turzol Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 też 2 sezon użytkuje i polecam, następne tez będą takie Ja na potenzie jezdzilem cala zime przy Q dawala rade mam juz teraz 0 bieznika na nich i dalej kleją pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 też 2 sezon użytkuje i polecam, następne tez będą takie Ja na potenzie jezdzilem cala zime przy Q dawala rade mam juz teraz 0 bieznika na nich i dalej kleją pieknie a na zakrętach na ślizgim torze ---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- witam Panów w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 przy niedzieli :kawa::sick3:Panowie da radę na rns mapy wrzucić żębym nie musiał za każdym razem płyty wrzucać? ma ktoś wogóle instrukcje do rns w formie elktronicznej? A co za problem płytę tam zostawić? Ja mojej chyba z pół roku nie wyjmowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Pany ile warta jest popielniczka 1nk 2din stan bardzo dobry? up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Panowie mam pytanie czy ten dodatek można stosować do mojego Awx-a Millers Oils Diesel Power ECOMAX 500ml | Millers Oils Oleje silnikowe i samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Koledzy potrzebuję porady Chcę się upewnić, by nie zaliczyć wtopy... Otóż szukam opon na przód, by polatać na nich przez jakiś czas... Czy te opony będą pasować na jedną oś? http://img809.imageshack.us/img809/4430/7xhm.jpg Bridgestone Potenza? Bardzo dobre opony przejeździłem dwa sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Panowie mam pytanie czy ten dodatek można stosować do mojego Awx-a Millers Oils Diesel Power ECOMAX 500ml | Millers Oils Oleje silnikowe i samochodowe kup sobie lepiej: Dodatki - Autoryzowany sklep Liqui Moly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Panowie mam pytanie czy ten dodatek można stosować do mojego Awx-a Millers Oils Diesel Power ECOMAX 500ml | Millers Oils Oleje silnikowe i samochodowe kup sobie lepiej: Dodatki - Autoryzowany sklep Liqui Moly To i to bardzo dobra firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Lejecie do paliwa dodatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 mi się czasem zdarzyło, tak z ciekawości bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ja leję raz na 6000 tyś km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wlasnie tez zastanawiam sie nad dolaniem. Przed zima może trochę przeczysci sie uklad Wystukane na parapecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 wstalem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 pokaż te stołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 no juz juz ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- stolki nie wysiedziane troszke zmarszczek na zew trzymaniach ale to kosmetyka i powinno byc po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 kurfa mać :slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jest petarda:kox: Panowie ktora lampa powinna swiecic wyzej kierowcy czy pasazera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 :hi::hi::hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 jasna sprawa że pasażera wyżej niż kierowcy w ruchu lewostronnym na odwrót:decayed: Jest petarda:kox:Panowie ktora lampa powinna swiecic wyzej kierowcy czy pasazera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi