Opublikowano 18 Listopada 201312 l dobre... Audi R8 vs Kawasaki Ninja ZX10R vs Suzuki GSXR1000 On Real Road Race!
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki.
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki. no ten sposób to ja znam myslalem ze cos innego wymodziles
Opublikowano 18 Listopada 201312 l He no narazie dla mnie najszybszy sposób. A jak z tym przodem teraz mam zrobić? Bo zaraz sprzedam gwint
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki. No jak niezrozumiałe?? Podkładka z gwintem ma dziurkę na imbus od środka i tam go wkładasz i kręcisz w przeciwną stronę tak?? Ten film chyba od makaronów co?? dobra droga:slina:
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki. czyli jak to?
Opublikowano 18 Listopada 201312 l He no narazie dla mnie najszybszy sposób. A jak z tym przodem teraz mam zrobić? Bo zaraz sprzedam gwint już mi dzisiaj jeden powiedział, że gwint sprzedaje zostaw przód na zime tak jak jest
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Dokładnie tak wandej. Kluczem do gwintu w jedną a imbusem w drugą i leci raz dwa. ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Tak tylko do garażu ujowo mi się wjeżdża i trę. Myślałem że to jakieś śruby od podpory wydechu ale t są chyba od podpory skrzyni. Ma ktoś zdjęcie podłogi w tym miejscu?
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Dokładnie tak wandej. Kluczem do gwintu w jedną a imbusem w drugą i leci raz dwa.---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Tak tylko do garażu ujowo mi się wjeżdża i trę. Myślałem że to jakieś śruby od podpory wydechu ale t są chyba od podpory skrzyni. Ma ktoś zdjęcie podłogi w tym miejscu? Pierwsze co trze to dokładka potem sanki i dalej najniżej trą plastikowe osłony podwozia:decayed: Ja już 2 osłony silnika + skrzyni urwałem i olałem zakładanie tego:facepalm:
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Ale ja mam podziemny garaż i trę środkiem śrubami tylko. no to tutaj jedyna opcja albo jesli w miare szeroko to po skosie albo tak podnieść auto do gory:wink:
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Poczekajcie az się załaduje link. ten wjazd w dół to do mojego garażu. http://goo.gl/maps/iqTk9
Opublikowano 18 Listopada 201312 l tylko do góry opcja. narazie auto stoi na podwórku bo szkoda mi tam trabanić się ale zima idzie.
Opublikowano 18 Listopada 201312 l panowie... et21 na 18' przy 7,5 cala wejdzie do naszej b6? Ciężko:kwasny:
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Poczekajcie az się załaduje link. ten wjazd w dół to do mojego garażu. http://goo.gl/maps/iqTk9 masakra.. ja swoim to bym się nawet nie przystawial do zjazdu w dół..
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Mi Nosbowy tak gwint ustawił,ze musiałem zdjac oslony silnika,zeby w ogole wyjechać z garazu:banan::banan: ale juz jest ok:wink:
Opublikowano 18 Listopada 201312 l panowie... et21 na 18' przy 7,5 cala wejdzie do naszej b6? Ciężko:kwasny: tzn??
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Masakra. Wjechać wjadę ale trę troche tymi śrubami i chciałem podnieść ale przodu nie dałem rady już i jest jak jest. Kumpel A6 na ori zawiasie na cm wjeżdżał. same małe pyrtki praktycznie stoją w tym garażu i nasze 2 auto z domu land rover he
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Będzie chyba wystawać. chociaż dosyć wąska felga jest. Nie wiem czy dobrze liczę ale.. Mając odsadzenie 35 przy feldze 9` wychodzi na to że Twoja felga odstaje 1,5cm bardziej. Odejmując od tego 1,5 cala szerokości na obie strony wyjdzie na to że felga z parametrami et21 7,5 będzie tak samo wystawać względem piasty jak et35 i 9` szerokości:whistling: Ale nie wiem czy tak to się liczy:co: