Opublikowano 20 Grudnia 201312 l A gdzie pomarańcze:Dmemory five wladi i wszystko jasne :-) Śpi albo się pod gipsem drapie
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l A gdzie pomarańcze:Dmemory five wladi i wszystko jasne :-) Śpi albo się pod gipsem drapie jakoś musi sobie radzić
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l to allegro to jakies popie... jest kupilem przedmiot od typa i pytam czy juz wyslal a tu odpowiedz na maila W ciągu ostatnich 2 miesięcy: - nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości + sprzedałeś przedmiot autorowi wiadomości - nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości - autor wiadomości nie licytuje w żadnej z Twoich aukcji Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami ( Regulamin ) Transakcje "poza aukcją" nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupujących.Pozdrawiamy, Zespół Allegro :grin::grin::facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l miałem podobnie kiedyś tyle że u mnie wszystko z opóźnieniem działało czyli jak kupiłem przedmiot to dopiero po jakimś czasie wyskakiwało że kupiłem i po jakimś czasie samo się naprawiło to może u ciebie bedzie podobnie
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Gosciu odeslal Tobie swoja wiadomosc - + sprzedałeś przedmiot autorowi wiadomości
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l A gdzie pomarańcze:Dmemory five wladi i wszystko jasne :-) Śpi albo się pod gipsem drapie wcale nie swędzi
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l WeekendFm.pl -Jechali z wypadku na sygnale. Straż chce dać im mandat (FOTO)- Radio Weekend parodia za takie coś strasz powinna zostać ukarana jakimś surowym mandatem , skurwysy*stwo
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l 20 pln taniej niż 50pln nie znalazłem a zjeździłem kilku kluczników dzisiaj
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Mamy kogoś z norwegii w.Div?? Pewnie ze mamy:naughty: jakby jakis prom plywal z aberdeen do ciebie to juz bym sie pakowal na wycieczke do norwegii
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l Mamy kogoś z norwegii w.Div?? Pewnie ze mamy:naughty: jakby jakis prom plywal z aberdeen do ciebie to juz bym sie pakowal na wycieczke do norwegii ale sa tez samoloty:decayed: