Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Józek a czemu Ty jeszcze nie jesteś różowy:whistling: pewnie Cię blokuje BT co:decayed:
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Józek a czemu Ty jeszcze nie jesteś różowy:whistling: pewnie Cię blokuje BT co:decayed: można by było tak powiedzieć mam nadzieje że to się zmieni za jakiś czas
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Poważnie:eek:dawaj ich na tapetę zaraz zrobimy awanturę memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Ale wybacze Ci jak będziesz w BT i krzynke postawisz:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Ale wybacze Ci jak będziesz w BT i krzynke postawisz:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) no ale ciebie ma nie byc cos slyszalem???
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Ale dobrze się ukrywają co hahaha memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Poważnie:eek:dawaj ich na tapetę zaraz zrobimy awanturęmemory five wladi i wszystko jasne :-) będę teraz w BT to kolor się zmieni
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Poważnie:eek:dawaj ich na tapetę zaraz zrobimy awanturęmemory five wladi i wszystko jasne :-) nie będę robił jaj będę teraz w BT to kolor się zmieni jozek tyko patrz zeby nie zmienil sie na siny:decayed:
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Wszyscy przezyli ostatki? Ja jeszcze dzisiaj będę walczył. 3/4 akcji urodziny+ imieniny za mną 3 dni picia:bag: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Powiedz im Marcin jak się pije, jak prawie gwoździa przybiłem po dwóch dniach picia a potem nagle jak młody bóg zacząłem dalej dawać w szyję:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Dzieki komu kto Ci co raz do ziapy cos wciskal, grzybki. zayebal w plecy i moment Ci przeszlo Sent from my телефон
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Taaa chyba po alcaprim co mi Aga dała memory five wladi i wszystko jasne :-)