Opublikowano 30 Grudnia 201312 l [/color]Co dokładnie trzeba przy wymianie radia Chorus czy Concert (chyba concert ma znajomy) na 2 dinowe radio, ale nie RNS? Kosz 2 din Klimatornik 2 din Popiołka może być 1 din? Ja taką mam, ta zaokrąglona. Tunel można podciąć, bo ja też tak mam. Jakieś złączki, przejściówki? Śrubki? up
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l mialem juz nic nie kupowac a tu kazdego dnia jakies okazje na forum czy ebay ....
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l wszystko jest popiełka kosz ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ---------- szkoda że to bydle do b6 nie podejdzie
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l to przy kupnie hebli zakup od razu 17 fele:decayed:do dzisiaj się po łysinie klepię jak widzę auto na 16":thumbdown:
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l no ja mialem to szczescie ze kupilem auto na letnich 18 a zimowych 17:naughty:
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Ja na następną zimę chyba zostawiam swoje 18 s-liny hehe bo 15 napewno już nie będzie. NIGDY
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l no ja mialem to szczescie ze kupilem auto na letnich 18 a zimowych 17:naughty: i tu hit-miałem 17 zimowe ale pchnąłem za grosze :wallbash::dziura:
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l przesadził :polew:i następny Extreme camber. Back from the future? - YouTube
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l mialem juz nic nie kupowac a tu kazdego dnia jakies okazje na forum czy ebay .... Dokładnie. Wchodzę na dział sprzedam a tu takie cóś, takie cóś, tylko brać a kasy brak ajjj Teraz jak na urlop mam jechać to pełno, wysyp pierdół które by mi się zdały a trzeba pasa ściskać.
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l mialem juz nic nie kupowac a tu kazdego dnia jakies okazje na forum czy ebay .... Dokładnie. Wchodzę na dział sprzedam a tu takie cóś, takie cóś, tylko brać a kasy brak ajjj Teraz jak na urlop mam jechać to pełno, wysyp pierdół które by mi się zdały a trzeba pasa ściskać. ja dopiero na lato do pl wiec w sumie pomalu trzeba oszczedzac ale nie mamozliwosci bo na forum ciagle cos ciekawego jest ale obiecuje sobie ze juz nic wiecej
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l skad ja to znam....kupilem jakis czas kiere z b8 s-line nowke i miala to byc ostatnia a tu okazja i z TT wpadla:decayed:
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l ja narazie zostaje przy swojej zas dzis ta szybke podgrzewana ze sterownikiem przytulilem