Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marcin wrzucił przełącznik o 20.33 a o 20.30 był już sprzedany :kwasny: tak to bym sam łapnął. :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19`:doh: Kurfa starzeje się:co:

U mnie jest twardo na 195/65/15 i twoich sprężynach, btw. amorki dalej stukają, wk... sie i wrócę do seri :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

Dokładnie tak wandej. Kluczem do gwintu w jedną a imbusem w drugą i leci raz dwa.

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

Tak tylko do garażu ujowo mi się wjeżdża i trę. Myślałem że to jakieś śruby od podpory wydechu ale t są chyba od podpory skrzyni. :facepalm:

Ma ktoś zdjęcie podłogi w tym miejscu?

Pierwsze co trze to dokładka potem sanki i dalej najniżej trą plastikowe osłony podwozia:decayed: Ja już 2 osłony silnika + skrzyni urwałem i olałem zakładanie tego:facepalm:

Kufa ja też czymś przycieram na 15nastkach :grin:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

Poczekajcie az się załaduje link. ten wjazd w dół to do mojego garażu. :facepalm:http://goo.gl/maps/iqTk9

ahahaha grubo :polew::decayed:

Opublikowano

Tu nie ma się co śmiać :facepalm:

Opublikowano

A ja dzisiaj przegląd robiłem, z bixami oczywiście by nie przeszedł i musiałem się użerać ze starymi lampami, dokupić żarówki itd. 30 zł w plecy, no by to c... :facepalm:

A co śmieszne, że w zawieszeniu oczywiście nic nie wyszło a z przodu wali jak sam sku... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
A ja dzisiaj przegląd robiłem, z bixami oczywiście by nie przeszedł i musiałem się użerać ze starymi lampami, dokupić żarówki itd. 30 zł w plecy, no by to c... :facepalm:

A co śmieszne, że w zawieszeniu oczywiście nic nie wyszło a z przodu wali jak sam sku... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

na szarpakach to ciul nie sprawdzanie atuo w górę i dopiero breżką sprawdzaj :kox:
Opublikowano
Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19`:doh: Kurfa starzeje się:co:

U mnie jest twardo na 195/65/15 i twoich sprężynach, btw. amorki dalej stukają, wk... sie i wrócę do seri :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

Dokładnie tak wandej. Kluczem do gwintu w jedną a imbusem w drugą i leci raz dwa.

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

Tak tylko do garażu ujowo mi się wjeżdża i trę. Myślałem że to jakieś śruby od podpory wydechu ale t są chyba od podpory skrzyni. :facepalm:

Ma ktoś zdjęcie podłogi w tym miejscu?

Pierwsze co trze to dokładka potem sanki i dalej najniżej trą plastikowe osłony podwozia:decayed: Ja już 2 osłony silnika + skrzyni urwałem i olałem zakładanie tego:facepalm:

Kufa ja też czymś przycieram na 15nastkach :grin:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

Poczekajcie az się załaduje link. ten wjazd w dół to do mojego garażu. :facepalm:http://goo.gl/maps/iqTk9

ahahaha grubo :polew::decayed:

Coś musiałeś spier...lić przy zakładaniu bo u mnie cisza była:kwasny: Amory przód mają 2 lata tylko

Opublikowano

Ja w A3 3 lata na hidach w każdych światłach i szło. A w A4 miałem 3 krechy na lusterku kierowcy bo pękło i się czepiali ale zawsze są inne stacje kontroli więc myk na inna i pan powiedział że przecież nie zniekształca obrazu więc jest ok :grin:

Opublikowano

Coś musiałeś spier...lić przy zakładaniu bo u mnie cisza była:kwasny: Amory przód mają 2 lata tylko

no nie wiem wanda, wszystko siedzi sztywno..

gdybym miał gdzie to bym znowu sobie to na spokojnie rozebrał i zobaczył jeszcze raz dla świetego spokoju, ale nie mam jak, chyba że na kanale u dziadka..

Opublikowano
panowie... et21 na 18' przy 7,5 cala wejdzie do naszej b6?

Ciężko:kwasny:

a co Ci bedzie cięzko?

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Wandej ja mam na lato et 29 i 8" szerokosc i iest idelanie! wiec i tu musi być ok!

Opublikowano

Dobra trzeba iść spać żeby rano wstać. Narka pany za kilkanaście godzin wracam :grin:

Opublikowano
:siema::siema:
Opublikowano

Dobry:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

witam i zegnam

po nocce czas sie chwile przespac ;/

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:hi:

Tapatalk i wszystko jasne ;)

Opublikowano

Bry

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano
:siema: Zboczki
Opublikowano

:hi: wszytskim

ktos z was podlanczal juz te nwzmacniacz antenowy co jest pod wzmakiem bose moze ?

skad najlepiej wziasc zasilanie do niego?

cimx.jpg

Opublikowano

no nie wiem wanda, wszystko siedzi sztywno..

gdybym miał gdzie to bym znowu sobie to na spokojnie rozebrał i zobaczył jeszcze raz dla świetego spokoju, ale nie mam jak, chyba że na kanale u dziadka..

A teraz zimno jeszcze jak uj:kwasny:

Dobrze że mam ogrzewany garaż:decayed: