Opublikowano 17 Listopada 201312 l Widzieliście to BMW wymuszenie oraz ''przeprosiny'' - YouTube ladne buractwo nie dosc ze wymusili to jeszcze do bicia chetni hehe szkoda ze z kierowca nagrywajacego nikt wiecej nie jechal w uk wystarczyloby zawiez nagranie na policje i koles ma sprawe w sadzie o nieostrozna jaazdy lub nawet o niebiezpieczna czyli jakies 6pkt min. i 1000 funta kary do tego za grozby by cos dolozyli wiec na drugi raz by mu sie odechcialo bmw=bolid mlodiezy wiejskiej wszytsko sie potwierdza
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Już na necie jest że mu za to nagranie się do pupy dobrali wiec jes ok. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l ma ktoś zwykłe listwy drzwiowe do b6/7? Potrzebujesz komplet czy którąś sztukę? kpl nima:wink:
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Dzięki mistrzowie za spota i evrybady jozek też hehe memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 17 Listopada 201312 l tych spotow to wam zazdroszcze bo u mnie to lipa jak nie wiempolakow sporo ma a4 i innych audi ale zero na forum W NL jest to samo ale ciężko jest coś skręcić jakiegoś spota.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Dzięki mistrzowie za spota i evrybady jozek też hehememory five wladi i wszystko jasne :-) Dzieki rowniez i za wlepke piwo masz :decayed:
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Dzięki mistrzowie za spota i evrybady jozek też hehememory five wladi i wszystko jasne :-) Dzieki rowniez i za wlepke piwo masz :decayed: Ja Ci dam piwo waflu:decayed: wole jebnąć setkę
Opublikowano 17 Listopada 201312 l tych spotow to wam zazdroszcze bo u mnie to lipa jak nie wiempolakow sporo ma a4 i innych audi ale zero na forum to za co wy macie klubowicza
Opublikowano 17 Listopada 201312 l tych spotow to wam zazdroszcze bo u mnie to lipa jak nie wiempolakow sporo ma a4 i innych audi ale zero na forum to za co wy macie klubowicza jak to za co ?? za chęć do i miłość do
Opublikowano 17 Listopada 201312 l tych spotow to wam zazdroszcze bo u mnie to lipa jak nie wiempolakow sporo ma a4 i innych audi ale zero na forum to za co wy macie klubowicza jak to za co ?? za chęć do i miłość do czyli 3/4 forum powinno miec klubowicza
Opublikowano 17 Listopada 201312 l :hi:chłopaki powiedzcie mi czy jest jakas roznica miedzy prawym a lewym spryskiwaczem?? potrzebny mi prawy nie cieknacy jak by ktos mial na sell ale zastanawiam sie czy lewy by pasowal.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Boczki z tyłu są takie same w sedanie i w avancie? takie same tylko jakbyś brał z roletami ,to same rolety są inne
Opublikowano 17 Listopada 201312 l A co kupujesz te z roletami:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 17 Listopada 201312 l moje stare foteliki ida w swiat za spoko cene:naughty: wkoncu miejsce w garazu sie zrobi