Opublikowano 21 Grudnia 201312 l że ja niby czemu ? jeszcze nie wiem..... ale coś wymyśle także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l że ja niby czemu ? jeszcze nie wiem..... ale coś wymyśle także tego, juzd ajfołn waj topatok :grin:
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Ale Polacy yebneli na skokach:kox::kox: Przeskoczyli trybuny ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Ale Polacy yebneli na skokach:kox::kox: Przeskoczyli trybuny ? Sent from my iPhone using Tapatalk tak, a najciekawsze, że jeszcze nie wylądowali - szukają im lotniska zapasowego
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Ale Polacy yebneli na skokach:kox::kox: Przeskoczyli trybuny ? Sent from my iPhone using Tapatalk tak, a najciekawsze, że jeszcze nie wylądowali - szukają im lotniska zapasowego :grin:
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Pojechałem zmienić sprężyny z tyłu, efekt? Roz*Y#$* zbieżność na jednym kole z tyłu i zmarnowane 3 godziny, w efekcie gówno zrobiłem. Ja się psychicznie wykończę przy tym gównowozie