Opublikowano 25 Listopada 201312 l Wladi , skąd to wygrzebałeś ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- My tu "gadu , gadu" a 1500 stron pękło
Opublikowano 25 Listopada 201312 l zla wiadomosc ktos wymienial przednia szyba i zamontowal zwykla a nie podgrzewana a w wyposazeniu jest i VAG pokazuje brak kontaktu z szyba wiecie gdzie dorwe taka szybe ?? i za ile ??
Opublikowano 25 Listopada 201312 l zla wiadomosc ktos wymienial przednia szyba i zamontowal zwykla a nie podgrzewana a w wyposazeniu jesti VAG pokazuje brak kontaktu z szyba wiecie gdzie dorwe taka szybe ?? i za ile ?? no w papierniczym jej nie dostaniesz alle choć będzie cieżko pewnie to nowa
Opublikowano 25 Listopada 201312 l nowa cena w aso pewnie zabija popytam w okolicy moze ktos cos wie w zamiennikach chyba nie występuje z tego co się dowiadywałem
Opublikowano 25 Listopada 201312 l byłby ktoś chętny na ambiente z lampek? miałbym z 10 kompletów po wiele
Opublikowano 25 Listopada 201312 l byłby ktoś chętny na ambiente z lampek? miałbym z 10 kompletów po wiele wiele kartkujesz ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ---------- swego czasu lolo puszczał po 45 z KW, więc myślę, że ta cena będzie i dla mnie jak najbardziej si
Opublikowano 26 Listopada 201312 l zla wiadomosc ktos wymienial przednia szyba i zamontowal zwykla a nie podgrzewana a w wyposazeniu jesti VAG pokazuje brak kontaktu z szyba wiecie gdzie dorwe taka szybe ?? i za ile ?? Tylko oryginał na specjalne zamówienie. Ok 3700pln kosztuje taka szybka. Nie ma w zamienniku na 100%