Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19`:doh: Kurfa starzeje się:co:

heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem :decayed: tył jak leżał tak dalej leży :decayed:

Ja tak samo dlatego że nie mam klucza do tyłu:decayed: Cały czas pod góre , dobrze że samopoziom mam:polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ruszyłeś za blok ?:decayed:

:ssij: Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling:

Ty ja na spota ostatnio zrobiłem 240 :whistling:

Opublikowano

Nie moja wina że na zadupiu mieszkasz:decayed:

Opublikowano
Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19`:doh: Kurfa starzeje się:co:

heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem :decayed: tył jak leżał tak dalej leży :decayed:

Ja tak samo dlatego że nie mam klucza do tyłu:decayed: Cały czas pod góre , dobrze że samopoziom mam:polew:

pociesze Cie ze na tyle nie kreci sie tak fajnie jak z przodu :wink:

Opublikowano
Opublikowano

Ale tył ruszam tylko jakieś 2-3cm a przód poszedł 6cm:whistling: Po za tym wrzucam suke do brata na podnośnik 2 4-paki i jakoś idzie:decayed:

Opublikowano

na lekkim uboczu mieszkam :decayed:

Opublikowano

Panowie, a nie lepiej kupić uniwersalny klucz do gwintu? Ja brałem taki od siebie z serwisu motocyklowego i na prawdę fajnie się sprawdził

Opublikowano

Ale tył ruszam tylko jakieś 2-3cm a przód poszedł 6cm:whistling: Po za tym wrzucam suke do brata na podnośnik 2 4-paki i jakoś idzie:decayed:

6? :grin: to ja podkrecilem przod o 1.5 cm a nie tak jak Ty 6 :decayed:

Opublikowano

który tu zna się na kołach i et??

Opublikowano

na lekkim uboczu mieszkam :decayed:

:polew::polew:

Opublikowano
Panowie, a nie lepiej kupić uniwersalny klucz do gwintu? Ja brałem taki od siebie z serwisu motocyklowego i na prawdę fajnie się sprawdził

skoro ma KW to niech kupi ten który mu napisalem kilka linijek wyzej.. :wink: model 1 i model 2 i będzie zadowolony.. :wink:

Opublikowano

kuna gwint gwint gwint a co z czujnikiem światła wstecznego :decayed:

Opublikowano

skoro ma KW to niech kupi ten który mu napisalem kilka linijek wyzej.. :wink: model 1 i model 2 i będzie zadowolony.. :wink:

Potrzebuje tylko tył czyli nr2 tak?? przód mam Weiteca i do tego klucz mam:wink:

Opublikowano

Potrzebuje tylko tył czyli nr2 tak?? przód mam Weiteca i do tego klucz mam:wink:

tak model 2 na kwadratowy ząb :wink:

Opublikowano
Patryś mówisz o przodzie? dziwne.. u mnie nie było żadnego problemu.. przeleciałem troche szczotką i wydmuchałem powietrzem i kręciło się jak złoto :wink:

Tak. Póki ta mała sprężyna nie ściśnie się na maxa jest ok kręci się ładnie ale potem już nie da rady w górę aż trochę jedną zakrętkę zjechałem. Myślałem żeby je wymienić na metalowe ten sprzedający co ma te klucze widziałem też handluje tym towarem.

A na tył już mam patent. Fakt faktem ciężko tył idzie ale da rady szybko ogarnąć jak sie wie jak. :decayed:

Pierwsze kręcenie tyłem to raczej wyglądało tak że 5 mm pół godz :facepalm: Teraz idzie :wink:

Opublikowano
Patryś mówisz o przodzie? dziwne.. u mnie nie było żadnego problemu.. przeleciałem troche szczotką i wydmuchałem powietrzem i kręciło się jak złoto :wink:

Tak. Póki ta mała sprężyna nie ściśnie się na maxa jest ok kręci się ładnie ale potem już nie da rady w górę aż trochę jedną zakrętkę zjechałem. Myślałem żeby je wymienić na metalowe ten sprzedający co ma te klucze widziałem też handluje tym towarem.

A na tył już mam patent. Fakt faktem ciężko tył idzie ale da rady szybko ogarnąć jak sie wie jak. :decayed:

Pierwsze kręcenie tyłem to raczej wyglądało tak że 5 mm pół godz :facepalm: Teraz idzie :wink:

to dziwnie Panie spiekło Ci się to.. :kwasny: całe szczęscie ja nie mialem tego problemu..

a tył... to pochwal sie jak kręcisz :naughty:

Opublikowano

Jak spiekło że co?

Opublikowano
Jak spiekło że co?

u mnie nawet jak mam dolną sprężyne ściśniętą to kręce.. masz opór na górnej sprężynie a nie powinines go miec

Opublikowano

Gwinciarze się znaleźli:grin::grin: