Opublikowano 7 Października 201312 l dajcie linka zamiast gajosa http://www.getem.pl/ Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-)
Opublikowano 7 Października 201312 l Mi tez nie dziala wg tego opisu w mojej furce z 06.2001r. Co jest nie tak? Wkurza mnie SERVICE i ten sygnal przy przekrecaniu zaplonu. Ja mam z 2001r. i dziala a robie to w ten sposob , ze na wylaczonym zaplonie wciskam przycisk 1 z rysunkiem klucza i caly czas trzymam po czym wlanczam zaplon i puszczam przycisk 1 i odrazu wciskam przycisk 2 z rysunkiem dwoch zer i serwis olejowy sie kasuje.
Opublikowano 7 Października 201312 l dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie.
Opublikowano 7 Października 201312 l dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie. Chcę tylko części sprawdzić. Trn geten ma wszystko to co aso?
Opublikowano 7 Października 201312 l dzień dobry Panowie nie robicie jakiegoś spotu B6Division? moze zaczni od zawitania na spoty w Łodzi
Opublikowano 7 Października 201312 l dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie. Możesz rozwinąć tą myśl? Bo narazie raz u nich zamówiłem i było ok ale mam tam jeszcze do zamówienia kilka pierdółek :-)
Opublikowano 7 Października 201312 l dajcie linka zamiast gajosa GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar Ceny o wiele lepsze niż u Gajosa ;-) Ta i albo towar dostaniesz albo nie. Chcę tylko części sprawdzić. Trn geten ma wszystko to co aso? Jak chcesz coś z ASO to pisz bo mam znajomka w Benepol:wink: Kierownika od części zamiennych:wink:
Opublikowano 7 Października 201312 l dajcie linka zamiast gajosa sklep.benepol.pl/sklep pod tym linkiem jest gajos!
Opublikowano 7 Października 201312 l dzień dobry Panowie nie robicie jakiegoś spotu B6Division? moze zaczni od zawitania na spoty w Łodzi Chciałem wczoraj, bo byłem obok Reala ale chyba nie było
Opublikowano 7 Października 201312 l Dobre kolo hamerku ale pewnie bez dystansu ci nie siadzie nie wiem jak u niego, ale u mnie siedzą bez problemu:wink: no ale hamer ma heble z s4 może wejdą, mi rotory z takim et bez dystansów nie weszły
Opublikowano 7 Października 201312 l dzień dobry Panowie nie robicie jakiegoś spotu B6Division? moze zaczni od zawitania na spoty w Łodzi Chciałem wczoraj, bo byłem obok Reala ale chyba nie było byl jak co niedziele o 18.oo do 19.30 stalismy
Opublikowano 7 Października 201312 l byłem dokładnie 19,38. Myślałem, że dłużej stoicie. Będę w ten weekend
Opublikowano 7 Października 201312 l byłem dokładnie 19,38. Myślałem, że dłużej stoicie. Będę w ten weekend a no to troszke sie spozniels jakies 1h 38min zapraszam serdecznie
Opublikowano 7 Października 201312 l Ja akurat pracuje w weekendy we Wrocławiu, wczoraj wróciłem wcześniej i dlatego chciałem odwiedzić Was. W tym tyg mam wolne to wpadnę o 18
Opublikowano 7 Października 201312 l elosz panowie sory że się tu wtrącę ale mam pytanko czy ktoś zakładał podwójny wydech do a4b6 1.9 tdi jak tak to jaki
Opublikowano 7 Października 201312 l elosz panowie sory że się tu wtrącę ale mam pytanko czy ktoś zakładał podwójny wydech do a4b6 1.9 tdi jak tak to jaki nie tutaj nikt takiegi nie posiada...musisz poszukać w innym dziale :polew: