Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Jawor a Ty masz staly dostep do tego Q no i walnij jaki koszt z montazem tak do odjazdu
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Też by mi się q przydalo:kox: pierwsze w pl 2.0 +q by było:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Patrz. Powiedzieć o montażu Quattro to już wszyscy będą montować. No tak to właśnie działa
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam a Ty już czasem nie wyczerpałeś limitu z rezaniem na ten rok ?
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam a Ty już czasem nie wyczerpałeś limitu z rezaniem na ten rok ? teraz jeszcze pamięci dorezam może w tym tg no i tą lodówkę w schowku
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Śmieje się oczywiście ale jak to taka taniocha wychodzi a banan na twarzy w zimkę jak się ma gdzie poszaleć to tylko montować czemu by nie. A spalanie. Uj z nim
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam a Ty już czasem nie wyczerpałeś limitu z rezaniem na ten rok ? teraz jeszcze pamięci dorezam może w tym tg no i tą lodówkę w schowku Ty to lepiej do pracy idz
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l pytanko kratki plastry miodu w halogeny i na srodku beda pasowac w zderzak nie s-line z04roku??
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam a Ty już czasem nie wyczerpałeś limitu z rezaniem na ten rok ? teraz jeszcze pamięci dorezam może w tym tg no i tą lodówkę w schowku Ty to lepiej do pracy idz +1 bo 13 nie da
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam a Ty już czasem nie wyczerpałeś limitu z rezaniem na ten rok ? teraz jeszcze pamięci dorezam może w tym tg no i tą lodówkę w schowku Ty to lepiej do pracy idz co ja zrobie że znowu mam wolne wywalają mnie na wolne a mi odwala we łbie i kasę tracę
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l ta bo Ty powiedziałeś i już myślisz że wszyscy montować będa ja już od dawna czaję się, teraz wiem że przyszedł pacjent z UK czekam na trzynastkę i działam a Ty już czasem nie wyczerpałeś limitu z rezaniem na ten rok ? teraz jeszcze pamięci dorezam może w tym tg no i tą lodówkę w schowku Ty to lepiej do pracy idz co ja zrobie że znowu mam wolne wywalają mnie na wolne a mi odwala we łbie i kasę tracę a tak powaznie to zazdroszcze
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Jawor a Ty masz staly dostep do tego Q no i walnij jaki koszt z montazem tak do odjazdu Mam dostęp. Osobiście nie montuje Jakikolwiek mechanior Ci to ogarnie.
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Ja jeszcze trzy dni i 3 tyg urlopu A ja mialem 3,5 miesiaca urlopu. Mam nadzieje ze mi wspolczujesz jak ja sobie współczułem Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Jawor a Ty masz staly dostep do tego Q no i walnij jaki koszt z montazem tak do odjazdu Mam dostęp. Osobiście nie montuje Jakikolwiek mechanior Ci to ogarnie. Karol w raszynie Sent from my телефон
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Jawor a Ty masz staly dostep do tego Q no i walnij jaki koszt z montazem tak do odjazdu Mam dostęp. Osobiście nie montuje Jakikolwiek mechanior Ci to ogarnie. koszt?