę ale mam pytanko czy ktoś zakładał podwójny wydech do a4b6 1.9 tdi jak tak to jaki nie tutaj nikt takiegi nie posiada...musisz poszukać w innym dziale :polew:
Rekomendowane odpowiedzi